Nova godina kuca na vratima!! Počela je FIRST MINUTE akcija za DOČEK NOVE GODINE 2021. Paket aranžmani već od od 70€, bez skrivenih troškova i dinarskog dela aranžmana:

nova godina

KRAKOV (POLJSKA) | NOVA GODINA 2021 – PARTY PUTOVANJE

SARAJEVO (BOSNA I HERCEGOVINA) | NOVA GODINA 2021

TREBINJE (BOSNA I HERCEGOVINA) | NOVA GODINA 2021

ZLATIBOR (SRBIJA) | NOVA GODINA 2021

STARA PLANINA (SRBIJA) | NOVA GODINA 2021

JAHORINA (BOSNA I HERCEGODINA) | NOVA GODINA 2021

KOPAONIK (SRBIJA) | NOVA GODINA 2021

SKOPLJE (MAKEDONIJA) | NOVA GODINA 2021

PRAG (ČEŠKA) | NOVA GODINA 2021

ISTANBUL (TURSKA) | NOVA GODINA 2021 

ISTANBUL 2 – (TURSKA) | NOVA GODINA 2021

MILANO (ITALIJA) | NOVA GODINA 2021

BEČ (AUSTRIJA) | NOVA GODINA 2021

ATINA (GRČKA) | NOVA GODINA 2021

U toku je First Minute za doček Nove godine 2021.

Naša ponuda traje do popunjavanja slobodnih mesta. Prijavite se i rezervišite svoje mesto na vreme.

Doček Nove godine 2021. sa turističkom agencijom Lider Travel

Kao i svake godine do sada, i ove godine smo za vas spremili najbolje ponude za doček Nove godine 2021! Uz odlične ponude aranžmana i nezaboravan provod koji svojim putnicima svake godine pripremi turistička agencija Lider Travel, takođe organizujemo i sjajne fakultativne izlete. Na svakoj destinaciji sa vama su profesionalni vodiči koji će se postarati da Vam pokažu sve lepote i znamenitosti destinacije na koju ste se uputuli kao i da vaše putovanje bude savršeno. 

Nova godina 2021. u evropskim gradovima

Nova godina 2021. aranžmani koje smo pripremili za vas, podrazumevaju, kao i uvek, sasvim dovoljno vremena za upoznavanje nove destinacije na koju ste se uputili, ali naravno i uživanje u neponovljim prazničnim čarolijama.

U ponudi koju smo spremili su najbolje destinacije u Srbiji, Turskoj, Bosni i Hercegovini, Poljskoj, Italji, Austriji, Češkoj, Grčkoj

Na samom vrhu stranice možete videti koje destinacije se nalaze u našoj ponudi Nova godina putovanja 2021. Klikom na naziv destinacije otvoriće vam se željeno putovanje sa svim informacijama, slikama kao i cenama aranžmana, za svaki hotel pojedinačno.

Najluđa novogodišnja noć sa prijateljima

Kada sat otkuca ponoć 31. decembra, uverićete se zašto smo zaista najbolji u organizaciji novogodišnjih putovanja, a sigurno će Vam doček Nove godine 2021. uz najbliže prijatelje ili voljenu osobu zauvek ostati u pamćenju. 

Veoma smo ponosni na to što svake godine ubacujemo neku novu atraktivnu i povoljnu destinaciju i time olakšavamo izbor putnicima koji godinama putuju sa nama. Na Vama je samo da izaberete i rezervišete Vaš doček Nove godine 2021 a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo. 🙂

doček nove godine

Poslovnice u Novom Sadu, Beogradu, Nišu i Kragujevcu su na raspolaganju za sve dodatne informacije.
Call centar: 064-00-293-70 ili 021-544-444.

Nova godina 2021 aranžmani

Doček Nove godine Kopaonik

Da li ste spremni da ovu Novu godinu provedete na najpoznatijoj srpskoj planini – Kopaoniku
Pored skijanja, vožnje snowboarda, grudvanja, sankanja koji su neizostavni deo zimske čarolije, imaćete priliku za sjajan noćni provod u klubovima, ispijanju kuvanog vina uz pogled na snežne i zavejane padine Kopaonika. Za one kojima je potreban dodatan adrenalin, kao vid aktivnog odmora preporučujemo vožnju motornih sanki.

Kopaonik Nova godina

Doček Nove godine Zlatibor

Posle Kopaonika, koji je naša najpoznatija planina, Zlatibor se definitnivno rangirao kao prva pratilja u izboru za miss najlepše srpske planine. Doček Nove godine na Zlatiboru predstavlja malu bajku, koja je ispunjena sjajnom proslavom u diskotekama i barovima na Zlatiboru i uživanju na snegu. Proslava Nove godine, pocinje vec od podne po mnogim kaficima, restoranima, barovima i traje do kasno u noć. Naravno pored sjajnog provoda obavezno je skijanje, sankanje, grudvanje u zavisnosti u čemu ste spretniji.

Nova godina Zlatibor

Doček Nove godine Stara planina

Uživanje u prirodi i skijanje kao doček Nove godine? Ukoliko je to vaša želja, onda je prava destinacija za Vas Stara planina.

Na ovoj planini se nalazi i jedina ski gondola u Srbiji, koja hotel Stara planina povezuje sa ski stazom Konjarnik. Veštački sneg na stazama je obezbeđen na nešto više od 4 km staza, od ukupnih 13 km, pa je sa ovom modernom tehnologijom, bez koje je nemoguće zamisliti najbolja skijališta, skijanje moguće čak i kada nedostaje snežnih padavina. Drugo ime za Staru planinu je Balkan, pa je celo naše poluostrvo dobilo ime po ovoj planini. Žitelji Stare planine veoma su gostoljubivi i uvek će vas dočekati sa bogatom trpezom i nacionalnim specijalitetima ovog kraja. 

Stara Planina nova godina (2)

Doček Nove godine Jahorina

Doček Nove godine na Jahorini, predstavlja kombinaciju zimske avanture na snegu i boemskom uživanju na ovoj prelepoj planini.

Jahorina kao kraljica medju bosanskim planinama je od pre nekoliko godina postala jedna od najpopularnijih zimskih sportsko-rekreativnih centara u ovom delu Evrope. Mnogi zaljubljenici u prirodu je svrstavaju u jednu od lepših planina u Evropi. Što se tiče noćnog provoda, on definitivno ne manjka i sigurno ćete biti prezadovljni sa onim što Jahorina pruža. Ovu planinu iznad Sarajeva često zovu i Olimpijskom planinom, jer je bila domaćin zimskih Olimpijskih igara, koje su se 1984. godine održavale u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. 

Jahorina Nova godina

Doček Nove godine Sarajevo

Grad meraka i sevdaha kao jedan od najboljih izbora za doček! Sarajevo se prema mišljenju putnika izdvojio kao mesto gde ćete uz prijatne ljude, fenomenalnu hranu i opuštenu atmosferu imati nezaboravan doček Nove godine.

Uz doček u glavnom gradu Bosne i Hercegovine – Sarajevu, Nova godina će vam započeti uz smeh, zabavu, šetnju Baščaršijom i druženje do jutra. Spremite se za doček Nove godine u Sarajevu koji ćete sigurno prepričavati, pridružite nam se u novogodišnjoj avanturi i otkrijte čari koje nudi grad sevdaha – Sarajevo.

Sarajevo Nova godina

Doček Nove godine Istanbul

Prednost ako se odlučite za doček Nove godine u Istanbulu leži u tome što zabava nije rezervisana samo za najluđu noć. Celo putovanje provešćete u upoznavanju druge kulture, i obilasku značajnih građevina kao što su Aja Sofija ili Plava džamija.

Uz odličan povod za novo putovanje, kao što je Nova godina Istanbul predstavlja pravi izbor. Izbora za novogodišnju noć u samom gradu ima mnogo, pa ponoć možete dočekati u centru Istanbula zajedno sa još nekoliko hiljada stanovnika i turista, uživati u vatrometu iznad Bosfora, a provod u nekom klubu ili restoranu je uvek opcija.

istanbul nova godina

Doček Nove godine Trebinje

Dočekajte najluđu noć u prema mnogima najlepšem srpskom gradu, uz fenomenalnu prazničnu atmosferu i blagu klimu! Putovanje u Trebinje uvek podrazumeva prelepe znamenitosti i obilaske, ali pre svega srdačno gostoprimstvo, karakteristično za ove krajeve i prijatne temperature zbog kojih turisti obožavaju da ovaj grad u Republici Srpskoj posete i zimi!

Doček u gradu kao što je Trebinje Nova godina će vam početi uz šalu, zabavu, toplo vreme, ali i uz jutarnju šetnju sa mirisom mora koji stiže sa Jadrana. Ovo će biti sjajan lek nakon odličnog provoda u nekom od lokalnih klubova i igranje do ranih jutarnjih časova.

Trebinje Nova godina

Doček Nove godine Krakov

Urbani i najveći univerziteski centar istočne Evrope – Krakov je postao izuzetno atraktivna destinacija mladima, koji jedva čekaju da posete grad studenata i kulture, i upoznaju se sa svim njegovim čarima. Sa najvećim brojem putnika svake godine, Krakov se izdvojio kao omiljeno mesto za ispraćaj stare, i ulazak u Novu godinu.

U ovom prelepom poljskom gradu, zagarantovan vam je najbolji provod svake večeri (a posebno u novogodišnjoj noći), sa još 1000 mladih iz celog regiona. Pored fenomenalnog provoda, očekuju vas i zanimljivi fakultativni izleti i uvek raspoloženi vodiči koji će vas upoznati sa svim lepotama i znamenitostima ovog grada.

Nova godina Krakov

Doček Nove godine Prag

Zlatni Prag je postao izbor velikog broja putnika koji najluđu noć žele da provedu u jednom od najlepših evropskih gradova. Zbog svoje lepote, Prag se poslednjih godina sve češće pominje kao jedna od najromantičnijih destinacija u Evropi.

Obilazak najlepših zdanja Praga, su posebno magične tokom zime, kada vlada novogodišnja euforija. Ukoliko je putovanje u Prag za Novu godinu praćeno i snegom, doživljaj će biti još bolji! Ako do sada niste posetili čuveni Prag, putovanje za Novu godinu je odličan “izgovor” da to uradite.

Nova godina Prag

Nova godina Milano

Nova godina u italijanskoj prestonici mode i fudbala! Putovanje u Milano za Novu godinu pruža mogućnost upoznavanja svih njegovih znamenitosti u prazničnom duhu, a mi ćemo Vam obezbediti najbolji novogodišnji provod koji ćete dugo pamtiti! 

Milano je poznat kao moderan, urban i turistički vrlo atraktivan grad, a ono što nudi predstavlja kombinaciju modernog i tradicionalnog italijanskog duha. Praznici u Milanu imaju veliku draž, jer se praznična eurofija oseti na svakom koraku, i definitivno nećete pogrešiti sa izborom ove destinacije za najluđu novogodišnju noć.

Nova godina Milano

Nova godina Beč

Putovanje u Beč je uvek odlična ideja, ali novogodišnja avantura u ovom gradu je poseban doživljaj koji će vas uvesti u novi januar na najlepši mogući način.

Nova godina u Beču nikada nije sasvim običan doček, budući da ovaj grad može da vam ponudi široku lepezu zanimljivosti i događaja. Kada posetite Beč putovanje se pretvara u obilazak riznice najlepših evropskih znamenitosti, koje na najbolji način predstavljaju tradiciju i kulturu ovog kontinenta. Kada je u pitanju Nova godina Beč se izdvaja kao ubedljivi favorit među turistima koji uživaju u obilasku evropskih metropola, sa ogromnom kulturnom zaostavštinom.

Beč doček Nove godine

Nova godina Atina

Dočekajte najluđu noć u grčkoj prestonici, uz fenomenalnu prazničnu atmosferu i blagu klimu! Doček Nove godine u Atinu uvek podrazumeva prelepe znamenitosti i obilaske, ali pre svega uživanje u prijatnoj temperaturi zbog kojih turisti obožavaju da je posete i zimi!

Novogodišnje putovanje u Atinu u organizaciji Lider Travela obećava nezaboravan provod u Atinskim klubovima i uspomene koje će biti urezane duboko u vaše sećanje na ovaj sjajni doček Nove godine.

Atina doček Nove godine