1/5
Svi polasci
Jun
Jul
Avgust
Septembar
Smeštaj Tip smeštaja25.06. - 06.07
PARGA: VILA MILTOS 1/2 2+1 studio219€
1/2 studio269€
Smeštaj Tip smeštaja25.06. - 06.07
PARGA: VILA RAKIS 1/3 studio259€
1/2 studio289€
Još 3 osoba gleda ovo putovanje.
Napomena
Uverite se i sami zašto je kada je u pitanju Parga 2022, ovo leto pravo vreme za posetu. Parga aranžmani 2022 vas čekaju!  

VAŽNO:

  • Više informacije o COVID uslovima na sledećem linku - informacije o Covid uslovima za ulazak u zemlju
  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

Parga 2022

Opis destinacije:

Aranžman - Parga leto 2022 - U oblasti Epir, na obali Jonsog mora nalazi se gradić Parga. Smešten između Preveze i Igumenice, a nasuprot Krfu. Parga kombinuje tradiciju i prirodnu lepotu na način koji očarava brojne posetioce ovog mesta.

Na samom vrhu stranice prilažemo listu termina i smeštaja za put u Pargu 2022.

Klikom na naziv smeštaj možete pogledati informacije i slike odabranog smeštaja i prema tome isplanirati Vaše Grčka letovanje Parga 2022.

Ono što je sigurno je to da će vam Parga i Grčka letovanje 2022. godine, uz Lider Travel aranžmane, biti nezaboravno iskustvo!

Parga letovanje 2022. idealna destinacija za odmor u dvoje

Mnogi naši turisti će vam sigurno reći da je Parga jedna od najboljih destinacija za letovanje u Grčkoj. Putovanje do Parge nije prenaporno, jer se nalazi na oko tri sata od granice i relativno brzo se stiže do nje. Specifičan izgled, šarene kućice “načičkane” jedna na drugu, posute po brdu tik iznad obale mora čine prizor koji pamti svako ko je posetio Pargu.

Parga 2022 će vam ostati u sećanju po dugom šetalištu uz obalu, na kojem se prostiru dve predivne gradske plaže, tvrđavi koja je obeležje ovog mesta, kao i uzane kamenite uličice. U ovom mirnom gradiću sve odiše romantikom – počev od stare venecijanske tvrđave, sa koje se pruža pogled na ceo zaliv i maleno ostvro Panagia, do kog se može i doplivati.

Ova romantika Parge čini da je za svoju destinaciju najčešće biraju mladi parovi, a mnogi se odluče da se baš ovde vere ili čak venčaju. Čak i oni koji dodju sami, svojim kućama vratiće se zaljubljeni… možda u nekog, a možda u samu Pargu. Naravno uvek možete da pročitate koji su to naši Parga utisci i da na osnovu toga napravite svoje.

Parga

Parga 2022 - leto koje ćete pamtiti

Parga je posebna po mnogo čemu, pa tako i po mnoštvu plaža koje se nalaze u njenoj neposrednoj blizini, ali i u samom gradiću. Jedno od najvećih prednosti ovog letovališta je to što možete skoro svaki dan provesti na nekoj drugoj plaži, čak i ako na letovanje niste došli autom ili iznajmili rent-a-car.

U blizini Parge nalaze se bajkovita ostrva Paksos i Antipaksos, kao i ostrvo Krf. Do njih postoje organizovane brodske linije. Parga je čuvena po prizoru predivnih plaža sa kristalno čistim vodama i fantastičnom prirodnom ambijentu. U samoj blizini Parge postoji čak 6 plaža koje morate posetiti.

Šarmu ovog mesta nije odoleo niko ko je imao prilike da ovde letuje, a i vi se možete uveriti zašto Parga 2022 svima koji su ga ovde doživeli izaziva osećaj sete i zanesenosti.

Uverite se i sami zašto je kada je u pitanju Parga 2022, ovo leto pravo vreme za posetu. Parga aranžmani vas čekaju!

Da li ste znali?

  • Dvorac Parga prvobitno je sagrađen u 11. veku, a potom su ga utvrdili Mlečani i Turci.
  • Reka Aceron nalazi se u blizini parge, a prema mitu ova reka je vodila do kapija Hada
  • Na ostrvcetu Panagija, u zalivu Parge, nalazi se i istoimena crkva posvećena Uspenju Bogorodice