Prvi maj 2022

Za Vas smo spremili najbolja putovanja za prvi maj 2022:

Bosna i Hercegovina:

Republika Srpska:

RAFTING TAROM PRVI MAJ | PUTOVANJE ZA PRVI MAJ 2022

TREBINJE 1 NOCENJE | PUTOVANJE ZA PRVI MAJ 2022 JAHORINA | PUTOVANJE ZA PRVI MAJ 2022 Federacija BiH:

SARAJEVO 1 NOĆENJE | PUTOVANJE ZA PRVI MAJ 2022

SARAJEVO 2 NOĆENJA | PUTOVANJE ZA PRVI MAJ 2022

NEUM 2 NOĆENJA | PUTOVANJE ZA PRVI MAJ 2022

Severna Makedonija:

OHRID PUTOVANJE 1 NOĆENJE | PUTOVANJE ZA PRVI MAJ 2022

OHRID PUTOVANJE 2 NOĆENJA | PUTOVANJE ZA PRVI MAJ 2022

Turska:

ISTANBUL | PUTOVANJE ZA PRVI MAJ 2022

ISTANBUL AVIONOM | PUTOVANJE ZA PRVI MAJ 2022

KAPADOKIJA AVIONOM  | PUTOVANJE ZA PRVI MAJ 2022

ANKARA AVIONOM  | PUTOVANJE ZA PRVI MAJ 2022

Egipat:

HURGADA | PUTOVANJE ZA PRVI MAJ 2022

UAE:

DUBAI | PUTOVANJE ZA PRVI MAJ 2022

SRBIJA:

KOPAONIK  | PUTOVANJE ZA PRVI MAJ 2022

STARA PLANINA | PUTOVANJE ZA PRVI MAJ 2022

ZLATIBOR | PUTOVANJE ZA PRVI MAJ 2022

 

Putovanje za prvi maj

Putovanja za prvi maj 2022 sa turističkom agencijom Lider Travel

Kao i svake godine do sada, i ove godine smo za vas spremili najbolje ponude za prvomajsko putovanje 2022. u Srbiji i regionu! Uz odlične ponude aranžmana koji svojim putnicima svake godine pripremi turistička agencija Lider Travel, sledi i nezaboravan provod i uživanje na sjajnim destinacijama.

Na svakoj destinaciji imaćete mogućnost obilaska znamenitosti, a ukoliko Vaša destinacija bude planina, ili rafting tu je naravno mogućunost uživanja u prirodi, ali i u adrenalinskoj avanturi na reci Tari.

Putovanja za prvi maj 2022 – uživanje u praznicima

Verovatno omiljeni praznik u Srbiji – praznik rada, slavi se 1. maja, i to kako drugačije nego na najopušteniji način. Mnogim ljudima proleće je najlepše godišnje doba, a lepo prolećno vreme u maju je garant dobrog provoda i odličnog putovanja.

Od 1890. godine 1. maj je službeni praznik u 80 država širom sveta. Osam sati rada, osam sati sna i pravo na osam sati sopstvenog života, nekada je zvučalo kao san. Mi vam nudimo mogućnost da praznike provedete na nekoj od najboljih destinacija u Srbiji i regionu.  

Putovanja za Uskrs 2022. 

Putovanja za Uskrs 2022. koje smo pripremili za vas, podrazumevaju, kao i uvek, sasvim dovoljno vremena za upoznavanje nove destinacije na koju ste se uputili, ali naravno i uživanje u prvomajskom odmoru.

Tokom uskršnjih i prvomajskih praznika iznenadite svoju lepšu polovinu, člana porodice ili okupite ekipu i uživajte u nekom od naših putovanja. 

Na samom vrhu stranice možete videti koja uskršnja i prvomajska putovanja se nalaze u našoj ponudi, klikom na ime destinacije možete pogledati informacije, slike kao i cene naših aranžmana. Prema tome izaberite, i rezervišite svoje putovanje za Uskrs!

Za sva dodatna pitanja, informacije i rezervacije slobodno kontaktirajte naš Call centar – Lider Travel Turstička agencija Novi Sad  :

064-00-293-70 ili 021-544-444.

Putovanje za Uskrs

Putovanja za prvi maj 2022.

Lider Rafting Tarom prvi maj 2022

Rafting Tarom Prvi maj – Rafting nije nešto novo, ali defitivno nije ni izvikano. Oni koji odavno uživaju u bistroj i divljoj vodi reke Tare, godinama svoje utiske sebično čuvaju, kako im niko ne bi preoteo i pokvario to divno iskustvo. Ali, zato smo tu mi da vam predstavimo i približimo tu sjajnu Tara rafting priču!

Za pravi, najbolji mogući rafting, uopšte ne mora daleko da se putuje. Sama priroda je odlučila da najbolji rafting bude baš na našim prostorima. Zbog vode, toliko čiste i bistre, reka je nazvana „Suzom Evrope“ i ovo je samo jedan od razloga zašto ćete uživati u prvomajskom raftingu na Tari.

Ipak nije sve u vodi, dubini ili brzini koju nudi reka Tara… Ima nešto i u fantastičnoj prirodi koji okružuje reku. Netaknuta priroda, privlači turiste tokom cele godine, i svakome je potrebno da pobegne od gradske vreve i da se opusti u prirodi.

Putovanja za Uskrs – gradovi

Sarajevo putovanja za Uskrs 2022

Odličan izbor za one koji žele da posete grad meraka, dobrih ljudi i sjajne hrane. Glavni grad BiH je zaista teško opisati rečima; ovaj prelepi grad potrebno je da posetite i da doživite njegovu magiju i energiju.

Sarajevo je znatno teže opisati nego bilo koji drugi grad. Možda je to zbog pomešanih emocija koje se u svima nama bude na pomen Sarajeva – S jedne strane gorčina zbog burne sudbine, a s druge, neka toplina oko srca i radost, kada pomislimo na taj boemski grad i mesto gde se istok sastaje sa zapadom!

Sarajevo putovanje u martu

Istanbul putovanje za Uskrs 2022

Putovanje u Istanbul nalazi se na vrhu liste želja svih ljubitelja avanture i putovanja. Oni koji žele da osete atmosferu ovog ubrzanog grada, koji  zaista ima neki šmek, koji vas vraća u stara vremena, nudi i pruža zaista mnogo. Upravo zbog svoje posebnosti ne čudi što je putovanje u Istanbul 2022 izbor mnogih turista.

Ovaj grad koji spaja dva kontinenta, veza istoka i zapada, kao i Evropske kulture i orijenta, nikada ne prestaje da oduševljava svojom raskošnom kulturnom ostavštinom. Uobličile su ga četiri snažne civilizacije: grčka, rimska, vizantijska i  osmanlijska.

U ponudi imamo 3 aražmana: Istanbul za Uskrs

Putovanja za prvi maj 2022 – topliji krajevi

Hurgada putovanja za prvi maj 2022

Prva asocijacija na Hurgadu i na Egipat su zasigurno piramide u Egiptu, faraoni i pustinja, ali ova zemlja zaista ima mnogo toga da ponudi. Prelepo Crveno more sa nepregledno dugim plažama nateraće Vas da poželite da ostanete što duže u ovoj zemlji i sazanate sve zanimljivosti o EgiptuRaznoliki morski svet mami sve turiste i one koje žele da probaju ronjenje i osete avanturu, pa shodno tim Egipat za njih postaje nezaboravno iskustvo.

Naravno uz odlične bazene i najbolje koktele uživaćete u praznicima. Otkrijte već ovog prvog maja jedinstveni i neponovljivi Egipat i poverite svoj odmor gostoljubljivim Egipćanima.

Hurgada za prvi maj

Dubai putovanja za 1. maj 2022

Dubai je jedan od sedam emirata koji čine Ujedinjeni Arapski Emirati. Oblika poput kosog pravougaonika, omeđen je na severu Šardžom, a na jugu Abu Dabijem. Grad je prilično samostalan i skoro da je nezavisna gradska država, a definitivno je najmoderniji i najnapredniji emirat u UAE, razvijajući se brzim tempom, posebno u turističkom i trgovinskom sektoru. 

Dubai ima preko 300 sunčanih dana godišnje, a sav glamur i sjaj privlači veliki broj turista. Dubai se najbolje može opisati kao futuristički grad, koji sija kao dragi kamen usred pustinje. Do pronalaska nafte, ovo je bio običan gradić, koji je živeo od ribolova i lova na školjke. Međutim nafta i bogatstvo su promenili ovaj grad i danas on izgleda veoma lepo i moderno.

Putovanja za prvi maj – planine

Kopaonik putovanja za prvi maj 2022

Kopaonik ma šta da pokaže, tako da vam vikend putovanje može biti sasvim dovoljno da promenite sredinu i pobegnete u prirodu od gradske vreve i svakodnvnice. Uz turističku agenciju Lider Travel, vikend na Kopaniku će Vam biti uživanje, a mi ćemo se postarati da imate sve što vam je potrebno. Na vama je samo da okupite ekipu za put, pogledajte koji hoteli na Kopaoniku se nalaze u našoj ponudi, i odaberete onaj po svojoj meri!

kopaonik putovanje za prvi maj

Zlatibor putovanja za prvi maj 2022

Zlatibor se može pohvaliti mnogim adutima koji je čine jednom od najposećenijih planina u Srbiji. Od davnina je poznata kao lekovito mesto, idealno za odmor i oporavak u prirodi koju krase predivni pejzaži i čist vazduh. Ova planinska lepotica ima dugu turističku istoriju koju je s godinama upotpunila novim ponudama i sadržajem koji je čine pogodnom za sve uzraste, bilo da ste za miran ili akvan odmor, u bilo koje doba godine.

Zlatibor putovanje za prvi maj

Jahorina prvi maj 2022

Jahorina se, pored jako lepo sređenih ski staza i fantastične prirode, može pohvaliti i veoma dobrom ponudom hotela, sa 4* i 3*, koji će zadovoljiti sve Vaše želje i prohteve. Hoteli se nalaze u samom centru dešavanja gde će Vam sve biti na dohvat ruke – od opuštajućih šetnji pa do noćnog provoda, koji je na Jahoriini za svaku preporuku.

Ovu planinu iznad Sarajeva često zovu i Olimpijskom planinom, jer je bila domaćin zimskih Olimpijskih igara, koje su se 1984. godine održavale u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

jahorina za uskrs

Stara Planina za prvi maj 2022

Stara planina je svake godine sve više i više privlačnija turistima. Svojom netaknutom prirodom zaista pleni, i sa razlogom je jedna od najlepših prirodnih lepota u Srbiji, (barem ovaj manji deo koji se nalazi u našoj zemlji).

Planina je postala poznata, pored ski staza koje su postale zaista uređene, pre svega po interesantnim pešačkim i planinarskim turama koje se ovde organizuju. Pešačke staze su adaptirane i postoje različiti nivoi staza, u zavisnosti od spretnosti i fizičkih sposobonosti planinara.

zlatibor putovanje za prvi maj

Bansko putovanja za prvi maj 2022

Bansko hoteli su otvoreni tokom cele sezone, tako da ukoliko poželite da leto ili zimu provedete u ovom modernom planinskom centru, sigurno ćete pronaći smeštaj po Vašoj meri. U svojoj dosta raznovrsnoj ponudi, hoteli nude širok spektar različitog sadržaja i mogućnosti za aktivan odmor, noćni život, Spa & Wellness, ili organizaciju team-buildinga, manifestacija…

bansko putovanje za prvi maj
>