1/5
Još 3 osoba gleda ovo putovanje.

Pomorje 2021 Bugarska letovanje - lep morski grad sa širokom plažom pokrivenom finim peskom koji se nalazi se na uskom kamenitom poluostrvu u zalivu Burgas.

 

CENOVNIK: 

Pomorje cenovnik - Leto 2021
 
Ponudu svih aranžmana za letovanje u Bugarskoj možete pogledati ovde:
Bugarska letovanje 2021
 

VAŽNO:

  • Cene iz tabele su izražene po osobi i uključuju SMEŠTAJ NA BAZI 10 NOĆENJA sa izabranom uslugom.
  • Cenovnik organizovanog prevoza možete pogledati na sledećem linku - autobuski prevoz
  • ZA NAVEDENI ARANŽMAN NEMA DINARSKOG DELA. 
  • Online rezervacije i prijave su besplatne.
PRODAJNO MESTO:
  • Novi Sad, Danila Kiša 11, 021 544 444, 064 00 293 70
Opis destinacije

Pomorje 2021. 

Opis destinacije

Pomorje 2021 - ovaj grad nalazi se na obali Crnog mora i veoma je popularno primorsko odmaralište u južnom delu Bugarske. Pripada oblasti Burgas, a od samog grada je udaljeno 20 km.

Na samom vrhu stranice možete pogledati cenovnike, dok se na dnu nalazi slike i opisi smeštaja za aranžmane - Bugarska letovanje Pomorje 2021.

Klikom na sliku smeštaja možeš pogledati informacije i fotografije odabranog smeštaja, i prema tome izabrati željeno Pomorje letovanje za sebe i odabrano društvo.

Ono što je sigurno je to da će vam Pomorje i Bugarska letovanje 2021 godine, uz Lider Travel aranžmane, biti nezaboravno iskustvo!

Pomorje 2021 - malo mesto stvoreno za uživanje

Pomorje je grad i primorsko odmaralište u južnom delu Bugarske. Smešten je na malom kamenitom poluostrvu u zalivu Burgas u južnom delu bugarske obale Crnog mora. Pripada oblasti Burgas, a od samog grada je udaljeno 20 km. Najpoznatije, tj. najmasovnije bugarsko odmaralište Sunčev Breg udaljeno je od Pomorja samo 18 km.

Ovaj gradić je administrativni centar opštine Pomorje, a u njegovoj blizini se se nalazi i istoimeno slano jezero čuveno po svom lekovitom blatu koje se koristi u balneološkim centrima širom zemlje.

Danas je grad poznat kao turističko mesto sa nizom plaža u čijoj se pozadini uzdižu obronci Stare planine. Pomorje je jako lep morski grad sa širokom plažom pokrivenom finim peskom, koji je na nekim mestima gotovo crn. Plaža ima ekološku nagradu Plava zastava što je garancija čistoće i uređenosti. Klima je izuzetno pogodna, sa puno sunčanih dana i sa prosečnom temperaturom mora u julu od 23ºC.

Pomorje 2021 - najbolji aranžmani uz Lider Travel

Pomorje je malo primorsko mesto u Bugarskoj, i definitivno mesto sa koga ćete se vratiti prepuni letnjih uspomena.

Putovanje u Bugarsku i Pomorje 2021 koje smo pripremili za vas podrazumeva kombinaciju smeštaja i prevoza. Pogledajte ponudu hotela, rezervišite letovanje u Pomorju i pripremite se za nezaboravnu avanturu.

Plan puta
Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata