1/5
Svi polasci
Još 3 osoba gleda ovo putovanje.
Neos Marmaras letovanje 2022 je prilika da uživate u kristalno čistom moru i u mnogim skrivenim peščanim plažama nadomak samog mesta.

*za slike i opis smeštaja kliknite na naziv smeštaja u tabeli.

Ponudu svih aranžmana za letovanje u Grčkoj možete pogledati ovde:
Grčka letovanje 2022
 

VAŽNO:

 • Cene iz tabele su izražene po osobi i uključuju AUTOBUSKI PREVOZ I SMEŠTAJ NA BAZI 10 NOĆENJA. (Cenovnik za aranžman sa autobuskim prevozom).
 • ZA NAVEDENI ARANŽMAN NEMA DOPLATE ZA POLAZAK IZ NOVOG SADA, KAO NI DINARSKOG DELA. 
 • Online rezervacije i prijave su besplatne.
PRODAJNO MESTO:
 • Novi Sad, Danila Kiša 11, 021 544 444, 064 00 293 70
Popust za decu u pratnji dve odrasle osobe
 • Jedno dete od 0-5.99 godina u 1/2 spavaju sa roditeljima i plaća prevoz
 • Jedno dete od 6 do 11,99 godina u 1/3 plaća ležaj 80% od pune cene i ima svoj ležaj
 • U slučaju dvoje ili više dece: sva deca od 6-11,99 godina moraju imati sopstveni ležaj i plaćaju 80% od pune cene po tabeli. U slučaju dvoje dece od 0-5,99 godina, prvo dete plaća ležaj 80% od pune cene po tabeli, drugo dete samo prevoz.
 • Od 12 godina plaćaju punu cenu paket aranžmana

Neos Marmaras letovanje 2022

Opis destinacije:

Neos Marmaras letovanje 2022 je prilika da uživate u predivnoj prirodi, kristalno čistom moru i u mnogim skrivenim peščanim uvalama nadomk samog mesta. Ukoliko želite da upoznate Neos Marmaras on se nalazi na poluostrvu Sitonija, na oko 135 kilometara jugoistočno od Soluna u zalivu Toroneos.

Na samom vrhu stranice prilažemo listu termina i smeštaja za put u Neos Marmaras 2022.

Klikom na naziv smeštaj možete pogledati informacije i slike odabranog smeštaja i prema tome isplanirati Vaše Grčka letovanje Neos Marmaras 2022.

Ono što je sigurno je to da će vam Neos Marmaras i Grčka letovanje 2022. godine, uz Lider Travel aranžmane, biti nezaboravno iskustvo!

Neos Marmaras letovanje 2022 - odličan izbor za sve generacije

Letovalište je brdovito sa prelepom lukom i marinom za jahte. Zahvaljujući prirodnim lepotama Sitonije, letovanje 2022. u Neos Marmarasu predstavlja zaista uživanje i čini ga veoma popularnim turističkim mestom.

Najpoznatija plaža sa razlogom nosi ime Paradiso (rajska plaža), mada za njom nе zaostaje ni gradska plaža, koja je više puta nagrađivana plavom zastavicom, što je garant kvaliteta i čistoće. Na samom kraju gradske plaže nalazi se ekskluzivni hotelski kompleks Porto Carras. Naravno uvek možete da pročitate koji su to naši Neos Maramras utisci i da na osnovu toga napravite svoje.

[caption id="attachment_42308" align="alignnone" width="845"]Neos Marmaras letovanje Neos Marmaras[/caption]

Odmor u Neos Marmarasu uz dobar noćni život

Ukoliko se odlučite za leto Neos Marmaras 2022. ovo mesto vam nudi i mogućnost da uživate u noćnom životu i fenomenalnom provodu, jer je ovo jedno od najživljih i najdinamičnijih mesta na Halkidikiju.

Duž same široke, peščane, gradske plaže možete uživati u nekom od plažnih barova. Ovo turističko mesto poseduje sve za potpun odmor: hotele, restorane, terene za odbojku na pesku, sportove na vodi. Mesto ima šetalište u centru i još jedno pored mora.

Mnoštvo kafića i taverni nudi turistima zabavu i bogat i raznovrstan noćni život. Letovanje Neos Marmaras će biti pravi izbor za vas, jer je ovo mesto sa najboljom turističkom ponudom na celoj Sitoniji i idealna lokacija za dalji obilazak poluostrva u pronalaženju najlepših plaža za vas. 

Da li ste znali?

 • Po grčkoj mitologiji, upravo je Halkidiki mesto nastanka sveta gde su se Titani uzdigli protiv bogova. Bogovi su pobedili, a neki od Titana su sahranjeni ispod tri poluostrva, pa imena Kasandra i Sitonija upravo potiču od imena nekih od njih
 • Pored Neos Marmarasa, nalazi se i veliki kazino sa prvom privatnom kockarnicom u Grčkoj – luksuzni hotelski komleks Porto Carras Grand Resort, koji je ugostio brojne poznate političare, umetnike, glumce i biznismene. Salvador Dali je jedan od onih koji nisu odoleli luksuzu i čarima Porto Carras-a.
 • U neposrednoj blizini grada možete naći čak četiri plaže, koje nose prestižno priznanje “plava zastava” (Blue Flag) - gradska plaža, plaža Paradiso, plaža hotela Porto Carras i privatna plaža Kohi i Lagomandra.
Plan puta

Program putovanja

1. Dan:

Polazak iz Novog Sada u dogovoreno vreme, sa dogovorenog mesta (noćna vožnja). Pauze po potrebi radi odmora, ulaska drugih putnika u Beogradu, Nišu...i zadržavanja zbog graničnih formalnosti.

2 - 11. Dan:

Dolazak u prepodnevnim satima u Neos Marmaras. Ulazak u sobe oko 13h. Slobodno vreme narednih 10 noćenja. Mogućnost odlaska na neki od fakultativnih izleta u organizaciji lokalne turističke agencije.

12. Dan:

Povratak u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (dan pre povratka obaveštenje o vremenu povratka biće istaknuto u holu na oglasnoj tabli vile u kojoj borave naši putnici). Povratak istom putanjom kao pri dolasku.

13. Dan:

Dolazak u Niš/Beograd/Novi Sad u jutarnjim časovima, zavisno od zadržavanja na granici

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
>