Krf, ostrvo s bogatom tradicijom i istorijom, posebno je značajno za naš narod. Drugo je po veličini od sedam jonskih ostva, ujedno je i jedno od najlepših. Smešteno je u Jonskom, ali se spaja s Jadranskim morem. Lider Travel je i ove godine, kao jednu od svojih destinacija u Grčkoj, zemlji prepunoj znamenitosti, za vas odabrao Krf.

Kavos je poznat po brojnim klubovima, barovima, restoranima i diskotekama. Ovde žurke ne prestaju, i prema mnogima proglašen je za No.1 destinaciju ovog leta. Pored noćnih žurki na koje smo svi navikli, na Kavosu ćete uživati i u dnevnim žurkama na plaži. Provod uz uzavrelu morsku atmosferu je zagarantovan.

Mali predah od ludnice u Kavosu moguć je uz razne izlete koje smo pripremili za vas. Za svakoga ima ponešto. Upoznajte se s Krfom, glavnim gradom ostrva, uživajte u čarima ovog grada, obiđite najvažnije znamenitosti. Obiđite mesto koje za naš narod ima veliki istorijski značaj, ostvo Vido, vidite Plavu grobnicu. Uživajte u morskim čarolijama i naletu adrenalina, za one hrabre i željne zabave, u jednom od najboljih aqua park-ova u Evropi. Na kraju, ali ne manje važno, dan kao stvoren za provod na moru, žurka na brodu.

Isplovljavamo, i nekoliko časova fenomenalne zabave može da počne. Uz veliki broj mladih ljudi, taktove najboljih i najpoznatijih pesama za koje će se pobrinuti Balkan fun Dj-evi, koji nas svuda prate, adrenalin skače i želja za đuskanjem i zabavom raste.

Žurka traje, atmosfera se zahuktava, dok pijemo ledene koktele krstarimo pučinom Jonskog mora. Pogled se pruža na divne plaže nadomak ostrva Krfa, naravno, stajemo i pravimo pauzu za kupanje u kristalno čistom moru.

Ne dozvolite da vam prepričavaju zašto je žurka na brodu toliko specifična, uverite se sami, ne propustite, pomerite granice svojih mogućnosti i dobrog provoda. Bolje da vi ispričate kako ste se proveli nego da vama pričaju. Party brod – Kavos žurka nikada ne prestaje!