1/5

O Smeštaju

Destinacija: Kardamena, KOS
Lokacija: U neposrednoj blizini plaže
Usluga: Sve uključeno
 

Usluga: All inclusive (sve uključeno: doručak, ručak, večera-švedski sto / samoposluzenje, užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pica)

Lokacija: hotelski kompleks  na peščano-šljunkovitoj plaži. Od centra Kardamene udaljen je 5km, 32km od grada Kosa i 11km od aerodroma. Autobuska stanica nalazi se ispred hotela.

Hotelski sadržaj: recepcija, restoran, tri á la carte restorana, Wi-Fi (besplatno), 6 bazena (5 sa morskom vodom, 1 sa toboganima i slatkom vodom), 2 dečija bazena, dečji restoran igralište, mini market, prodavnica suvenira i nakita, frizer, kozmetički salon, konferencijska sala, diskoteka, pab, dva teniska terena (besplatno, sa noćnim svetlom i opremom), stoni tenis, teren za odbojku na plaži, košarku, vaterpolo, pikado, parking. Ležaljke i suncobrani pored bazena i na plaži  (besplatno).Peškiri za plažu dostupni su uz depozit.

Sobe: klima (besplatno), kupatilo, sef (uz doplatu), telefon, Wi-Fi (besplatno), mini bar, Sat TV, balkon/terasa.

 

Mitsis Norida - All Inclusive koncept

 

All Inclusive program u periodu 07:00-00:00

 

Glavni restoran:

Rani Doručak: 06:30-07:00 - švedski sto(samoposluženje)

Doručak: 07:00-10:00 američki doručak - švedski sto(samoposluženje)

Kasni doručak: 10:00-10:30 - švedski sto(samoposluženje)

Ručak: 12:30-14:30-švedski sto(samoposluženje)

Večera 18:30-21:00 -švedski sto(samoposluženje)

 

Posebne vrste obroka (bezglutenski, vegetarijanski I sl) na upit.

U uslugu All inclusive uključena su sledeća pića: pivo, vino, sokovi, voda, čaj i kafa.

Tokom doručka služe se kafa I kapućino.

Tokom večere obavezan dress code.

U periodu 12.30-14:30 I 18:30-21:30 služe se ručak ili večera u nekom od restorana (riblji, grill ili azijski) uz prethodnu rezervaciju.

Glavni bar 10:00-18:00 ( 19:00-00:00 samo za podrasle)

Bar na plaži 10:00-18:00

Pica na plaži: 11:00-17:30

Bar na bazenu 10:00-18:00

Caffe bar Villagio 09:30-00:00

Bar Casablanca 17:00-00:00

 

*Lunch basket i rani kontinetalni doručak 04:00-07:00-neophodno je naglasiti dan ranije do 20:00 na recepciji 

*mini club za decu 4-7 godina u period 10:00-12:30 I 15:00-17:00, maxi club za decu 8-11 godina u I Junior club 11-16 godina, igraonica za decu, bazen za decu, stolica za hranjenje I sl.

Ostale aktivnosti: aerobik,akvabik, odbojka na plaži, boćanje, soba za kartanje, pikado, gimnastika, stoni tenis, tenis, vaterpolo, pedaline, kanu…

Gosti hotela Mitsis Norida mogu koristiti sve usluge hotela Mitsis Ramira.

Napomena
Kos leto - posetite jedno od najlepših ostrva Grčke koje pripada ostrvskoj grupi Dodekaneze i provedite leto za pamćenje  

VAŽNO:

  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan / Beograd - Kos

Turistički aranžman započinje 2h pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.

2. - 10. dan / Kos

Slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.

11. dan / Kos - Beograd

Napuštanje soba najkasnije do 9h ( ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona ili kasnije u zavisnosti od poslovne politike objekta), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge.

Izleti