1/5
Svi polasci
Avgust
Smeštaj Tip smeštaja31.08. - 04.09
PARIZ: IBIS PARIS LA DEFENSE ESPLENADE 3* 1/2 sa doručkom569€
1/1 sa doručkom698€
Smeštaj Tip smeštaja31.08. - 04.09
PARIZ: IBIS PARIS LA DEFENSE ESPLENADE 3* 1/2 sa doručkom569€
1/1 sa doručkom698€
Još 2 osoba gleda ovo putovanje.
Napomena
VAŽNO:
 • Plaćanje svih naših aranžmana vrši se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije (NBS) na dan uplate.
 • Cene iz tabele važe do subote ili do popunjavanja slobodnih mesta.
 • U SLUČAJU OTKAZA ARANŽMANA AGENCIJA ZADRŽAVA KOMPLETAN IZNOS UPLATE. POVRAĆAJ NOVCA NIJE MOGUĆ.
 • PUTNICI SU DUŽNI BITI NA AERODROMU NAJMANJE 2 SATA PRE ZVANIČNOG VREMENA POLETANJA.
 • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u EU iznosi 6 meseci od datuma završetka putovanja.
 • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
 • PROMENA IMENA PUTNIKA NAKON REZERVACIJE MOGUĆA JE SAMO U RETKIM SLUČAJEVIMA UZ TRENUTNU NADOKNADU I ZAVISI ISKLJUČIVO OD AVIO KOMPANIJE PREVOZNIKA.
 • USLOVI ULASKA U FRANCUSKU - https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo/vize-i-informacije-o-drzavama
 • Za putovanje u Francusku potrebno je da putnici imaju popunjen obrazac-potvrdu o medjunarodnom putovanju: https://www.interieur.gouv.fr/
 • Dodatne informacije, kao i obrasci izjava i formulari koje je potrebno popuniti, nalaze se na web stranici Ambasade Francuske Republike u Beogradu: https://rs.ambafrance.org/Covid-19-najnovije-informacije
PRODAJNA MESTA:
 • Novi Sad, Danila Kiša 11, 021 544 444, 064 00 293 70
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta
Izleti
Pariz je prestonica Francuske, smeštena je na obe obale Sene i ima oko 2,141 miliona stanovnika. Pariz je centar kulturnog, političkog, industrijskog i trgovačkog života cele države, a pored toga, smatra se i centrom umetnosti i mode čitavog sveta. 

Pariz. Mnogi pesnici, umetnici, dramski pisci, književnici, novinari i mnogi drugi pisali su o svojoj ljubavi prema ovom gradu. I verujte zaista je teško ne zaljubiti se u Pariz. To je mesto koje odiše kulturom, sofisticiranošću, klasom i stilom. I, kao i milioni pre vas, zaljubićete se u ovaj grad na prvi pogled.

On je jedan od najznačajnijih svetskih gradova, a po broju turista koji ga obiđu, Pariz predstavlja najposećeniju turističku destinaciju na svetu

Ovaj grad svetlosti, romantike, ljubavi i poljubaca, je i grad Ajfelove kule, Luvra, Trijumfalne kapije i Notr Dama. Pariz je i sedište UNESO-a, OECD-a i neformalnog Pariskog kluba. Ovo je i grad umetnosti, mode i parfema. Pariz je, dakle - oaza kulture, istorije i umetnosti Francuske, ali i čitave Evrope!

Aranžmani za Pariz jako brzo se popune, jer je upravo prestonica Francuske, sve češći izbor putnika iz celog sveta, a čini se da ne planira da se skloni sa vrha liste najposećenijih svetskih metropola. Znamenitosti Pariza nisu sve što fascinira milione turista. 

Kuhinja, jezik i raskošna arhitektura, uz bogatu istoriju, samo su još neki od značajnih aduta ovog grada.

Znamenitosti Pariza - velelepna zdanja francuske prestonice

Znamenitosti u Parizu poznate su širom sveta. Ajfelova kula verovatno je i najprepoznatljiviji arhitektonski biser na planeti, dok je Luvr najprepoznatljiviji muzej, u kome se nalazi i čuvena Mona Liza

Kao što je rekao Hemingvai, „Ako ste dovoljno srećni što ste kao mladić živeli u Parizu, gde god da odete do kraja svog života, to vam ostaje, jer je Pariz pokretna gozba.“ Pariz je gigantski, sa hiljadama godina istorije. Bio bi potreban čitav život da se poseti čitav Pariz. Za većinu ljudi to može biti neodoljivo.

Običnim pogledom na Jelisejska polja, koja predstavljaju najprestižniju i najširu aveniju Pariza, vaš utisak o putovanju u Pariz avionom 2022. godine, dodatno će obogatiti raskošom. O raskošu i luksuzu Versaja, bolje i da ne počinjemo. Nema pravih reči za opisivanje lepota znamenitosti Pariza - njih morate sami da doživite.