1/5

O Smeštaju

Mitsis Rinela Beach Resort & Spa 5* | Krit letovanje

Mitsis Rinela Beach Resort & Spa Lokacija: Hotelski kompleks izuzetne usluge i kritskog tradicionalnog stila gradnje, smestio se na dugoj peščanoj plaži turističkog mesta Kokini Hani. Nalazi se na 12 kilometara udaljenosti od glavnog grada Herakliona dok je aerodrom udaljen 10 km. Hotel je 2017. godine renovirao regiju oko bazena kao i sobe tipa “sea front”, a 2020. i 2021. godine su renovirane superior sobe, kao i tematski restorani, a obogaćena je i gastronomska ponuda ovog izuzetnog rizorta. Osim zbog odlične lokacije na plaži sitnog finog peska, ovaj hotel je dobio epitet "omiljeni među putnicima" i zbog svoje veoma bogate "24h all inclusive" usluge.

Plaža: Lociran na samoj obali mora, hotel ima direktan izlaz na dugu peščanu plažu. Suncobrani i ležaljke su na raspolaganju gostima u velikom broju na dugoj peščanoj plaži.

Hotelski sadržaj: Recepcija 24h, glavni restoran, menjačnica, taverna-snack bar, 3 bara u sklopu hotela, bar na plaži, 2 bazena sa morskom vodom i sa malim toboganom, peškiri za plažu besplatno (uz depozit), 1 unutrašnji bazen (u sklopu SPA centra), wellness, dnevna dečija animacija, mini club (od 4 do 12 godina), Tv kutak, internet kutak (uz doplatu), wi-fi internet konekcija u lobiju, frizer (uz doplatu), igralište, bilijar, stoni tenis, sportovi na vodi, aquabik, 2 teniska terena (uz doplatu), usluge pranja i peglanja veša (uz doplatu), mini market, prodavnica suvenira, sala za sastanke.

Sobe: Hotel ima 441 sobu koje mogu biti u glavnoj zgradi ili u bungalowima raspoređenim na velikoj površini u ambijentu lepih vrtova duž rizorta. Gosti se opredeljuju između sledećih tipova soba: standard pogled kopno, standard pogled more, standard prvi red pogled more, superior pogled kopno, superior pogled more, kao i porodične sobe koje mogu biti pogled kopno i pogled more. Superior sobe su renovirane 2019 i 2020 godine. Standardne sobe, kao i superior su maksimalnog kapaciteta dve odrasle osobe i dvoje dece uzrasta 0-13 godina ili tri odrasle osobe i dete (treći i četvrti ležaj pomoćni), dok porodične sobe mogu da prime dvoje odraslih i dvoje dece, tri odrasle osobe i jedno dete ili četiri odrasle osobe. Sve sobe pružaju izuzetnu udobnost i sadrže: Sat TV, kupatilo, klima uređaj, telefon, balkon ili terasu, fen za kosu, kozmetika za kupatilo, bade mantil i papuče, mini bar, set za kafu, sef, wi-fi interntet besplatno (high speed uz doplatu). Bebi krevetac na upit (obavezna najava prilikom rezervacije).

Usluga: All inclusive, obroci doručak, ručak i večera se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

All inclusive program se odvija prema sledećem programu: Glavni restoran: 07:00-10:00h doručak, 10:00-10:30h kasni doručak, 12:30-14:30h ručak, 18:30-21:30h večera. U glavnom restoranu najmlađi gosti mogu uživati u “dečijem kutku” gde se nalazi dečji švedski sto i obroci prilagođeni deci, a u toku večere i prisustvo animatora. U toku glavnih obroka uključena su pića: pivo, vino, sokovi, voda. U toku večere gosti se mole da poštuju dress kod.

Kineski restoran: kineska kuhinja u periodu od 18:30-21:30h (obavezna rezervacija jedan dan unapred). Grčka taverna na plaži je dostupna gostima u periodu 08:00-10:30h doručak, 12:30-14:30 ručak i od 19:00-21:30h večera (obavezna rezervacija jedan dan unapred). Kafe Rinela od 17:00-00:00h, glavni bar u periodu od 10:00-00:00h,potpuno renovirani bar pored bazena gde gosti uz animaciju mogu uživati u lokalnim alkoholnim i bezalkoholnim pićima (uzo, brendi, kokteli, pivo, sokovi, osvežavajuća pića) u periodu 10:00-18:00h, potpuno renovirana palačinkarnica nudi palačinke, waffle, sendviče, hotel dog, sladoled i poslastice u periodu 10:00-18:00h, renovriana picerija na plaži od 10:00-18:00h, bar pored bazena “Pettit” koji je ujedno I najzabavnije mesto za decu sa svojim toboganima, kafa, sokovi i pivo, u periodu od 10:00-18:00h, tradicionalna grčka pita u periodu 10:00-17:00h, bar na plaži nudi sokove, pivo, sladoled od 10:00-18:00h, Teatar bar sa animacijskim programom od 10:00-00:30h.

Specijalni zahtevi: gluten free ishrana, hrana prilagođena dijabetičarima, veganima i vegeterijancima – na upit.

Napomena: Hotel iz poznatog lanca hotela Mitsis, odlikuje ga veoma dobra usluga. Sa animacijama i sadržajima za decu, idealan je za porodice. Nalazi se u turističkom mestu Kokkini Hani, gde su se smestili brojni poznati hotelski lanci.

Napomena
Krit avionom - je defintivno idealan izbor, za one koje žele klasičan odmor na najlepšim plažama Grčke, ali i za one sa avanturističkim duhom  

VAŽNO:

  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan / Beograd - Krit (aerodrom Hanja ili Heraklion) 

Turistički aranžman započinje 2h pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su  rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.  

2. do 10. dan / Krit

Slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.  

11. dan / Krit (aerodrom Hanja ili Heraklion) - Beograd 

Napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od11. dan Krit (aerodrom Hanja) - Beograd: napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge. 

Izleti