1/5

O Smeštaju

Pinero Bahia De Palma

Lokacija: Hotel se nalazi u letovalištu El Arenal, na 14km od grada Palme i 8km od aerodrome. Od plaže je udaljen oko 250 m. Nedaleko od hotela se nalaze brojni restorani i diskoteke. Smešten je u zoni koja odvaja Arenal od Playa de Palme.

Plaža: Hotel je udaljen 250m od peščane plaže.

Hotelski sadržaji: Gostima su na raspolaganju sledeći sadržaji: recepcija, bar, restoran, 2 bazena, automat za prodaju pića, rent a car, menjačnica, turistički desk, prostorija za odlaganje prtljaga, usluga pranja i peglanja veša, hemijsko čišćenje, fotokopiranje, Wi-Fi, lift, terasa za sunčanje, bilijar, stoni tenis, dečije igralište, animatori prema hotelskom programu.

Sobe: Hotel raspolaže sa 423 standard sobe raspoređene na 9 spratova (max. 3 odrasle osobe ili 2 odrasle i 1 dete). Sve sobe imaju: SAT TV, terasa, telefon, sef , kupatilo, klima uređaj.

Usluga:

All inclusive- sve uključeno, (doručak, ručak, večera, užine prema hotelskim pravilima).

Kontakt: www.bahia-principe.com/en/hotels/mallorca/pinero-bahia-palma/

Napomena: Dobra lokacija preporučuje se parovima i mlađoj populaciji. U neposrednoj blizini hotela se nalaze brojni šoping centri, restorani, barovi, diskoteke, vodeni park.

Napomena

Majorka 2022 - krenite sa nama ovo leto i posetite po mnogima najlepše špansko letovalište.

POKLON: Za svaki uplaćen aranžman za Majorku od nas dobijate gratis 2 noćenja u Lider rafting kampovima (sezona  2022)

PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! MINIMALAN ROK VAŽENJA PASOŠA ZA ULAZAK U ŠPANIJU IZNOSI 6 MESECI OD DATUMA ZAVRŠETKA PUTOVANJA. 

PREPORUČUJEMO KUPOVINU PAKETA PUTNOG OSIGURANJA KOJI UKLJUČUJE I OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA. 

Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencija su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Španije, kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju republike Srbije.

Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan BEOGRAD - MAJORKA

Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera agencije BIG BLUE dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan let redovnom linijom kompanije Air Serbia za Majorku (oko 2 sata i 50 minuta). Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u izabranom hotelu. Noćenje.

2. do 7/10. dan MAJORKA

Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8/11. dan MAJORKA - BEOGRAD

Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let redovnom linijom kompaje Air Serbia za Beograd. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja. O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.