Svi polasci
Novembar
Smeštaj Tip smeštaja04.11. - 11.11
PARIZ: HOTEL IBIS BUDGET PARIS GENNEVILLIERS 2* 1/3 sa doručkom149€
1/2 sa doručkom169€
Smeštaj Tip smeštaja04.11. - 11.11
PARIZ: HOTEL IBIS BUDGET PARIS GENNEVILLIERS 2* 1/3 sa doručkom149€
1/2 sa doručkom169€
Još 2 osoba gleda ovo putovanje.

VAŽNO:

  • Navedene cene iz tabele se odnose na PAKET ARANŽMAN (100% hotelski smeštaj sa doručkom i prevozom) za polazak iz Novog Sada i Beograda.
  • Za polazak iz Kragujevca i Niša cene se uvećavaju 10€
  • Online rezervacije i prijave su besplatne.
  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
POSLOVNICE:
  • Novi Sad, Danila Kiša 11, 021 544 444, 064 00 293 70
  • Beograd (Fun Group), Balkanska 27, 011 26 86 064, 060 500 61 60
  • Niš (Balkan Fun), TC Kalča (prizemlje), 018 310 50 30, 069 500 25 24
  • Balkan Fun Macedonia, ul. Leninova 59, Skoplje, Macedonia, +389 2 3201 771, + 389 2 3201 726
 

PARIZ

Pariz putovanje proleće - Iskoristite prve zrake sunca u martu da obiđete jedan od najlepših gradova sveta -  velelepni Pariz. Pariz putovanje uvek pretvori u sasvim poseban užitak, a oni koji su doživeli jesen i proleće u Parizu, sa putovanja se uvek vrate puni najlepših utisaka. 

Znamenitosti Pariza, kao i autentična kultura i atmosfera ove metropole, zaslužni su za to što Pariz putovanje pretvara u unikatan doživljaj. I sami putovanje u Pariz na proleće sigurno dugo prepričavati! Poznat kao grad romantike i ljubavi, osmi mart je savršen termin za putovanje u Pariz, a svi putnici tvrde da je Pariz upravo u prelaznim godišnjim dobima - na jesen i proleće najlepši! Zato vas tada u njega i vodimo! 

Aranžmani za jesenje i putovanje u Pariz za Osmi mart, podrazumevaju obilaske najatraktivnijih delova grada, odličnu organizaciju i uvek rapoložene vodiče koji su tu da vas upoznaju sa znamenitim Parizom.

Na samom vrhu stranice možete videti koji hoteli u Parizu se nalaze u ponudi, kao i cene naših aranžmana, te rezervisati aranžman za Pariz - putovanje na proleće.

Kliktanjem na naziv smeštaja dostupne su Vam informacije i slike odabranog smeštaja, što može biti od pomoći pri odabiru aranžmana za putovanje u Pariz za sebe, porodicu ili društvo. Takođe, u nastavku možete naći mnoštvo zanimljivih informacija o prestonici Francuske, a tu je i lista svih potencijalnih izleta.

Putovanje u Pariz - proleće i jesen u gradu svetlosti

Pariz je prestonica Francuske, smeštena je na obe obale Sene i ima oko 2,141 miliona stanovnika. Pariz je centar kulturnog, političkog, industrijskog i trgovačkog života cele države, a pored toga, smatra se i centrom umetnosti i mode čitavog sveta. Grad Pariz proleće i jesen, uspeva da uveseli svim putnicima koji se odluče da ga obiđu. 

On je jedan od najznačajnijih svetskih gradova, a po broju turista koji ga obiđu, Pariz predstavlja najposećeniju turističku destinaciju na svetu. Doživite i vi jesen ili proleće u Parizu

Ovaj grad svetlosti, romantike, ljubavi i poljubaca, je i grad Ajfelove kule, Luvra, Trijumfalne kapije i Notr Dama. Pariz je i sedište UNESO-a, OECD-a i neformalnog Pariskog kluba. Ovo je i grad umetnosti, mode i parfema. Pariz je, dakle - oaza kulture, istorije i umetnosti Francuske, ali i čitave Evrope!

Prolećni aranžmani za Pariz sve se brže popune, jer je upravo prestonica Francuske, sve češći izbor putnika iz celog sveta, a čini se da ne planira da se skloni sa vrha liste najposećenijih svetskih metropola. Znamenitosti Pariza nisu sve što fascinira milione turista. 

Kuhinja, jezik i raskošna arhitektura, uz bogatu istoriju, samo su još neki od značajnih aduta ovog grada. Opredelite se i vi za putovanje u Pariz 8. mart ili na jesen! 

Znamenitosti Pariza - velelepna zdanja francuske prestonice

Znamenitosti u Parizu poznate su širom sveta. Ajfelova kula verovatno je i najprepoznatljiviji arhitektonski biser na planeti, dok je Luvr najprepoznatljiviji muzej, u kome se nalazi i čuvena Mona Liza

Običnim pogledom na Jelisejska polja, koja predstavljaju najprestižniju i najširu aveniju Pariza, vaš utisak o prolećnom putovanju u Pariz 2020. godine, dodatno će obogatiti raskošom. O raskošu i luksuzu Versaja, bolje i da ne počinjemo. Nema pravih reči za opisivanje lepota znamenitosti Pariza - njih morate sami da doživite. 

MINHEN

Prolećno putovanje u Pariz podrazumeva i usputnu posetu Minhenu, gradu koji se može smatrati posebnim stilom ili umetnošću života. Ovaj nemački grad prepun je znamenitih utvrđenja, stanovnika koji uvek žele da se prikažu u najboljem svetlu, odličnih pivnica i raskošnih bulevara. Kada je u pitanju Lider Travel aranžman Pariz dakle, ne ostaje usamljen - na njemu vas upoznajemo i sa ovim velelepnim nemačkim gradom. Minhen se može nazvati stilom života ili umetnošću života. U Minhenu se obe reči pišu velikim slovima. Da li je razlog za to čuveno plavo-belo nebo ili lepote grada, uopšte nije toliko važno. U svakom slučaju, stanovnici Minhena se uvek rado prikazuju u najboljem svetlu, bilo da su u pivnicama, na nekom od raskošnih bulevara ili na stadionu fudbalskog kluba Bajern.

SALCBURG

Salcburg ćete sigurno zavoleti, a i njega ćete imati prilike da upoznate ukoliko aranžman za Pariz 8. mart bude vaš izbor prolećnog putovanja. Mali grad, a prepun sadržaja, okružen Alpima, a topao i melodičan - to je Salcburg! Iako star, privlači sve više mladih. 

On je prefinjen i slobodan. Na ulicama Salcburga videćete bicikliste, kao i pešake koji uživaju u razgledanju izloga - naročito onih sa čokoladom. Iako mali, sa 150.000 stanovnika, njega godišnje obiđe oko 5 miliona turista! Obiđite i vi ovaj bajkoviti grad kontrasta, i to uz putovanje u Pariz na proleće ili jesen!

Lider Travel je za vas osmislio sjajan aranžman za prolećno i jesenje putovanje u Pariz 2020. godine, koji podrazumeva posetu i drugih zanimljivih gradova - Minhena i Salcburga. Temeljno isplaniran program i plan putovanja u Pariz će zadovoljiti sva vaša interesovanja u pogledu ove destinacije i njene ponude.

Plan puta

1. dan Beograd – Novi Sad – Minhen:

Sastanak grupe na dogovorenoj lokaciji u poslepodnevnim satima. Noćna vožnja preko Srbije, Mađarske, Austrije i Nemačke uz kraće pauze radi odmora i osveženja, kao i zbog regulisanja formalnosti na graničnim prelazima.  

2. dan / MINHEN– Pariz:

Dolazak u Minhen u prepodnevnim satima. Slobodno vreme za razgledanje grada: Trg Odeon, galerija nove i stare Pinakoteke, Karlsplac, glavni trg Marienplac sa starom i novom  zgradom opštine i čuvenim Glokenšpilom (sat), pijaca Viktualienmarkt... Nakon obilaska slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. Polazak za Pariz u večernjim časovima. Noćna vožnja ka Francuskoj sa kraćim usputnim pauzama…

3. dan Francuska – PARIZ – Obilazak grada svetlosti (fakultativno):

Dolazak u Pariz u jutarnjim satima. Dolazak do hotela (ulazak u sobe od 15 časova) Sledi fakultativni obilazak:Trg Republike, Vandom, Trg Konkord, čuvena avenija Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trg Trokadero, Ajfelova kula, Marsova polja, Dom Invalida, Vojna akademija, Palata Rojal, Gradska kuća, Parlament... Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

4. dan Pariz – Versaj – Krstarenje Senom (fakultativno):

Doručak. Slobodno vreme ili  fakultativni izlet u Versaj, obilazak dvorca i muzeja. Upoznajte svet intriga u kome se nisu snašle mnoge istorijske ličnosti kao Luj XV, Luj XVI, Marija Antoaneta. Zašto je Luj XIV obožavao ovo mesto i učinio ga tako posebnim da i danas, samo šetajuci tuda možete osetiti raskoš? Povratak u Pariz i slobodno vreme za kupovinu suvenira…Noćenje.

5. dan Pariz – Monmartr i Sakre Ker – Krstarenje Senom (fakultativno):

Doručak. Fakultativni obilazak boemske i umetničke četvrti Monmartr i oblilazak bazilike Sakre Ker („Svetog srca“), zatim Pigala i trga pozorišnih umetnika i slikara. U poslepodnevnim satima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta  “krstarenje Senom” gde ćemo zaploviti kanalima kroz ovaj prelepi grad.Noćenje.

6. dan Pariz – LUVR (fakultativno) – Salcburg:

Doručak. Napuštanje hotela i pakovanje stvari u autobus. Odlazak do grada i mogućnost fakultativnog obilaska muzeja Luvr - obilaze se Da Vinčijeva “Mona Liza”, Velika galerija sa delima italijanskim majstora, galerija „Mediči“ sa Rubensovim remek-delima, sala francuskih majstora, “Miloska Venera”...Kratka šetnja vrtom obližnje Kraljevske palate (Palais Royal), sagrađene po nalogu kardinala Rišeljea, poklonjene potom kralju, u kojoj se danas nalazi sedište Državnog saveta Francuske. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak za Salcburg u večernjim satima. Noćna vožnja preko Francuske, Nemačke i Austrije…

7. dan SALCBURG – Beograd:

Dolazak u Salcburg u prepodnevnim časovima. Sledi obilazak grada: trg Mirabel, prelazak preko reke Salzah i odlazak u stari grad- čuvena ulica Getraidegase u kojoj se nalazi rodna kuća velikog kompozitora Volfganga Amadeusa Mocarta, šetnja do  Katedrale i nekadašnje Rezidencije Prinčeva u podnozju Hohen Sacburga-starog dela grada na brdu.... Slobodno vreme. Polazak za Beograd u večernjim časovima. Noćna vožnja preko Austrije i Mađarske sa usputnim kratkim pauzama radi obavljanja carinskih formalnosti i odmora putnika…

8. dan Srbija - Novi Sad - BEOGRAD:

Dolazak u Novi Sad/Beograd u prepodnevnim satima. KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti