1/5
Svi polasci
Još 2 osoba gleda ovo putovanje.
Napomena

Nea Moudania 2022 Grčka letovanje  - poznata je po očaravajućoj peščanoj plaži, veoma dugoj i širokoj sa postepenim ulaskom u more, što je čini idealnom za porodice.

 
  • Više informacije o COVID uslovima na sledećem linku - informacije o Covid uslovima za ulazak u zemlju
  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

Nea Moudania 2022

Opis destinacije:

Aranžman Nea Moudania 2022 - Obožavate Nea Flogitu? Obožavaćete i Nea MoudaniuNea Moudania se nalazi na samom početku prvog prsta Kasandre, na 50km od Soluna i predstavlja drugi najveći grad ove regije.

Na samom vrhu stranice prilažemo listu termina i smeštaja za put u Nea Moudaniu 2022.

Klikom na naziv smeštaj možete pogledati informacije i slike odabranog smeštaja i prema tome isplanirati Vaše Grčka letovanje Nea Moudaniu 2022.

Ono što je sigurno je to da će vam Nea Moudania i Grčka letovanje 2022. godine, uz Lider Travel aranžmane, biti nezaboravno iskustvo!

Nea Moudania letovanje 2022 - idealna porodična destinacija

Mnogi naši turisti će vam reći da je Nea Moudania 2022 među najboljim destinacijama za leto u Grčkoj. Putovanje do ovog mesta nije prenaporno, jer se nalazi na severu Grčke i relativno brzo se stiže do nje. 

Nea Moudania je poznata po očaravajućoj peščanoj plaži, izuzetno dugoj i širokoj sa postepenim ulaskom u more, što je čini idealnom za porodice sa malom decom i naše starije putnike. Na Nea Moudania plaži nalaze se beach barovi, gde se možete osvežiti tokom dana, kao i vodeni sportovi ukoliko ste zaljubljenik u adrenalin.

Mnoštvo taverni i restorana koji se nalaze na šetalištu nude vam priliku da probate mnogobrojne specijalite grčke kuhinje, kao i najsvežiju ribu ovog podneblja. U večernjim satima možete posetiti kafiće i barove, i uživati uz egozotične koktele, dok nekoliko noćnih klubova pruža mogućnost zabave do ranih jutarnjih sati.

Naravno uvek možete da pročitate koji su to naši Nea Moudania utisci i da na osnovu toga napravite svoje.

Nea Moudania 2022 - kulturni i trgovački centar ove regije

Nea Moudania predstavlja kulturni, finansijski i trgovački centar ove regije. Kao trgovački centar ima mnoštvo prodavnica kao i pijacu na otvorenu svake srede. Takođe u Nea Moudaniji naći ćete najveći šoping centar na Halkidikiju.

Na ulasku u grad se nalazi i Lidl (pogodan za putnike sa sopstvenim prevozom). Oko grada se nalaze ogromne plantaže maslina, po kojima je Nea Moudania nadaleko poznata još od svog nastanka. U samom centru nalazi se i crkva Svetog Đorđa kao zaštitni simbol Nea Moudanie. 

Tokom Nea Moudania leta, ovde se odvija mnoštvo umetničkih događaja, a pozorište na otvorenom sa kapacitetom od 2.000 ljudi, domaćin je desetinama pozorišnih i muzičkih predstava na Festivalu mora tokom letnjih meseci.

Pozicija samog mesta vam nudi mogućnost da tokom vašeg Nea Moudania letovanja 2022, možete obići ostrva Sporades, Skijatos, Skopelos i Alonissos na nekom od fakultativnih izleta.

Nea Moudania Leto

Šarmu ovog mesta nije odoleo niko ko je imao prilike da ovde letuje, a i vi se možete uveriti zašto Nea Moudania svima koji su je posetili uvek vraća lepe uspomene, a definitivno je ono mesto kome ćete se uvek rado vraćati. Nea Moudania 2022 aranžmani vas čekaju!

Šta videti u Nea Moudani?

  • Najviša tačka grada, koja se zove „brežuljak Panagia Korini“ gde se nalazi i istoimena prelepa crkva
  • Toranj „Zografou“, vizantijska kula kao i fontana koja se nalazi na ovom mestu još od 1853. godine.
  • Ogromno pozorište na otvorenom koje ugošćuje mnoštvo sjajnih pozorišnih predstava i koncerata visoke klase, tik uz obalu mora, u sklopu "Festivala mora".
  • Crkva Svetog Đorđa, građenu u vizantijskom stilu, sa početka 20. veka