1/5

O Smeštaju

Porto Greco Village 4* | Krit letovanje

Porto Greco Village Lokacija: Hotel se nalazi u mirnom delu Hersonisosa, a preko puta sopstvene uređene peščane plaže. Centar letovališta do kojeg vodi šetalište uz obalu udaljeno je 700 metara. Hotel se nalazi na 27 kilometara od aerodoma Heraklion.

Plaža: Preko puta sopstvene uređene peščane plaže, koju od hotela deli samo put (ne prometan u velikoj meri). Suncobrani i ležaljke na plaži (uz doplatu).

Sadržaj hotela: Hotel se sastoji od glavne zgrade i 12 okolnih objekata u kom su smeštene standardne i porodične sobe. Sadržaji hotela su sledeći: 24h recepcija, 4 bazena, dečiji bazen, snek bar pored bazena, dva bar-restorana na plaži od kojih se u jednom organizuje večera, dva a la kart restorana pored plaže, lobi sa Tv salonom, internet kutak, wi-fi u svim javnim delovima hotela (besplatno), 2 mini marketa, suncobrani i ležaljke pored bazena (besplatno), peškiri za plažu (uz doplatu), mini klub za decu.

Sobe:

240 soba su raspoređene u 12 objekata koji zajednički čine kompleks Porto Greco Village. Sobe mogu biti standardne (maksimum do 3 osobe) treći lažaj je sofa sa madracem standardnih dimenzija. Porodične sobe se sastoje od jedne spavaće sobe gde se nalazi bračni ležaj i dnevnog boravka gde se nalaze dve sofe za potrebe spavanja treće i četvrte osobe (maksimum do 4 osobe). Svaka soba poseduje: kupatilo (tuš ili kada), klima uređaj (uključeno u cenu), frižider, SatTv, telefon, sef (uz doplatu), fen za kosu, wi-fi (besplatno), balkon ili terasu. Bebi krevetac je na usluzi gostima besplatno (obavezno najaviti priliom rezervacije).

Usluga: Noćenje sa doručkom ili polupansion. Obroci doručak i večera se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Mogućnost doplate za all inclusive uslugu, po ceni od 21 evra dnevno/po osobi. Deca od 2-12 god. plaćaju 10 evra dnevno/po osobi. Plaćanje u agenciji prilikom rezervacije.

All inclusive concept traje u periodu od 10:00-22:00h i sastoji se iz sledećeg: svi obroci se služe u hotelskom restoranu Porto Greco u sledećim terminima: doručak od 07:00-10:00h, kasni doručak (u vidu kontinentalnog hladnog švedskog stola) od 10:00 – 10:30h, ručak od 12:30-14:30h i večera od 18:30-21:30h. U toku ručka i večere služe se voda, bezalkoholna pića, točeno pivo i lokalno vino. All inclusive program obuhvata 5 barova na plaži i jedan bar pored bazena gde gosti mogu uživati u bezalkoholnim lokalnim pićima: filter kafa, čaj, topla čokolada, voda, cola, orange, mineralna voda, sokovi grejp i oranz, kao i alkoholnim pićima: uzo, rakija, viski, lokalno vino (crveno i belo), točeno pivo i kokteli od lokalnih pića. U periodu od 16:00-17:30h gostima su na raspolaganju: keks, kolači, užina, granita. Gosti sa specijalnim dijetetskih režimom ishrane – na upit.

Napomena: Hotel se nalazi na veoma dobroj lokaciji, u mirnom delu Hersonisosa, a nedaleko od centra. Hotel ima svoje tri uređene peščane plaže.
Napomena
Krit avionom - je defintivno idealan izbor, za one koje žele klasičan odmor na najlepšim plažama Grčke, ali i za one sa avanturističkim duhom  

VAŽNO:

  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan / Beograd - Krit (aerodrom Hanja ili Heraklion) 

Turistički aranžman započinje 2h pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su  rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.  

2. do 10. dan / Krit

Slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.  

11. dan / Krit (aerodrom Hanja ili Heraklion) - Beograd 

Napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od11. dan Krit (aerodrom Hanja) - Beograd: napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge. 

Izleti