1/5

O Smeštaju

Mitsis Laguna Resort & Spa 5* | Krit letovanje

Mitsis Laguna Resort & Spa Lokacija:

Luksuzan hotel iz porodice najvećeg privatnog lanca hotela “Mitsis”, s’ ponosom ističe da je član Premium kolekcije u lancu hotela koji su našli svoje mesto na mnogim atraktivnim lokacijama širom Grčke. Ovaj izuzetan hotel se smestio na veoma dobroj lokaciji ostrva Krit, svega 24 kilometra od glavnog grada Herakliona, a 22 kilometra od aerodroma.

Mitsis Laguna hotel se može pohvaliti izezetnom uslugom, kao i veoma modernim dizajnom. Gastronomski momenat je nesto čime se Mitsis hoteli posebno ponose, a to je slučaj i u ovom sjajnom hotelu. Moderan dizajn i zlatni tonovi uklopljeni u ambijent u kome dominira bela boja, čine već od prvog trenutka da se svaki gost oseća veoma prijatno.

Plaža: Od hotelske plaže deli ga uzani lokalni put. Plaža je peščana sa kamenčićima, a suncobrani i ležaljke su dostupni gostima besplatno.

Sadržaj hotela: 24h recepcija, lobi, glavni restoran, pet tematskih restorana (kritski, azijski, meksički, italijanski, riblji), poslastičarnica, pet barova (“all day bar”, noćni bar, šampanj bar, “Laguna Pool bar” ), pet spoljašnjih bazena, jedan glavni bazen, kompleks tri vodopada, dečiji bazen u Mitsis Wonderlandu, proširena plaža, peškiri za plažu i bazen (besplatno), suncobrani i ležaljke na plaži i bazenima (besplatno). Od ostalih sadržaja uključeno u cenu: aerobic & aquabick, odbojka na plaži, pikado, fitness sala, mini fudbal teren, stoni tenis, teniski teren. Uz doplatu: soba za igru, sportovi na vodi. Za najmlađe tu je: animacijski program, poseban dečji bazen, igralište za decu kao i igraonica, vodopadi. Animacija za odrasle sastoji se u sledećem: igre, muzika, show, sportska takmičenja, muzičke večeri itd., živa muzika u baru “all day bar”. Wellnes & Spa centru “Zeen Spa” možete pronaći savršen tretman za dušu i telo. Spa tratmani i masaže uz doplatu na licu mesta.

Sobe: Hotel se sastoji od 183 bungalova, od čega su 34 okruženi “laguna jezerom” 52 standardne i 27 family soba u glavnoj zgradi, 87 porodičnih bungalova i 2 predsednička suita sa privatnim bazenom. Svi tipovi su opremljeni tako da učine boravak prijanim i veoma udobnim.

Hotel raspolaže sa velikim brojem različitih tipova soba, a sasvim je sigurno da će svaka od njih pružiti izuzetan i udoban smeštaj.

Sobe tipa “superior twin land view” su kapaciteta maksimum tri odrasle osobe ili dve odrasle osobe i jedno dete. Sadrže: SatTV sa muzičkim kanalima, individualni klima uređaj, set za kafu/čaj i nespreso kafe mašinu, telefon u sobi i kupatilu, pod rađen od drveta, mini bar, room servis koji je operativan 24h (na zahtev, uz doplatu), sef, Wi-Fi (slabiji protok besplatno, brzi internet uz doplatu), kupatilo sa bade mantilima, papučama, tuš kabinom ili kadom, fenom za kosu, balkon ili terasu.

Sobe tipa “superior twin sea view” potpuno odgovaraju opisu superior soba land view, sa razlikom što imaju pogled na more.

Sobe tipa “bungalow family garden view” su veoma dobar izbor za porodice sa decom. Veoma su komforne i sastoje se od dve zasebna spavaća dela podeljena kliznim vratima. Sadrže: SatTV sa muzičkim kanalima, individualni klima uređaj, set za kafu/čaj i nespreso kafe mašinu, telefon u sobi i kupatilu, pod mermera, mini bar, room servis koji je operativan 24h (na zahtev, uz doplatu), sef, Wi-Fi (slabiji protok besplatno, brzi internet uz doplatu), kupatilo sa bade mantilima, papučama, tuš kabinom ili kadom, fenom za kosu, balkon ili terasu.

Usluga: All inclusive. Obroci doručak, ručak i večera se služe po principu švedskog stola - samoposluživanje. Koncept all inclusive se sastoji iz sledećeg: Glavni restoran: rani doručak (kontinentalni uz naručivanje obroka) od 04:00h-06:30h, doručak (švedski sto) od 06:30h-10:00h, kasni doručak (kontinentalni švedski sto) od 10:00h-10:30h, ručak (švedski sto) od 12:30-14:30h, večera (švedski sto) od 18:30-21:30h (obavezan dress kod: zatvorena obuća i “casual garderoba”), kasni švedski sto od 21h-04h. Kritska taverna nudi ručak od 12:30-14:30 (a la kart), kao i večeru po istom principu u terminu od 19:00-21:30 (poslednja porudžbina), azijski restoran: večera u terminu od 18:30-21:30 (poslednja porudžbina), meksički restoran sa uvek svežim autentičnim ukusima nudi svoje specijalitete u vreme večere od 18:30-21:30 (poslednja porudžbina), riblji restoran u vreme večere od 19:00-21:30 (poslednja porudžbina), italijanski restoran - ručak od 12:30-14:30 (a la kart), kao i večeru po istom principu u terminu od 19:00-21:30 (poslednja porudžbina), poslastičarnica služi palačinke kao i slatkiše u periodu od 10:30-02:00h, “all day bar” je na raspolaganju ljubiteljima osvežavajućih pića, toplih napitaka, aperitiva u periodu 08:30-01:00h, noćni bar nudi alkoholna pića, koktela kao i tople napitke u periodu od 18:00-01:00h, šampanj bar osim što nudi nezaboravan pogled na kritsko more, upotpuniće taj dožviljaj služenjem šampanjca u periodu 18:00-01:00h (samo za odrasle-dress kod obavezan), “Laguna bar” na bazenu od 10:00-01:45h, “Theater pool bar” od 09:00-24:00h.

Kontakt: www.mitsishotels.com/hotels/laguna-resort
Napomena
Krit avionom - je defintivno idealan izbor, za one koje žele klasičan odmor na najlepšim plažama Grčke, ali i za one sa avanturističkim duhom  

VAŽNO:

  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan / Beograd - Krit (aerodrom Hanja ili Heraklion) 

Turistički aranžman započinje 2h pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su  rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.  

2. do 10. dan / Krit

Slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.  

11. dan / Krit (aerodrom Hanja ili Heraklion) - Beograd 

Napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od11. dan Krit (aerodrom Hanja) - Beograd: napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge. 

Izleti