1/5
Još 5 osoba gleda ovo putovanje.

Nesebar 2021 Bugarska letovanje - jedan od najstarijih gradova u Evropi, pod UNESCO zaštitom, čije plaže imaju veoma dobro razvijenu infrastrukturu.

 

CENOVNICI: 

Sunčev breg leto 2021 - cenovnik
 
Ponudu svih aranžmana za letovanje u Bugarskoj možete pogledati ovde:
Bugarska letovanje 2021
 

VAŽNO:

  • Cene iz tabele su izražene po osobi i uključuju SMEŠTAJ NA BAZI 10 NOĆENJA sa izabranom uslugom.
  • Cenovnik organizovanog prevoza možete pogledati na sledećem linku - autobuski prevoz
  • ZA NAVEDENI ARANŽMAN NEMA DINARSKOG DELA. 
  • Online rezervacije i prijave su besplatne.
PRODAJNO MESTO:
  • Novi Sad, Danila Kiša 11, 021 544 444, 064 00 293 70
Opis destinacije

Nesebar 2021. 

Opis destinacije

Nesebar 2021 - je istorijski grad i jedno od glavnih odmarališta na bugarskoj crnomorskoj obali, smešteno u provinciji Burgas. 

Na samom vrhu stranice možete pogledati cenovnike, dok se na dnu nalazi slike i opisi smeštaja za aranžmane - Bugarska letovanje Nesebar 2021.

Klikom na sliku smeštaja možeš pogledati informacije i fotografije odabranog smeštaja, i prema tome izabrati željeno Nesebar letovanje za sebe i odabrano društvo.

Ono što je sigurno je to da će vam Nesebar i Bugarska letovanje 2021 godine, uz Lider Travel aranžmane, biti nezaboravno iskustvo!

Nesebar 2021 - biser Crnog mora

Nesebar je administrativno središte istoimene opštine. Često se naziva „biserom Crnog mora“, a ovo mesto je bogat grad-muzej sa delovima grada starim više od tri milenijuma.

Grad je podeljen na stari i novi deo. Novi deo grada je na kopnu dok se istorijski i stari deo nalazi na malom poluostrvu nalik na Sveti Stefan u Crnoj Gori.

Nesebar je jedan od najstarijih gradova u Evropi, i nalazi se pod zaštitom UNESCO. Atmosferu ovog grada najbolje ćete osetiti šetajući se po starim ulicama i razgledajući ruševine drevnih crkava i građevina.

Nesebar leto 2021 - najlepše plaže u Bugarskoj

Plaža u Nesebaru je postala nadaleko čuveno kao jedna od najlepših u Bugarskoj. Ponosno nosi nagradu Plava zastava (ocena za čistoću mora i plaže). Na samoj polaži postoji mnoštvo beach barova, gde ćete moći da se osvežite u toplim danima, ali i da iznajmite ležaljku i suncobran.

Plaže Nesebara imaju veoma dobro razvijenu infrastrukturu: ovde možete da jeftino prezalogajite, igrate razne igre na plaži, iznajmite jet ski ili krstarite na jahti.

Ukusna hrana u Nesebaru je takođe sastavni deo odmora kao i more i plaže. Na svakom ćošku nalaze se brojni kafići, restorani i barovi koji služe ukusnu hranu po veoma pristupačnim cenama. Lokalna kuhinja će zadovoljiti ljubitelje jela sa mesom, ali i vegetarijance. 

Ukoliko Vam je potreban dobar noćni provod naša preporuka je da se ipak uputite do obližnjeg Sunčevog Brega koji je defitivno popularnija party destinacija od Nesebara.

Nesebar 2021 - najbolji aranžmani uz Lider Travel

Nesebar je jedno od traženijih letovalište u Bugarskoj, i definitivno mesto sa koga ćete se vratiti prepuni letnjih uspomena.

Putovanje u Nesebar 2021 koje smo pripremili za vas podrazumeva kombinaciju smeštaja i prevoza. Pogledajte ponudu hotela, rezervišite letovanje u Nesebaru i pripremite se za nezaboravnu avanturu.

Plan puta
Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata