Poseidon hotel 4* | Marmaris

1/5
Cena PO OSOBI od:
NIJE TRENUTO U PONUDI
Avio
ID aranžmana: 260
Ovaj aranžman gleda još 2 osoba.

Upit za putovanje

Ukoliko želite da vas kontaktira turistički agent, kliknite na dugme POŠALJI UPIT.
Ukoliko želite da kupite (rezervišete) aranžman, klilknite na dugme REZERVIŠI ODMAH.

Poseidon hotel | Marmaris letovanje

Lokacija Poseidon hotel: Pozicioniran je na samo dva kilometra od centra Marmarisa, letovališta koje gostima uz sve drugo, pruža i maksimum uživanja kao i atraktivnu okolinu sa istorijskim lokalitetima. Izgrađen je 2000. godine, a poslednji put renoviran 2014. godine. Od aerodroma u Dalamanu udaljen je 90 km, a od bodrumskog 120 km. Prostire se na površini od 3.900 m².

Plaža: Hotel je usidren na peščano-šljunkovitoj plaži koja je obeležena plavom zastavom kao pečatom kvaliteta. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaj: Od hotelskih sadržaja, gostima je na raspolaganju: glavni restoran, a la carte restoran (riblji – uz doplatu), 2 spoljašnja bazena, unutrašnji bazen, 3 bara, WiFi (u javnim prostorima besplatan), pikado, džakuzi (na otvorenom), sauna, tursko kupatilo, stoni tenis, parno kupatilo i teretana. Usluge uz doplatu: stoni fudbal, masaža, bilijar, doktor na poziv, usluga pranja i peglanja veša i hemijsko čišćenje.

Sobe: Hotel ukupno broji 300 smeštajnih jedinica koje se nalaze u glavnoj zgradi i klub zgradi koja se nalazi pored glavne zgrade od kojih su 3 sobe za osobe sa posebnim potrebama. Gostima su na raspolaganju standard sobe sa pogledom na kopno, sa delimičnim pogledom na more ili sa pogledom na more. U standardne sobe se mogu smestiti najviše 3 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatnu osobu/dete dodatni pomoćni ležaj). U klub zgradi sve sobe imaju direktan pogled na more. Klub sobe su manje površine i u njih se mogu smestiti najviše dve osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, sef (uz doplatu), klima uređaj (centralni sistem), WiFi, mini bar (uz doplatu), TV, telefon (uz doplatu) i balkon (u većini soba).

Način služenja obroka: Švedski sto

Usluga:
All inclusive-švedski sto (doručak 07:00-10:00, kasni doručak 10:00-10:30,ručak 12:30-14:00,užina 14:00-16:00,vrijeme za kafu i čaj 16:00-17:00,večera 19:00-21:00,kasna užina 23:00-23:30), jednom sedmično se poslužuje lokalno jelo ili morski plodovi;

Napomena: Hotel je namenjen isključivo odraslim osobama (16+). Preporuka za aktivan odmor.

1. dan

Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Bodrum/Dalaman. Sletanje u Bodrum/Dalaman. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

Napomena: Tačno vreme polaska biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje SMS obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska (ukoliko ne dobijete obaveštenje dan pred putovanje, najkasnije do 14h, obavezno kontaktirajte agenciju).

2. – 7. 10. 11. 14. dan

Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 11. 12. 15. dan

Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Bodrum/Dalaman – Beograd. Dolazak u Beograd. KRAJ PROGRAMA.

Obuhvata:

 • Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum/Dalaman  – Beograd
 • Grupni transferi autobusom od aerodroma u u Bodrumu ili Dalamanu do izabranog hotela, u odlasku i povratku
 • Aerodromske takse za čarter let u iznosu od 37.4 evra (21.42 evra ukupna taksa aerodroma Nikola Tesla, 0.98 evra RF taksa i 15 evra aerodroma Bodrum/Dalaman). Plaćanje se vrši u agenciji; Konačan iznos avio-taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.
 • Doplata za gorivo YQ taksa 20 evra po osobi, deca do 2 godine starosti ne plaćaju taksu. Iznos doplate za gorivo je podložan promeni do plaska na put.
 • Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00h) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobicajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta.
 • Usluge vodiča i organizacije putovanja.

Ne obuhvata:

 • Međunarodno zdravstveno osiguranje, fakultativni izleti, lični troškovi i ostale nepomenute usluge.
 • Individulani transfer na upit; cena individualnog transfera je podložna promeni zavisno od regije hotela i udaljenosti od aerodroma.

NAČIN PRIJAVLJIVANJA:

 • Popunjavanjem on-line prijave na sajtu 
 • Dolaskom u agenciju
 • Popunjavanjem prijave kod Lider Travel saradnika

NAČIN PLAĆANJA:

 • Prilikom prijave potrebno je uplatiti 30% iznosa aranžmana
 • Putnik ostatak duga plaća u celosti ili na rate u prostorijama agencije ili na tekući račun, najkasnije 15 dana pred putovanje.
 • Plaćanje na rate do 20.12.2023. preko čekova ili administrativne zabrane.
 • Čekovima: Do 70% od ukupne cene aranžmana, u mesečnim ratama do 20.12.2023.
 • Admin. zabrana: Do 70% od ukupne cene aranžmana, u mesečnim ratama do 20.12.2023.
 • Čekovi ili administrativna zabrana treba da se dostave najkasnije do 15 dana pred put.
 • Preko računa: Uz profaktiru izdatu od Lider Travel-a.
 • Plaćanje svih naših aranžmana vrši se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije (NBS) na dan uplate. Kurs možete proveriti ovde.
OPŠTE NAPOMENE:
 • Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate.
 • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično). Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje.
 • Minimalan broj prijavljenih učesnika za aranžmane rađene na bazi čarter letova (100 putnika). Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju promena reda letenja od strane avio kompanije. Vreme leta navedeno u detaljima leta je planirano lokalno vreme. O tačnom vremenu leta putnik će biti obavešten po dobijanju informacije od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja.
 • Od dokumentacije, sa sobom je potrebno poneti pasoš, koji mora biti važeći još 6 meseci po povratku sa putovanja.
 • Za navedeni aranžman Turistička agencija Lider Travel posreduje u prodaji aranžmana.
 • Kategorija hotela je zvanična domicilna kategorija na osnovu ugovora izmedju organizatora putovanja i ino partnera. U slučaju eventualne naknadne promene, organizator ne snosi odgovornost. Vrsta i kvantitet hrane zavisi od kategorije hotela. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo recepcija hotela po dolasku u hotel. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu kreveta. Jedan hotelski dan, kao i rezervisane usluge računaju se od podneva datuma početka putovanja do podneva poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada (u zavisnosti od satnica leta, na koje agencija ne može uticati ) gost uđe u hotel. Molimo putnike da provere validnost putnih isprava. Na put je potrebno poneti pasoš koji važi 6 meseci po povratku sa putovanja. Organizator putovanja ne snosi bilo kakvu odgovornost zbog neispravnog pasoša ili vize, niti je odgovoran ako pogranične ili imigracione vlasti ne odobre ulazak, tranzit ili dalji boravak putnika. Sve posledice gubitka ili krađe pasoša tokom putovanja, kao i troškove izdavanja nove putne isprave, snosi putnik. Refundiranje uplaćenog iznosa za putovanje koje nije realizovano zbog neispravne putne isprave nije moguće.
 • Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni
 • Uz ovaj program putovanja važe opšti uslovi organizatora putovanja Big Blue d.o.o. OTP 121/2021
 • Organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
 • Na čarter letu prevoznik je Air Serbia dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 23 kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 7 kg. Deca ispod 2 godine nemaju pravo na prtljag.