1/5
Još 5 osoba gleda ovo putovanje.
Napomena

Pefkohori 2022 Grčka letovanje - Kao i nekoliko poslednjih godina, Pefkohori je jedna od najtraženijih destinacija na Halkidikiju za letovanje u Grčkoj. 

 

VAŽNO:

  • Više informacije o COVID uslovima na sledećem linku - informacije o Covid uslovima za ulazak u zemlju
  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

Pefkohori 2022

Opis destinacije:

Aranžman - Pefkohori 2022 - Kao i nekoliko poslednjih godina, Pefkohori je jedna od najtraženijih destinacija na Halkidikiju za letovanje u Grčkoj

Na samom vrhu stranice prilažemo listu termina i smeštaja za put u Pefkohori 2022.

Klikom na naziv smeštaj možete pogledati informacije i slike odabranog smeštaja i prema tome isplanirati Vaše Grčka letovanje Pefkohori 2022.

Ono što je sigurno je to da će vam Pefkohori i Grčka letovanje 2022. godine, uz Lider Travel aranžmane, biti nezaboravno iskustvo!

Pefkohori 2022 - kombinacija odmaranja na prelepim plažama i odličnog noćnog života

Pefkohori je prelepo letovalište na prvom prstenu poluostrva Halkidiki - Kasandra. Nalazi se na samom jugu Kasandre, predstavlja drugo najposećenije mesto u ovom delu odmah iza Kalitee, koja se nalazi na nekih 20 kilometara od Pefkohorija. Ono što Pefkohori leto izdvaja od ostalih je netaknuta priroda, prelepe plaže, i prijatna klima koja privlači na hiljade turista svake godine.

Pefkohori se može pohvaliti zaista prijatnom klimom, koja je jedna od bitnih parametara za naše turiste. Samo mesto se nalazi usred bujne borove šume (po kojoj je ovo mesto i dobilo naziv), a duga peščana plaža sa postepenim ulazom u more je svakako prednost za sve porodice koje dolaze sa malom decom u ovo mesto.

Geografski položaj je dosta povoljan, pa je Pefkohori jedna od omiljenih destinacija naših turista i sigurno je da će i vama Pefkohori letovanje 2022. ostati u sećanju po šetnjama dugim peščanim plažama i ispijanju osvežavajućih koktela u beach barovima.

Predivna priroda ne znači da u Pefkohoriju nećete moći da se zabavite i dobro provedete. Šetalište koje se nalazi pokraj mora, u Pefkohoriju je ispunjeno tavernama, restoranima, kafićima, barovima i diskotekama, a kada sunce zađe zabava tek počinje! Nakon ludog noćnog provoda, letovanje u Pefkohoriju će vam proći u odmaranju na prelepim plažama i skupljanju energije za nove izlaske.

Iako Pefkohori ima zaista prelepe plaže ono što vam svakako preporučujemo je da posetite Grarokavos, plažu koja je udaljena samo 3 km od centra mesta. Takođe, na samo 7 km od Pefkohorija, nalaze se čuveni beach barovi Navagos i Koursaros i najlepša plaža na Halkidikiju - Ksenija koja je defintivno zaštitni znak prvog prstena Halkidikija - Kasandre.

Pefkohori 2022 - jedna od najtraženijih destinacija u Grčkoj

Iako je prethodnih godina Pefkohori postao jedna od najtraženijh destinacija on i dalje nije mesto gde je velika gužva, a defintivno poseduje sve što je potrebno za opuštajući odmor: fenomenalnu prirodu, prelepe peščane plaže, veliki broj super marketa, ambulantu, rent a car, i za mlade turiste mnogo važan atraktivan noćni život, tako da se može reći da je Pefkohori živ i noću i danju.

Naravno uvek možete da pročitate koji su to naši Pefkohori utisci i da na osnovu toga napravite svoje.

Pefkohori letovanje

Pefkohori letovanje 2022. - grčka tradicija i lepe plaže

Pefkohori leto je mesto koje može „podmiriti“ i porodice sa malom decom koje vole živa mesta, tinejdžere i mlade ljude. Mesto poseduje bezbroj radnji, marketa, kao i puno kafića koji nude odličan provod. Osetićete grčku tradiciju u starom delu grada, na trgu, prolazeći uskim ulicama i pored gradske crkve. Kada je Pefkohori leto 2022. u pitanju, zaista se nećete pokajati za izborom ove destinacije.

Za sve one koji ne znaju kako da provedu svoj odmor, Pefkohori letovanje je pun pogodak jer nudi sve što vam je potrebno kad je reč o kvalitetnom letnjem odmoru. Pefkohori aranžmani vas čekaju!