1/5

O Smeštaju

Olympic Palladium 3* | Krit letovanje  

Olympic Palladium Lokacija: Hotel se nalazi u samom centru jednog od lepših gradova na Kritu, Retimna, na odaljenosti od svega 200 m od starog grada. Ovaj hotel preporučujemo svim putnicima koji biraju moderan hotel, a nedaleko od centra zbivanja. Od aerodroma je udaljen 80 kilometara.

Plaža: Od obale hotel je udaljen 300 metara, a od duge uređene, peščane plaže nagrađene plavom zastavicom hotel je udaljen 800 metara. Na plaži gosti mogu uživati u brojnim sportovima na vodi, barovima na plaži, suncobranima i ležaljkama (uz doplatu).

Hotelski sadržaj: 24h recepcija, lobi, restoran, restoran na otvorenom, glavni bar, kafeterija, bazen na otvorenom, na krovu hotela “Garden bar” sa garniturom za sedenje kao i kafić i spoljašnji đakuzi sa ležaljkama, menjačnica, prostorija za odlaganje prtljaga sa tuševima na raspolaganju gostima, lift, wi-fi u javnim delovima hotela, internet kutak, teretana, sala za konferencije.

Sobe: Hotel ima 75 udobnih, modernih soba, koje sadrže sledeće: centralnu klimu (uključeno u cenu), sef (uz doplatu), telefon, kupatilo (tuš ili kada), fen za kosu, SatTV, frižider. Sobe mogu primiti dve odrasle osobe i dete uzrasta do 12 godina ili tri odrasle osobe. Gostima koji putuju sa bebom, bebi krevetac je na raspolaganju besplatno (obavezna najava prilikom rezervacije).

Usluga: Polupansion, obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Napomena: Veoma lep, moderan hotel, ljubaznog osoblja i dobre usluge. Preporuka svim tipovima gostiju.

Kontakt: www.olympicpalladium.com/
Napomena
Krit avionom - je defintivno idealan izbor, za one koje žele klasičan odmor na najlepšim plažama Grčke, ali i za one sa avanturističkim duhom  

VAŽNO:

  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan / Beograd - Krit (aerodrom Hanja ili Heraklion) 

Turistički aranžman započinje 2h pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su  rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.  

2. do 10. dan / Krit

Slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.  

11. dan / Krit (aerodrom Hanja ili Heraklion) - Beograd 

Napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od11. dan Krit (aerodrom Hanja) - Beograd: napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge. 

Izleti