Advent vikend 2023

Filteri
Vrsta putovanja
 • 26
 • 40
 • 24
 • 28
 • 5
 • 3
 • 13
 • 2
 • 2
Vrsta prevoza
 • 5
Države
 • 2
 • 1
 • 1
 • 1
1 - 5 od ukupno 5 rezultata

Advent vikend 2023

Za Vas smo spremili najbolja putovanja za advent vikende 2023, u najlepšim gradovima Evrope. Advent vikend putovanja nudi Vam mogućnost odlaska na putovanje na jedan ili više dana i obilaske destinacija u vreme božićnih marketa u prestonicama Evrope.

  Advent vikend

Putovanje za Advent vikend 2023. sa turističkom agencijom Lider Travel

Kao i svake godine do sada, i ove godine smo za vas spremili najbolje ponude za advent vikende u najlepšim Evropskim gradovima!

Uz odlične ponude aranžmana koji svojim putnicima svake godine pripremi turistička agencija Lider Travel, sledi i nezaboravan provod i uživanje na sjajnim destinacijama.

  Advent vikend putovanje

Advent vikend putovanja 2023.

Advent vikend putovanje 2023. koje smo pripremili za vas, podrazumeva, kao i uvek, sasvim dovoljno vremena za upoznavanje nove destinacije na koju ste se uputili, ali naravno i uživanje u prelepim gradovima.

Na samom vrhu stranice možete videti koja putovanja za Advent vikend se nalazi u našoj ponudi, klikom na ime destinacije možete pogledati informacije, slike kao i cene naših aranžmana. Prema tome izaberite, i rezervišite svoje Advent vikend putovanje za sebe i svoju ekipu!

Ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Telefon: 064/0029370 (Viber/WhatsApp)

Email: office@lidertravel.rs

Lider Travel Turistička agencija Novi Sad 

advent vikend putovanje

Advent vikend putovanja - gradovi

Advent vikend Budimpešta

Budimpešta putovanje 2023 - Kada neko nespojivo spoji, i to tako savršeno, onda iz toga može nastati samo jedna stvar, a to je jedan od najlepših gradova na svetu! Zaplovite sa nama po lepom plavom Dunavu, zaigrajte uz čardaš, nazdravite uz Tokajac. Budimpešta Vas čeka, nemojte je zaobići!

Budimpešta je jedna od najlepših i najdražih gradova u Evropi koji nam je na dohvat ruke. Godine 1987. Budimpešta je dodata na UNESCO-vu listu svetske baštine zbog kulturnog i arhitektonskog značaja. Zbog svoje lepote i nestvarne arhitekture dobio je nadimak „Pariz Istoka“.

U ponudi imamo aranžman:

Advent vikend Budimpešta

Advent vikend Beč

Beč putovanje - Putovanje u glavni grad Austrije je uvek odlična ideja. Beč je, kao svetska prestonica klasične muzike i univerzitetski centar Evrope, jedan od najposećenijih gradova na svetu.

Putovanje u Beč uključuje obilazak najatraktivnijih znamenitosti u organizaciji naše turističke agencije, čiji će vas stručni vodiči sprovesti kroz najlepše delove grada i sve ono što u Beču treba videti.

U ponudi imamo aranžman:

Advent vikend Beč

Advent vikend Minhen

Minhen putovanje  - Bavarska je najveća pokrajina Nemačke koja se nalazi na jugoistoku zemlje. Predstavlja ono što verovatno stranci imaju na umu kada pomisle na Nemačku. Stereotipi su upravo kožne pantalone, kobasice i mnogo piva. Međutim, Bavarska ima mnogo više da ponudi turistima. Minhen je glavni grad Bavarske.

Tokom advent vikenda u Minhenu možete uživati na božićnom sajmu, koji se prvobitno zvao “Nicholas Market”. Danas se zove Christkindlmarkt, a 1972. se seli na današnju lokaciju, središnji trg ispred Gradske kuće.

U ponudi imamo aranžman:

Advent vikend Minhen

Advent vikend Prag

Zbog svoje lepote, Prag se poslednjih godina sve češće pominje kao jedna od najromantičnijih destinacija u Evropi. Šetnje ovim gradom, uz obilazak njegovih najlepših zdanja su magične tokom cele godine, jer ovaj grad turistički živi non stop.

Putovanje u Prag je posebno atraktivno upravo zbog znamenitosti ovog grada. Grad, koji zbog svoje 500 godina stare arhitekture netaknute tokom ratova, danas predstavlja jedan od najlepših gradova istočne Evrope i jednu od najatraktivnijih destinacija... Stotine tornjeva uzdižu se ponosno širom celog grada i čine ovaj "zlatni grad" zaista jedinstvenim.

U ponudi imamo aranžman:

Advent vikend putovanje Prag

Advent vikend Ljubljana

Ljubljana putovanje - ovaj grad na prvi pogled pomalo podseća na „istočni Salzburg“ s daškom italijanskog stila. Ljubljana nas dvorcem i uskim ulicama podseća na Stari grad u Salzburgu - ali naravno mnogo manje turistički i ne toliko promovisan u svetu.

Ljubljana putovanje se uvek pretvori u sasvim poseban užitak, a oni koji su putovali u slovenačku prestonicu Ljubljanu, sa putovanja se uvek vrate puni najlepših utisaka.

  advent vikend putovanje

Advent vikend Zagreb

Zagreb putovanje - glavni i najveći grad Hrvatske koji povezuje mediteranski i kontinetalni duh u jednu posebnu celinu.

Zagreb je glavni i po broju stanovnika najveći grad Republike Hrvatske. Izrastao je iz dva srednjevekovna naselja na susednim brdima, građanskog Gradeca i biskupskog Kaptola. Nalazi se na jugozapadnom rubu Panonske nizije na prosečnoj nadmorskoj visini od 122 m, podno južnih padina Medvedice, na levoj i desnoj obali reke Save. 

Advent vikend Zagreb