1/5
Još 5 osoba gleda ovo putovanje.
Napomena

Pomorje 2022 Bugarska letovanje - lep morski grad sa širokom plažom pokrivenom finim peskom koji se nalazi se na uskom kamenitom poluostrvu u zalivu Burgas.

 

VAŽNO:

  • PREPORUČUJEMO KUPOVINU PAKETA PUTNOG OSIGURANJA KOJI UKLJUČUJE I OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA. 
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

Pomorje 2022.

 

CENOVNIK: 

Pomorje cenovnik - Leto 2022
 
Ponudu svih aranžmana za letovanje u Bugarskoj možete pogledati ovde:
Bugarska letovanje 2022

Opis destinacije

Pomorje 2022 - ovaj grad nalazi se na obali Crnog mora i veoma je popularno primorsko odmaralište u južnom delu Bugarske. Pripada oblasti Burgas, a od samog grada je udaljeno 20 km.

Na samom vrhu stranice možete pogledati cenovnike, dok se na dnu nalazi slike i opisi smeštaja za aranžmane - Bugarska letovanje Pomorje 2022.

Klikom na sliku smeštaja možeš pogledati informacije i fotografije odabranog smeštaja, i prema tome izabrati željeno Pomorje letovanje za sebe i odabrano društvo.

Ono što je sigurno je to da će vam Pomorje i Bugarska letovanje 2022 godine, uz Lider Travel aranžmane, biti nezaboravno iskustvo!

Pomorje 2022 - malo mesto stvoreno za uživanje

Pomorje je grad i primorsko odmaralište u južnom delu Bugarske. Smešten je na malom kamenitom poluostrvu u zalivu Burgas u južnom delu bugarske obale Crnog mora. Pripada oblasti Burgas, a od samog grada je udaljeno 20 km. Najpoznatije, tj. najmasovnije bugarsko odmaralište Sunčev Breg udaljeno je od Pomorja samo 18 km.

Ovaj gradić je administrativni centar opštine Pomorje, a u njegovoj blizini se se nalazi i istoimeno slano jezero čuveno po svom lekovitom blatu koje se koristi u balneološkim centrima širom zemlje.

Danas je grad poznat kao turističko mesto sa nizom plaža u čijoj se pozadini uzdižu obronci Stare planine. Pomorje je jako lep morski grad sa širokom plažom pokrivenom finim peskom, koji je na nekim mestima gotovo crn. Plaža ima ekološku nagradu Plava zastava što je garancija čistoće i uređenosti. Klima je izuzetno pogodna, sa puno sunčanih dana i sa prosečnom temperaturom mora u julu od 23ºC.

Pomorje 2022 - najbolji aranžmani uz Lider Travel

Pomorje je malo primorsko mesto u Bugarskoj, i definitivno mesto sa koga ćete se vratiti prepuni letnjih uspomena.

Putovanje u Bugarsku i Pomorje 2022 koje smo pripremili za vas podrazumeva kombinaciju smeštaja i prevoza. Pogledajte ponudu hotela, rezervišite letovanje u Pomorju i pripremite se za nezaboravnu avanturu.