Putno zdravstveno osiguranje

Putno zdravstveno osiguranje

Zato što se trudimo da zadovoljstvo naših putnika bude na prvom mestu, odlučili smo se na saradnju sa najboljom osiguravajućom kompanijom u Srbiji. Putno zdravstveno osiguranje kompanije „Dunav“ obezbeđuje vam bezbrižno putovanje. Medicinske asistencije 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

Putno zdravstveno osiguranje

Sva istraživanja tržišta ukazuju da je Kompanija Dunav osiguranje najjači srpski brend u osiguranju. Bez preterivanja se može reći da je Kompanija Dunav osiguranje sinonim za osiguranje u Srbiji.

Putno zdravstveno osiguranje - medicinske asistencije

U koju god zemlju da pođete radi odmora ili posla, važno je da se osećate sigurno. Neprijatni događaji ne moraju pokvariti vaše planove. Svaki momenat putovanja treba da predstavlja uživanje. Važno je da znate: mi mislimo na vas! Putničko zdravstveno osiguranje kompanije „Dunav osiguranje“ obezbeđuje vam bezbrižno putovanje. Medicinske asistencije i pokriće neophodnih medicinskih troškova u celom svetu, 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

Putno zdravstveno osiguranje

Putničko zdravstveno osiguranje kompanije „Dunav“ i mi obezbedićemo Vam bezbrižno putovanje. Potrebno je samo da nas posetite u prostorijama turističke agencije Lider Travel, ponesete Vaš pasoš i pustite nas da se pobrinemo za Vašu bezbednost, na bilo kom mestu da se nalazite, u bilo kom trenutku.

dunav osiguranje