Albanija letovanje 2022

1 - 4 od ukupno 4 rezultata

Termini putovanja

Za ovaj aranžman trenutno nema definisanih termina.

Termini putovanja

Za ovaj aranžman trenutno nema definisanih termina.

Termini putovanja

Za ovaj aranžman trenutno nema definisanih termina.

Termini putovanja

Za ovaj aranžman trenutno nema definisanih termina.

Albanija letovanje 2022: Lider Travel Vam svakog leta nudi mnoštvo letnjih destinacija. Ove godine u našoj ponudi je i jedna nova destinacija. U pitanju je letovanje u Albaniji.

Verujemo da će vam uz našu ponudu, letovanje u Albaniji 2022. ostati posebno u pamćenju kao najbolje do sada. Aranžmani Albanija letovanje 2022. - podrazumevaju kombinaciju bus prevoza, najboljeg smeštaja i usluga na samoj destinaciji. 

U nastavku se možete upoznati sa našom ponudom za letovanje u Albaniji 2022:

ALBANIJA LETOVANJE 2022:

DRAČ 2022 | ALBANIJA LETOVANJE

SARANDA 2022 | ALBANIJA LETOVANJE

VALONA 2022 | ALBANIJA LETOVANJE

KSAMIL 2022 | ALBANIJA LETOVANJE

Naša ponuda za letovanje u Albaniju traje do popune slobodnih mesta. Prijavite se i rezervišite svoje mesto na vreme.

Albanija letovanje 2021

Albanija neistraženi kutak Evrope

Albanija se nalazi na Balkanskom poluostrvu i izlazi na dva mora Jadransko i Jonsko. Graniči se sa Crnom Gorom na severoistoku, Srbijom na severu, Severnom Makedonijom na istoku i Grčkom na jugoistoku. Albanija ima oko 2,8 miliona stanovnika, a glavni grad je Tirana.

Tokom poslednjih nekoliko godina putnici su Albaniju otkrili kao veoma retku stvar i uglavnom neistraženi kutak Evrope. Ova mala balkanska zemlja je dobila svoja prva vrhunska odmarališta na moru, a kako su primorski gradovi Sarande i Valona postali sređeniji počeli su da privlače sve veći broj turista iz cele Evrope.

Korisni saveti za letovanje u Albaniji

  • Lokalno vreme u Albaniji je isto kao u Srbiji. Svi delovi Albanije  nalaze se u istoj vremenskoj zoni, kao i naša zemlja
  • Za putnike koji imaju srpski pasoš nije potrebna viza za Albaniju. Pasoš mora da važi najmanje 6 meseci od dana izlaska iz Albanije.
  • Putovanje u Albaniju je moguće i sa ličnom kartom
  • Albanija izlazi na 2 mora - Jadransko i Jonsko more
  • Pozivni broj za Albaniju +355
  • Korisni brojevi u Albaniji: Hitna pomoć - 127, Policija - 112, Vatrogasci - 128
  • Kontakt ambasade Republike Srbije: - Tirana + 355-4-2223-042, +355-4-2232-091
  • Zvanična valuta u Albanija je Lek (ALL). Kurs leka možete proveriti na sledećem linku - kurs
  • Za putovanje u Albaniju neophodan je zeleni karton. Međunarodna vozačka dozvola nije potrebna.
  • Ukoliko putujete sa decom, važno je da znate da je za prelaz na Kosovo i Metohiju neophodno na uvid predati izvod iz matične knjige rođenih sa fotografijom deteta.
Albanija letovanje 2021

Albanija letovanje 2022

Drač 2022

Drač 2022 - ovaj grad je najveća morska luka u zemlji, i nalazi se 34km od glavnog grada Tirane.

Plaža u Draču je veoma dugačka (čak 10,5 km) i deli se na dva dela: gradska plaža Drač i plaža Golem. Plaža Golem je po mnogima lepši deo ove dugačke peščane plaže. Dubina mora se postepeno povećava, što ovu plažu čini veoma privlačnom za porodice i malu decu.

Valona 2022

Valona 2022 - Valona ili Vlora na albanskom je druga najveća luka u zemlji i jedna od najvažnijih tačaka za albanski turizam koja nudi i „more i sunce“.

Područje plaže u blizini grada dobro je poznato po novim i modernim hotelima, zajedno sa ostalim sadržajima poput barova, restorana, klubova i kafića. Ovo je jedno od najpopularnijih turističkih područja u zemlji.

Saranda 2022

Saranda 2022 - Ovo je najmnogoljudnije urbano područje na albanskoj rivijeri i veoma je popularna turistička destinacija u ovoj zemlji. Grad je dobro pozicioniran, na samo 9 km je udaljen od grčkog ostrva Krf.

Svakog dana trajekti prevoze putnike između Sarande i Krfa čineći ovaj grad na jugu Albanije dobrom bazom za evropske i međunarodne turiste.

Ksamil 2022

Ksamil 2022 - U blizini Sarande, na obali Jonskog mora nalazi se mesto Ksamil, koje je poznato po svojoj fenomenalnoj plaži i predivnom moru.

Smešten između poluostrva Ksamil i lagune Butrint, a nasuprot Krfu, Ksamil kombinuje tradiciju i prirodnu lepotu na način koji očarava brojne posetioce ovog mesta. Plaže sa belim peskom, tropski povetarac i tirkizna boja mora, je defitivno glavna preporuka da posetite ovo mesto kao destinaciju za Vaše letovanje.

Ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Telefon: 064/0029370 (Viber/WhatsApp

Email: office@lidertravel.rs

Lider Travel Turistička agencija Novi Sad 

Albanija letovanje 2021      
>