1/5
Svi polasci
Još 5 osoba gleda ovo putovanje.
Uverite se i sami zašto je kada je u pitanju Parga 2021, ovo leto pravo vreme za posetu. Parga aranžmani 2021 vas čekaju! *za slike i opis smeštaja kliknite na naziv smeštaja u tabeli.
Ponudu svih aranžmana za letovanje u Grčkoj možete pogledati ovde:
Grčka letovanje 2021
 

VAŽNO:

  • Cene iz tabele su izražene po osobi i uključuju AUTOBUSKI PREVOZ I SMEŠTAJ NA BAZI 10 NOĆENJA. (Cenovnik za aranžman sa autobuskim prevozom).
  • ZA NAVEDENI ARANŽMAN NEMA DOPLATE ZA POLAZAK IZ NOVOG SADA, KAO NI DINARSKOG DELA. 
  • Mogućnost rezervacije 15 noćenja (sopstveni prevoz). Termini: | 25.06. | 10.07 | 25.07. | 09.08. |
  • Online rezervacije i prijave su besplatne.
PRODAJNO MESTO:
  • Novi Sad, Danila Kiša 11, 021 544 444, 064 00 293 70

POGODNOSTI ZA DECU:

  • Dete do 5,99 god na zajedničkom ležaju – plaća autobusku kartu prema mestu polaska

Parga 2021

Opis destinacije:

Aranžman - Parga leto 2021 - U oblasti Epir, na obali Jonsog mora nalazi se gradić Parga. Smešten između Preveze i Igumenice, a nasuprot Krfu. Parga kombinuje tradiciju i prirodnu lepotu na način koji očarava brojne posetioce ovog mesta.

Na samom vrhu stranice prilažemo listu termina i smeštaja za put u Pargu 2021.

Klikom na naziv smeštaj možete pogledati informacije i slike odabranog smeštaja i prema tome isplanirati Vaše Grčka letovanje Parga 2021.

Ono što je sigurno je to da će vam Parga i Grčka letovanje 2021. godine, uz Lider Travel aranžmane, biti nezaboravno iskustvo!

Parga letovanje 2021. idealna destinacija za odmor u dvoje

Mnogi naši turisti će vam sigurno reći da je Parga jedna od najboljih destinacija za letovanje u Grčkoj. Putovanje do Parge nije prenaporno, jer se nalazi na oko tri sata od granice i relativno brzo se stiže do nje. Specifičan izgled, šarene kućice “načičkane” jedna na drugu, posute po brdu tik iznad obale mora čine prizor koji pamti svako ko je posetio Pargu.

Parga 2021 će vam ostati u sećanju po dugom šetalištu uz obalu, na kojem se prostiru dve predivne gradske plaže, tvrđavi koja je obeležje ovog mesta, kao i uzane kamenite uličice. U ovom mirnom gradiću sve odiše romantikom – počev od stare venecijanske tvrđave, sa koje se pruža pogled na ceo zaliv i maleno ostvro Panagia, do kog se može i doplivati.

Ova romantika Parge čini da je za svoju destinaciju najčešće biraju mladi parovi, a mnogi se odluče da se baš ovde vere ili čak venčaju. Čak i oni koji dodju sami, svojim kućama vratiće se zaljubljeni… možda u nekog, a možda u samu Pargu. Naravno uvek možete da pročitate koji su to naši Parga utisci i da na osnovu toga napravite svoje.

Parga

Parga 2021 - leto koje ćete pamtiti

Parga je posebna po mnogo čemu, pa tako i po mnoštvu plaža koje se nalaze u njenoj neposrednoj blizini, ali i u samom gradiću. Jedno od najvećih prednosti ovog letovališta je to što možete skoro svaki dan provesti na nekoj drugoj plaži, čak i ako na letovanje niste došli autom ili iznajmili rent-a-car.

U blizini Parge nalaze se bajkovita ostrva Paksos i Antipaksos, kao i ostrvo Krf. Do njih postoje organizovane brodske linije. Parga je čuvena po prizoru predivnih plaža sa kristalno čistim vodama i fantastičnom prirodnom ambijentu. U samoj blizini Parge postoji čak 6 plaža koje morate posetiti.

Šarmu ovog mesta nije odoleo niko ko je imao prilike da ovde letuje, a i vi se možete uveriti zašto Parga 2021 svima koji su ga ovde doživeli izaziva osećaj sete i zanesenosti.

Uverite se i sami zašto je kada je u pitanju Parga 2021, ovo leto pravo vreme za posetu. Parga aranžmani vas čekaju!

Da li ste znali?

  • Dvorac Parga prvobitno je sagrađen u 11. veku, a potom su ga utvrdili Mlečani i Turci.
  • Reka Aceron nalazi se u blizini parge, a prema mitu ova reka je vodila do kapija Hada
  • Na ostrvcetu Panagija, u zalivu Parge, nalazi se i istoimena crkva posvećena Uspenju Bogorodice
Plan puta

1 – 2. dan Novi Sad – Parga

Polazak iz Novog Sada u 12:00h sa parkinga ispred "Lokomotive", iz Beograda u 14:00h, iz Niša u 18:00h sa parkinga Hiper marketa „TEMPO“ ul.Bulevar 12 febuar br.80. Vožnja autobusom, autoputem Beograd-Niš (Košuta, Jagodina, Paraćin, Niš, Leskovac, Vranje), preko graničnog prelaza Preševo, graničnog prelaza Evzoni. Dolazak u Pargu u prepodnevnim satima. Smeštaj u programom predviđene objekte. Zbog konfiguracije terena autobus staje u za to određen deo grada, a stvari i putnici se prevoze kombijem najbliže smeštajnom objektu. Usluga po programu. Noćenje.

3 – 12. dan Parga

Slobodni dani za individualna razgledanja, posete i odmor. Usluga po programu. Noćenje.

12 / 13. dan Parga – Novi Sad

Napuštanje smeštajnih kapaciteta do 9:00h. Slobodno vreme do polaska autobusa. Polazak autobusa u popodnevnim časovima za Novi Sad. Putovanje preko graničnog prelaza Evzoni, graničnog prelaza Preševo, Vranja, Leskovca, Niša, Paraćina, Jagodine, Košute, Dolazak u Novi Sad predviđen za rane prepodnevne sate. Kraj programa.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata