Beč

Filteri
Vrsta putovanja
  • 8
  • 80
  • 6
  • 6
  • 26
  • 2
  • 2
Vrsta prevoza
  • 1
Države
  • 1
1 - 1 od ukupno 1 rezultata

Beč putovanje

Opis destinacije:

Beč putovanje - Putovanje u Austiju i njen glavni grad je uvek odlična ideja. Beč je, kao svetska prestonica klasične muzike i univerzitetski centar Evrope, jedan od najposećenijih gradova na svetu.

Sva putovanja su na svoj način posebna, ali kada su u pitanju obilasci evropskih metropola, Beč se izdvaja kao ubedljivi favorit među turistima koji uživaju u putovanjima gradovima Evrope.

Putovanje u Beč - uživanje u magiji grada

Poseta Beču uključuje obilazak najatraktivnijih znamenitosti u organizaciji naše agencije, čiji će vas stručni vodiči sprovesti kroz najlepše delove grada i sve ono što u Beču treba videti.

Putovanje u Beč pruža dovoljno prostora za upoznavanje grada i uživanje u njegovim čarolijama, a obilaskom njegovih ulica uverićete se da je Beč jedan od najbajkovitiji gradova na svetu. 

Aranžmani za Beč koje smo pripremili za vas podrazumevaju obilaske najatraktivnijih delova ovog grada, odličnu organizaciju i uvek rapoložene vodiče koji su tu da vas upoznaju sa prelepom prestonicom Austrije.

Na samom vrhu stranice možete videti koji aranžmani za Beč se nalaze u našoj ponudi, kao i cene naših aranžmana, i rezervisati putovanje u Beč za sebe i svoju ekipu!

Na ovoj stranici možete pronaći sve informacije o smeštaju, izletima, prijavi i sadržaju aranžmana, a tu je i detaljno razrađen program putovanja za vas i vaše društvo. Ukoliko i vaša ekipa želi da poseti Beč  ovo je idealna prilika da to učinite zajedno!

Beč putovanje

Beč - grad impresivnih znamenitosti

Kada posetite Beč putovanje se pretvara u obilazak riznice najlepših evropskih znamenitosti, koje na najbolji način predstavljaju tradiciju i kulturu ovog kontinenta. Dvorovi, palate, parkovi i živopisna arhitektura odolevaju vremenu, predstavljajući ličnu kartu austrijske prestonice, a čini se da su danas raskošniji nego vekovima ranije kada su podignuti. Naravno mi smo za Vas pripremili i sjajan blog o tome šta videti u Beču, kako bismo Vam olaksali boravak u ovom prelepom gradu.

Beč je jedan od onih gradova koji će vas impresionirati i leti i zimi, i zaista tokom cele godine okuplja turiste iz svih krajeva sveta. Njegova urbana strana ga čini jednim od najmodernijih evropskih gradova, a savršeno se uklapa sa tradicionalnim arhitektonskim i kulturnim obeležjima grada.

Beč je poznat po svojoj impresivnoj arhitekturi koja obuhvata različite stilove, od baroka do secesije. Posetite čuvene građevine kao što su "Hofburg", "Schönbrunn", i katedrala Svetog Stefana. Šetnja kroz Beč je kao putovanje kroz vreme, gde se prošlost i sadašnjost spajaju u jedinstvenom spoju elegancije.

Beč putovanje - Bečka kulinarska scena

Beč nudi bogatstvo ukusnih austrijskih jela. Probajte "Wiener Schnitzel" (panirana piletina), "Sachertorte" (čuvena čokoladna torta), ili tradicionalne kobasice i knedle. Ne zaboravite da uparite obrok sa čašom bečkog vina.

Ukoliko se odlučite za doček Nove godine u Beču , obavezno posetite božićne pijace. Trg Rathausplatz se pretvara u bajkovitu zimsku čaroliju sa štandovima koji prodaju rukotvorine, tradicionalnu hranu i topla pića.

Najlakši način da  produžite svoje putovanje je da delić putovanja ponesete sa sobom. Ukoliko želite da Beč donesete u svoj dom, ili da jedan njegov delić poklonite dragoj osobi, po nama je to najbolje kroz najlepše suvenire i pokloni iz Beča, koji čuvaju duh nekadašnje prestonice Austrougarske monarhije.

Beč putovanje

Kulturna i muzička scena Beča

Beč je domaćin brojnim muzejima, galerijama i pozorištima. Palata Belvedere čuva kolekcije umetničkih dela, uključujući i čuveni "Poljubac" od Gustava Klimta. Albertina muzej je dom različitih umetničkih perioda, a "Kunsthistorisches muzej" (Muzej lepih umetnosti) obuhvata dela Rembranta, Vermera, i Rubensa.

Beč se često naziva "Muzičkom prestonicom sveta". Grad je dom čuvene Bečke filharmonije i Bečkog simfonijskog orkestra. Posetite Bečku državnu operu da biste doživeli izvanredne opere i baletske izvođenja. I naravno, ne propustite koncert klasične muzike u nekom od brojnih koncertnih dvorana.

Putovanje u Beč - Bečke kafane i šoping

Kafane (Kaffeehäuser) su srce bečkog društvenog života. Posetite tradicionalne kafane kao što su "Café Central" ili "Café Sacher" i probajte bečku kafu zajedno sa ukusnim tortama i pecivima. Bečke kafane nude savršeno mesto za opuštanje i posmatranje svakodnevnog života u ovom elegantnom gradu.

Ako ste ljubitelj šopinga, "Mariahilfer Strasse" je glavna šoping ulica u Beču. Tu ćete naći butike, tržne centre i prodavnice sa modnim brendovima. Beč nudi raznolike mogućnosti za šoping, od luksuznih prodavnica do antikvarnica i pijaca.

Beč putovanje - Bečki parkovi i vrtovi

Beč je poznat po svojim prelepim parkovima i vrtovima. Posetite "Schönbrunn Gardens", koji se protežu oko palate Šenbrun, ili "Hofburg Palace Gardens". Ljubitelji prirode mogu uživati u šetnjama po Bečkoj šumi (Wienerwald).

Beč je grad koji će vas očarati svojom elegancijom, kulturom i muzičkim nasleđem. Bez obzira da li uživate u obilasku istorijskih građevina, umetničkim galerijama, muzičkim nastupima ili kafama, Beč nudi raznoliko iskustvo koje će vas ostaviti bez daha.

Putovanje u Beč uz Lider Travel tim

Sigurni smo da vam putovanje u Beč sada zvuči izuzetno privlačno!

Ako ste se odlučili za ovu avanturu, na pravom ste mestu, jer smo se pobrinuli da za vas organizujemo putovanje koje podrazumeva pregršt zanimljivog sadržaja tokom svakog dana, ali i noćenja u autrijskoj prestonici.

Lider Travel se pobrinuo da putovanje u Beč putovanje doživite na najbolji način, pa je pažljivo isplanirala svaki segment putovanja. Naši aranžmani za Beč podrazumevaju i fenomenalne izlete i dobar provod.

Prepustite organizaciju putovanja u Austriju našem profesionalnom timu, kako biste iskusili Beč na pravi način. Na vama je samo da se posvetite  magiji prelepe austrijske prestonice. Rezervišite svoje putovanje na vreme - čekamo vas na nezaboravnom Lider Travel  putovanju u Beč!