Beč Nova godina

Filteri
Vrsta putovanja
  • 78
  • 6
  • 8
  • 53
  • 37
  • 2
  • 2
Vrsta prevoza
Države
1 - 15 od ukupno 0 rezultata

Beč Nova godina 

Opis destinacije:

Beč Nova godina 2025 - provedi novogodišnje praznike pod svetlima najlepše evropske prestonice! Putovanje u Beč je uvek odlična ideja, ali novogodišnja avantura u ovom gradu je poseban doživljaj koji će vas uvesti u novi januar na najlepši način.

Beč je, kao svetska prestonica klasične muzike i univerzitetski centar Evrope, jedan od najposećenijih gradova na svetu, a oni koji se odluče za doček Nove godine u Beču, tvrde da je grad najlepši pod svetlima vatrometa i novogodišnjih ukrasa koji mu daju poseban šarm.

Novogodišnja poseta Beču uključuje obilazak najatraktivnijih znamenitosti u organizaciji Lider Travel tima, čiji će vas stručni vodiči sprovesti kroz najlepše delove grada i sve ono što u Beču treba videti.

Nova godina Beč 2025 - Magična noć u muzičkoj prestonici

Utisci iz Beča za Novu godinu sigurno će vam ostatiti dugo u pamćenju, a veselo novogodišnje putovanje u Beč pružiće vam dovoljno prostora za upoznavanje grada i uživanje u prazničnim čarolijama. Kada otkuca ponoć 31. decembra, uverićete se da Beč za Novu godinu postaje najbajkovitiji grad na svetu.

Na ovoj stranici možete pronaći sve informacije o smeštaju, izletima, prijavi i sadržaju aranžmana, a tu je i detaljno razrađen program putovanja za vas i vaše društvo. Ukoliko i vaša ekipa želi da poseti Beč Nova godina 2025 je idealna prilika da to učinite zajedno!

Beč Nova godina

Doček Nove godine u Beču 2025 - Putovanje u grad impresivnih znamenitosti

Kada posetite Beč putovanje se pretvara u obilazak riznice najlepših evropskih znamenitosti, koje na najbolji način predstavljaju tradiciju i kulturu ovog kontinenta.

Dvorovi, palate, parkovi i živopisna arhitektura odolevaju vremenu, predstavljajući ličnu kartu austrijske prestonice, a čini se da su danas raskošniji nego vekovima ranije kada su podignuti. Naravno mi smo za Vas pripremili i sjajan blog o tome šta videti u Beču, kako bismo Vam olaksali boravak u ovom prelepom gradu.

Beč je jedan od onih gradova koji će vas impresionirati i leti i zimi, pa ne čudi što doček Nove godine u Beču uvek okuplja turiste iz svih krajeva sveta. Njegova urbana strana ga čini jednim od najmodernijih evropskih gradova, a savršeno se uklapa sa tradicionalnim arhitektonskim i kulturnim obeležjima grada.

Beč Nova godina

Beč Nova godina 2025 - Doček koji je po mnogo stvari zaista poseban

Beč je dom najpoznatijih kompozitora svih vremena, uključujući Mocarta, Betovena i Štrausa. Ovaj grad je živopisan muzikom tokom cele godine, a za Novu godinu, muzička scena postaje posebno uzbudljiva. Koncerti klasične muzike, opera i valcera dominiraju programom proslave.

Nova godina u Beču nije potpuna bez valcera. Bečki Novogodišnji koncert, tradicionalno održan 1. januara, donosi magiju valcera direktno u vašu sobu. Ako želite da se osećate kao princeza, možete čak i prisustvovati bečkom balu u nekom od čuvenih hotela.

Nova godina u Beču nikada nije sasvim običan doček, budući da ovaj grad može da vam ponudi široku lepezu zanimljivosti i događaja. Neke od novogodišnjih atrakcija koje vam može ponuditi samo Beč, jestu veliki Novogodišnji koncert Bečke filharmonije i bečki božićni vašari, po kojima je grad prepoznatljiv i unikatan među evropskim prestonicama, a tu su i klubovi, restorani i trgovi koji takođe plene prazničnom euforijom.

Nova godina Beč 2025 - Rathausplatz - Gradski Trg

Trg Rathausplatz postaje centar dešavanja tokom Novogodišnje noći. Ovde ćete naći ogroman božićni market sa štandovima koji prodaju ukusne specijalitete, rukotvorine i vruće napitke. Oko ponoći, na ovom trgu se održava spektakularni vatromet koji obasjava bečko nebo.

Beč je prepun kulturnih i istorijskih atrakcija. Posetite Hofburg, palatu Belvedere, i katedralu Sv. Stefana kako biste upili deo bečke istorije. Takođe, ne zaboravite da istražite muzeje i galerije koji čuvaju neprocenjive umetničke kolekcije.

Nakon spektakularne proslave, Beč nudi mnogo toga da se vidi i uradi tokom dana posle Nove godine. Posetite Zoološki vrt Schönbrunn, šetajte po Bečkoj šumu ili jednostavno opustite um u nekoj od bečkih kafana.

Nova godina u Beču - Božićne pijace i sjajna hrana

Ukoliko provedete praznike u Beču, ne propustite posetu božićnim pijacama. Ovi marketi nude prelepe rukotvorine, tradicionalne kulinarske specijalitete i toplu božićnu atmosferu.

Austrijska kuhinja je neodoljiva, a Beč je mesto gde ćete uživati u njoj. Probajte "Wiener Schnitzel" (paniranu piletinu), "Sachertorte" (čuvenu čokoladnu tortu), i tradicionalne kobasice. Bečko vino i šampanjac su savršeni za podizanje čaše u čast Nove godine.

Najlakši način da produžite svoje putovanje je da delić putovanja ponesete sa sobom. Ukoliko želite da Beč donesete u svoj dom, ili da jedan njegov delić poklonite dragoj osobi, po nama je to najbolje kroz najlepše suvenire i pokloni iz Beča, koji čuvaju duh nekadašnje prestonice Austrougarske monarhije.

beč nova godina

Beč Nova godina 2025 uz Lider Travel tim

Turistička agencija Lider Travel se pobrinula da Beč putovanje i Novu godinu doživite na najbolji način, pa je pažljivo isplanirala svaki segment putovanja i uključila u aranžman fenomenalne izlete. Mi smo pripremili najbolje ponude putovanja, ali na vama je ipak da napravite svoja novogodišnja iskustva iz Beča kreirate aranžman po svojoj meri i osetite magiju ovog grada.

Sva putovanja su na svoj način posebna, ali kada je u pitanju Nova godina Beč se izdvaja kao ubedljivi favorit među turistima koji uživaju u obilasku evropskih metropola.

Prepustite organizaciju novogodišnjeg putovanja našem profesionalnom timu, a vi se posvetite novogodišnjoj magiji i prazničnim svetlima prelepe austrijske prestonice. Rezervišite svoje putovanje u Austriju na vreme - čekamo vas na nezaboravnom Lider Travel novogodišnjem putovanju u Beč!