1/5
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Još 4 osoba gleda ovo putovanje.
Napomena
Paralija 2022, kao jedno od najposećenijih destinacija srpskih turista, svake godine na šarmantni način dočekuje raširenih ruku naše ljude
*za slike i opis smeštaja kliknite na naziv smeštaja u tabeli.
Ponudu svih aranžmana za letovanje u Grčkoj možete pogledati ovde:
Grčka letovanje 2022
 

VAŽNO:

  • Cene iz tabele su izražene po osobi i uključuju AUTOBUSKI PREVOZ I SMEŠTAJ NA BAZI 10 NOĆENJA. (Cenovnik za aranžman sa autobuskim prevozom).
  • ZA NAVEDENI ARANŽMAN NEMA DOPLATE ZA POLAZAK IZ NOVOG SADA, KAO NI DINARSKOG DELA. 
  • Mogućnost rezervacije 15 noćenja (sopstveni prevoz). Termini: | 23.06. | 08.07 | 23.07. | 07.08. |
  • Online rezervacije i prijave su besplatne.
PRODAJNO MESTO:
  • Novi Sad, Danila Kiša 11, 021 544 444, 064 00 293 70

POGODNOSTI ZA DECU:

  • Dete do 5,99 god na zajedničkom ležaju – plaća autobusku kartu prema mestu polaska
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

Paralija 2022

Opis destinacije:

Aranžman Paralija leto 2022. - Odličan izbor za one koji žele da letovanje provedu kao kod svoje kuće. Paralija kao jedno od najposećenijih destinacija srpskih turista, mesto gde je pored grčkog, skoro pa zvanično u upotrebi i srpski jezik, svake godine na svoj šarmantni način uz tradicionalni grčki duh dočekuje raširenih ruku naše ljude.

Na samom vrhu stranice prilažemo listu termina i smeštaja za put u Paraliju 2022.

Klikom na naziv smeštaj možete pogledati informacije i slike odabranog smeštaja i prema tome isplanirati Vaše Grčka letovanje Paralija 2022.

Ono što je sigurno je to da će vam Paralija i Grčka letovanje 2022. godine, uz Lider Travel aranžmane, biti nezaboravno iskustvo!

Paralija Grčka Leto

Paralija letovanje 2022. - jedno od najvoljenijih letovališta

Letovalište kao što je Paralia Grčka, može da se pohvali da ima ono sve što je svakoj porodici potrebno i zaista ne čudi zašto je mnogi turisti smatraju za svoju omiljenu destinaciju.

Atmosfera karakteristična za bilo koje srpsko mesto garantuje da je ova destinacija odličan izbor za porodice sa decom, ali i za one koji žele da se dobro provedu. Naravno uvek možete da pročitate koji su to naši Paralia utisci i da na osnovu toga napravite svoje.

Paralia leto 2022. nije potrebno nešto posebno predstavljati. Sa razlogom je jedno od najpoznatijih i najvoljenijih letovališta kod nas! Duga peščana plaža, postepen ulaz u more, bezbroj kafića i restorana, šarenih prodavnica i ono što je mnogim turistima zaista bitno, mogućnosti za odličan šoping.

Paralija se obično deli na dva dela: „levo i desno od crkve“. Levo od crkve peščana plaža je šira, više ljudi se upravo tu kupa, dok je desno šetalište, zatvorena prva ulica od plaže, sa mnoštvo radnjica, restorana i taverni - sve ono na šta pomislimo kada kažemo „Paralia“.

Paralija Grčka Leto

Paralia 2022 - provod do sitnih sati

Mnoštvo beach barova, tokom celog dana služi najbolje egozotične koktele, a kada padne noć čekaju vas odlični klubovi i diskoteke za provod do sitnih sati. Paralija je čest izbor mladih zahvaljujući noćnom životu koji je ovde izuzetno razvijen.

Ovo mesto je odlična opcija za letovanje u društvu, jer za vreme letnje sezone ovde rade klubovi sa najboljim DJ-evima u severnoj Grčkoj, i omiljena su destinacija za provod mladih iz Soluna. Diskoteka Gold je jedna od najpopularnijih diskoteka u celoj oblasti. Svoja vrata otvara već od maja, a sezona nastupa traje sve do kraja septembra.

Paralija je mesto koje živi tokom cele godine i gde se uvek možete dobro provesti, najesti, uživati, i kupiti nešto posebno! 

>