1/5
Još 5 osoba gleda ovo putovanje.
Napomena

Primorsko 2022 Bugarska letovanje - veliki broj turista bira aranžman u ovo simpatično primorsko odmaralište za mesto svog odmora, proverite zašto je to tako.

 

VAŽNO:

  • Cene iz tabele su izražene po osobi i uključuju SMEŠTAJ NA BAZI 10 NOĆENJA sa izabranom uslugom.
  • Cenovnik organizovanog prevoza možete pogledati na sledećem linku - autobuski prevoz
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

Primorsko 2022. 

 

CENOVNIK:

Primorsko cenovnik - Leto 2022
 
Ponudu svih aranžmana za letovanje u Bugarskoj možete pogledati ovde:
Bugarska letovanje 2022
 

Opis destinacije

Primorsko 2022 - veliki broj turista bira aranžman u ovo simpatično primorsko odmaralište za mesto svog odmora, proverite zašto je to tako.

Na samom vrhu stranice možete pogledati cenovnike, dok se na dnu nalazi slike i opisi smeštaja za aranžmane - Bugarska letovanje Primorsko 2022.

Klikom na sliku smeštaja možeš pogledati informacije i fotografije odabranog smeštaja, i prema tome izabrati željeno Primorsko letovanje za sebe i odabrano društvo.

Ono što je sigurno je to da će vam Primorsko i Bugarska letovanje 2022 godine, uz Lider Travel aranžmane, biti nezaboravno iskustvo!

Primorsko 2022 - simpatično odmaralište

Grad Primorsko je središte istoimene opštine u Bugarskoj i nalazi se na krajnjem jugoistočnom delu Bugarske crnomorske obale. Smešten je na malom poluostrvu i od Burgasa je udaljen 50 km, a od prestonice Sofije 450 km.

Grad na istočnoj strani izlaz na Crno more, na zapadu i sveru se graniči sa opštinom Sozopol, a na jugu sa opštinom Carevo, pa je blizu i tih većih turističkih centara Bugarske. U gradu živi nešto manje od 3000 ljudi, ali se ovaj broj u letnjoj sezoni višestruko uvećava zbog toga što veliki broj turista bira baš aranžman u ovo simpatično primorsko odmaralište za mesto svog odmora.

Primorsko 2022 - najbolji aranžmani uz Lider Travel

Primorsko je simpatično letovalište u Bugarskoj, i definitivno mesto sa koga ćete se vratiti prepuni letnjih uspomena.

Putovanje u Bugarsku i Primorsko 2022 koje smo pripremili za vas podrazumeva kombinaciju smeštaja i prevoza. Pogledajte ponudu hotela, rezervišite letovanje u Primorsko i pripremite se za nezaboravnu avanturu.