1/5
Svi polasci
Septembar
Smeštaj Tip smeštaja18.09. - 29.09
PEFKOHORI: VILA GATOS 2 1/3 | 2+1 studio110€
1/3 studio120€
1/2 studio nazad110€
1/2 studio ulica120€
Smeštaj Tip smeštaja18.09. - 29.09
PEFKOHORI: VILA GATOS 2 1/3 | 2+1 studio110€
1/3 studio120€
1/2 studio nazad110€
1/2 studio ulica120€
Još 2 osoba gleda ovo putovanje.

Pefkohori 2021 Grčka letovanje - Kao i nekoliko poslednjih godina, Pefkohori je jedna od najtraženijih destinacija na Halkidikiju za letovanje u Grčkoj. 

*za slike i opis smeštaja kliknite na naziv smeštaja u tabeli.
Ponudu svih aranžmana za letovanje u Grčkoj možete pogledati ovde:
Grčka letovanje 2021
 

VAŽNO:

  • Cene iz tabele su izražene po osobi i uključuju AUTOBUSKI PREVOZ I SMEŠTAJ NA BAZI 10 NOĆENJA. (Cenovnik za aranžman sa autobuskim prevozom).
  • ZA NAVEDENI ARANŽMAN NEMA DOPLATE ZA POLAZAK IZ NOVOG SADA, KAO NI DINARSKOG DELA. 
  • Mogućnost rezervacije 15 noćenja (sopstveni prevoz). Termini: | 01.07. | 16.07 | 31.07. | 15.08. |
  • Online rezervacije i prijave su besplatne.
PRODAJNO MESTO:
  • Novi Sad, Danila Kiša 11, 021 544 444, 064 00 293 70

POGODNOSTI ZA DECU:

  • Dete do 5,99 god na zajedničkom ležaju – plaća autobusku kartu prema mestu polaska

Pefkohori 2021

Opis destinacije:

Aranžman - Pefkohori 2021 - Kao i nekoliko poslednjih godina, Pefkohori je jedna od najtraženijih destinacija na Halkidikiju za letovanje u Grčkoj

Na samom vrhu stranice prilažemo listu termina i smeštaja za put u Pefkohori 2021.

Klikom na naziv smeštaj možete pogledati informacije i slike odabranog smeštaja i prema tome isplanirati Vaše Grčka letovanje Pefkohori 2021.

Ono što je sigurno je to da će vam Pefkohori i Grčka letovanje 2021. godine, uz Lider Travel aranžmane, biti nezaboravno iskustvo!

Pefkohori 2021 - kombinacija odmaranja na prelepim plažama i odličnog noćnog života

Pefkohori je prelepo letovalište na prvom prstenu poluostrva Halkidiki - Kasandra. Nalazi se na samom jugu Kasandre, predstavlja drugo najposećenije mesto u ovom delu odmah iza Kalitee, koja se nalazi na nekih 20 kilometara od Pefkohorija. Ono što Pefkohori leto izdvaja od ostalih je netaknuta priroda, prelepe plaže, i prijatna klima koja privlači na hiljade turista svake godine.

Pefkohori se može pohvaliti zaista prijatnom klimom, koja je jedna od bitnih parametara za naše turiste. Samo mesto se nalazi usred bujne borove šume (po kojoj je ovo mesto i dobilo naziv), a duga peščana plaža sa postepenim ulazom u more je svakako prednost za sve porodice koje dolaze sa malom decom u ovo mesto.

Geografski položaj je dosta povoljan, pa je Pefkohori jedna od omiljenih destinacija naših turista i sigurno je da će i vama Pefkohori letovanje 2021. ostati u sećanju po šetnjama dugim peščanim plažama i ispijanju osvežavajućih koktela u beach barovima.

Predivna priroda ne znači da u Pefkohoriju nećete moći da se zabavite i dobro provedete. Šetalište koje se nalazi pokraj mora, u Pefkohoriju je ispunjeno tavernama, restoranima, kafićima, barovima i diskotekama, a kada sunce zađe zabava tek počinje! Nakon ludog noćnog provoda, letovanje u Pefkohoriju će vam proći u odmaranju na prelepim plažama i skupljanju energije za nove izlaske.

Iako Pefkohori ima zaista prelepe plaže ono što vam svakako preporučujemo je da posetite Grarokavos, plažu koja je udaljena samo 3 km od centra mesta. Takođe, na samo 7 km od Pefkohorija, nalaze se čuveni beach barovi Navagos i Koursaros i najlepša plaža na Halkidikiju - Ksenija koja je defintivno zaštitni znak prvog prstena Halkidikija - Kasandre.

Pefkohori 2021 - jedna od najtraženijih destinacija u Grčkoj

Iako je prethodnih godina Pefkohori postao jedna od najtraženijh destinacija on i dalje nije mesto gde je velika gužva, a defintivno poseduje sve što je potrebno za opuštajući odmor: fenomenalnu prirodu, prelepe peščane plaže, veliki broj super marketa, ambulantu, rent a car, i za mlade turiste mnogo važan atraktivan noćni život, tako da se može reći da je Pefkohori živ i noću i danju.

Naravno uvek možete da pročitate koji su to naši Pefkohori utisci i da na osnovu toga napravite svoje.

Pefkohori letovanje

Pefkohori letovanje 2021. - grčka tradicija i lepe plaže

Pefkohori leto je mesto koje može „podmiriti“ i porodice sa malom decom koje vole živa mesta, tinejdžere i mlade ljude. Mesto poseduje bezbroj radnji, marketa, kao i puno kafića koji nude odličan provod. Osetićete grčku tradiciju u starom delu grada, na trgu, prolazeći uskim ulicama i pored gradske crkve. Kada je Pefkohori leto 2021. u pitanju, zaista se nećete pokajati za izborom ove destinacije.

Za sve one koji ne znaju kako da provedu svoj odmor, Pefkohori letovanje je pun pogodak jer nudi sve što vam je potrebno kad je reč o kvalitetnom letnjem odmoru. Pefkohori aranžmani vas čekaju!

Plan puta

1 – 2. dan Novi Sad – Pefkohori

Polazak za Halkidiki iz Novog Sada u 18:00h sa parkinga ispred Lokomotive, iz Beograda u 19:30h, iz Niša u 00:00h sa parkinga Hiper marketa „TEMPO“ ul.Bulevar 12 febuar br.80. Vožnja autobusom, autoputem Beograd-Niš (Košuta, Jagodina, Paraćin, Niš, Leskovac, Vranje), preko graničnog prelaza Preševo, graničnog prelaza Evzoni. Dolazak u Nea Flogitu/Nea Kalikratiu u prepodnevnim satima. Smeštaj u programom predviđene objekte. Usluga po programu. Noćenje.

3 – 12. dan Pefkohori

Slobodni dani za individualna razgledanja, posete i odmor. Usluga po programu. Noćenje.

12 / 13. dan Pefkohori – Novi Sad

Napuštanje smeštajnih kapaciteta do 9:00h. Slobodno vreme do polaska autobusa. Polazak autobusa u popodnevnim časovima za Novi Sad. Putovanje preko graničnog prelaza Evzoni, graničnog prelaza Preševo, Vranja, Leskovca, Niša, Paraćina, Jagodine, Košute. Dolazak u Novi Sad predviđen za rane prepodnevne sate. Kraj programa.
Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata