1/5

O Smeštaju

Destinacija: Kardamena, KOS, GRČKA
Lokacija: U neposrednoj blizini plaže
Usluga: Sve uključeno
 

Naše mišljenje 4*

Usluga: All Inclusive (sve uključeno-doručak, ručak, večera-švedski sto (samoposluženje), grickalice, hladni i topli napici, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića).

Lokacija: nalazi se 200m od šljunkovite plaže u Kardameni, 5km od centra istoimenog mesta. Od grada Kosa udaljen je 32km, od aerodroma 11km.

Hotelski sadržaj: restoran, 2 bazena, bar, TV prostorija, Wi-Fi (besplatno), mini market, suvenirnica, parking.

Sobe: klima (besplatno), kupatilo, fen, SAT TV, sef (besplatno), Wi-Fi (besplatno).

 

Mitsis Family Village - All Inclusive koncept

 

Glavni restoran:

Doručak: 07:00-10:00 američki doručak - švedski sto(samoposluženje)

Kasni doručak: 10:00-10:30 - švedski sto(samoposluženje)

Ručak: 12:30-14:30-švedski sto(samoposluženje)

Večera 18:30-21:00 -švedski sto(samoposluženje)

Kasna večera za kasni dolazak 22:00-00:00 -švedski sto(samoposluženje)

Posebne vrste obroka (bezglutenski, vegetarijanski I sl) na upit.

 

U uslugu All inclusive uključena su sledeća pića: pivo, vino, sokovi, voda.

Tokom večere obavezan dress code.

 

Glavni bar 10:00-00:00

Palačinke u periodu 10:00-01:30

Bar na plaži 10:30-17:30

Pica na plaži: 11:00-17:00

Bar na bazenu 10:30-17:30

 

*Lunch basket i rani kontinetalni doručak 05:30-07:00-neophodno je naglasiti dan ranije do 20:00 na recepciji .

*mini club za decu 4-11 godina otvoren u period 10.00-12:00 I 15:00-17:00.

Ostale aktivnosti: aerobik, fudbal na plaži, odbojka na plaži, boćanje, soba za kartanje, pikado, gimnastika, stoni tenis, vaterpolo, pedaline, sufrovanje, kanu…

Napomena
Kos leto - posetite jedno od najlepših ostrva Grčke koje pripada ostrvskoj grupi Dodekaneze i provedite leto za pamćenje  

VAŽNO:

  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan / Beograd - Kos

Turistički aranžman započinje 2h pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.

2. - 10. dan / Kos

Slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.

11. dan / Kos - Beograd

Napuštanje soba najkasnije do 9h ( ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona ili kasnije u zavisnosti od poslovne politike objekta), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge.

Izleti