1/5

O Smeštaju

Destinacija: Psalidi, KOS
Lokacija: U neposrednoj blizini plaže
Usluga: Sve uključeno
 

Usluga: All inclusive - (sve uključeno: doručak, ručak, večera-švedski sto/samoposluzenje, užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića).

Lokacija: veliki porodični kompleks na 30m od šljunkovite plaže (prelazi se slabo frekventna ulica). Od grada Kosa je udaljen oko 3,5 km i 27km od aerodroma. Autobuska stanica nalazi se ispred hotela.

Hotelski sadržaj: restoran, 2 bazena sa morskom vodom, Wi-Fi (besplatno), đakuzi, dečiji bazen, igralište, igraonicu, teniski teren (uz doplatu), salu za bilijar, stoni tenis, stoni fudbal, odbojku na plaži, mini golf. Ležaljke i suncobrani pored bazena i na plaži (besplatno). Gosti ovog hotela mogu koristiti i sadržaje hotela Mitsis Norida Beach 5* u mestu Kardamena.

Sobe: klima (besplatno), kupatilo, fen, telefon, mini bar, SAT TV, radio, sef (besplatno), Wi-Fi (besplatno), balkon/terasa.

 

Mitsis Ramira - All Inclusive koncept

 

Glavni restoran:

Doručak: 06:00-11:00 američki doručak - švedski sto(samoposluženje)

Ručak: 12:30-14:30-švedski sto(samoposluženje)

Večera 18:30-21:00 -švedski sto(samoposluženje)

Super time 22:00-06:00 - švedski sto(samoposluženje)

 

Posebne vrste obroka (bezglutenski, vegetarijanski I sl) na upit.

U uslugu All inclusive uključena su sledeća pića: pivo, vino, sokovi, voda, čaj i kafa.

Tokom doručka služe se kafa I kapućino. Tokom doručka , ručka I večere cedjeni sokovi.

Tokom večere obavezan dress code.

 

U periodu 18:30-21:30 služi se večera u nekom od restorana (kineski ili italijanski) uz prethodnu rezervaciju.

Bar na plaži 10:00-18:00 Coctail iI Chees bar: 10:00-24:00

Sunset bar 18:00-02:00

Aqua bar 10:00-18:00

*Lunch basket i rani kontinetalni doručak 04:00-07:00-neophodno je naglasiti dan ranije do 20:00 na recepciji 

*mini club za decu 4-7 godina u period 10:00-12:30 I 15:00-17:00, maxi club za decu 8-11 godina u I Junior club 11-16 godina, igraonica za decu, bazen za decu, stolica za hranjenje I sl.

Ostale aktivnosti: aerobik, hokej, bilijar, odbojka na plaži, soba za kartanje, pikado, gimnastika, stoni tenis, tenis, vaterpolo, pedaline, kanu…

Gosti hotela Mitsis Ramira mogu koristiti sve usluge hotela Mitsis Norida.

Napomena
Kos leto - posetite jedno od najlepših ostrva Grčke koje pripada ostrvskoj grupi Dodekaneze i provedite leto za pamćenje  

VAŽNO:

  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan / Beograd - Kos

Turistički aranžman započinje 2h pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.

2. - 10. dan / Kos

Slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.

11. dan / Kos - Beograd

Napuštanje soba najkasnije do 9h ( ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona ili kasnije u zavisnosti od poslovne politike objekta), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge.

Izleti