Smeštaj Tip smeštaja 30.12. - 02.01.
NOVI SAD: HOTEL DUGA 3* | NOVI SAD 1/5 sa doručkom 55€
1/4 sa doručkom 55€
1/3 sa doručkom 65€
1/2 sa doručkom 75€
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Još 3 osoba gleda ovo putovanje.

Navedene cene važe do subote, 26-og oktobra, ili do popunjavanja slobodnih mesta.

VAŽNO:

  • Plaćanje svih naših aranžmana vrši se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije (NBS) na dan uplate.
  • Navedene cene iz tabele se odnose na PAKET ARANŽMAN (100% hotelski smeštaj sa doručkom)
  • Online rezervacije i prijave su besplatne
  • Novi Sad, Danila Kiša 11, 021 544 444, 064 00 293 70

Opis destinacije:

Novi Sad – Novi Sad/Újvidék/Neusatz je već tri veka, koliko postoji pod tim imenima, prostor raznolikog, bogatog kulturnog nasleđa mnogih naroda koji u njemu žive. Materijalna i nematerijalna kulturna baština stvarana u prošlim vekovima osnov je na kome počiva interaktivna mreža naučnih i kulturnih institucija, što Novi Sad danas čini prostorom aktivnog susreta kultura i različitih identiteta. Kreativna energija koju nose omladinske grupe i organizacije doprinela je da, uz već prepoznatljivu tradicionalnu kulturnu platformu, Novi Sad bude Omladinska prestonica Evrope 2019.Evropska prestonica culture 2021.  

Novi Sad je grad muzeja, galerija, manifestacija od kojih je muzički festival EXIT stekao internacionalna priznanja i neospornu prepoznatljivost. Svojim urbanim središtem i ruralnim okruženjem Novi Sad posetiocima nudi agendu neverovatne sadržajnosti. U okolini urbanog gradskog jezgra koje obeležavaju barokne, neorenesansne, klasicističke i Bauhaus građevine, su izletišta, očuvani eko sistemi i kompleks pravoslavnih manastira na prostoru Nacionalnog parka Fruška gora. Salaši, čarde i vinski putevi na obodima Novog Sada posetiocima pružaju mogućnost da dožive svo bogatstvo gastronomije i seoskih običaja. Novi Sad, grad na Dunavu, grad evropske istorije iI tradicije i balkanske gostoljubivosti je iskustvo koje vam nedostaje.

Plan puta
1.dan / Novi Sad - Dolazak:

Dolazak u Novi Sad i smeštanje u hotele u popodnevnim časovima. Sastanak grupe u dogovoreno vreme radi prezentacije fakultativnih izleta i ostalih značajnih informacija (oko 14h). Obilazak grada i najznačajnijih znamenitosti uz pratnju vodiča (Srpsko narodno pozorište, Trg slobode, Gradska kuća, Crkva imena Marijinog, Zmaj Jovina i Dunavska ulica, Vladičanski dvor, Saborna crkva, Kej žrtava racije). Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Uveče organizujemo fakultativni odlazak u neku od popularnih gradskih diskoteka. Noćenje.

2.dan / Novi Sad – Sremski Karlovci – Vinska tura:

Doručak. Fakultativni izlet do Sremskih Karlovaca, značajnog kulturnog i političkog centra iz doba Habzburške monarhije, poznatog takođe i po vrhunskom vinu. Obilazak grada uz pratnju vodiča (Bogoslovija, Patrijaršijski dvor, Saborni hram, Katolička crkva Presvetog Trojstva, Magistrat, Karlovačka gimnazija – najstarija gimnazija sa ovih prostora, Vidikovac sa kog se pruža predivan pogled na istorijske znamenitosti grada, reku Dunav i nepreglednu vojvođansku ravnicu). Poseta jednoj od najpoznatijih vinarija uz degustaciju širokog asortimana vina. Neke od autohtonih sorti sa ovog područja su se pročule širom sveta, kao što je i nadaleko poznati Bermet, već vekovima omiljeno piće evropskih dvorova, služeno i na tragičnom Titaniku. Nakon posete vinariji sledi slobodno vreme za individualne aktivnosti i ručak, a potom povratak u Novi Sad. Fakultativni doček Nove godine u nekoj od gradskih diskoteka ili na trgu. Noćenje.

3.dan / Novi Sad – Dnevna žurka:

Doručak. Slobodno vreme do popodnevnih sati za individualne aktivnosti. Polazak u 14:00h na fantastičnu dnevnu žurku u organizaciji turističke agencije Lider Travel. Vodimo Vas na tradicionalni provod iz naših krajeva, uz tipičan vojvođanski ambijent, muziku i atmosferu. Nakon žurke sledi slobodno vreme za indivudalne aktivnosti. Uveče organizujemo fakultativni odlazak u neku od popularnih gradskih diskoteka. Noćenje.

4.dan / Novi Sad – Beograd i šoping tura:

Doručak. Napuštanje soba. Fakultativni izlet do Beograda uz šoping turu u velikom outlet centru u Inđiji. U outlet centru se nalaze najveći svetski modni brendovi, koji su u periodu novogodišnjih praznika na dodatnim sniženjima. Nakon outlet centra nastavljamo ka Beogradu, glavnom gradu Srbije i najvećem gradu regiona, gradu koji nikad ne spava. Imaćemo priliku da uz pratnju lokalnog vodiča obiđemo najznačajnije znamenitosti ovog grada sa bogatom istorijom i kulturnom baštinom. Povratak u Novi Sad. KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti