Dan državnosti putovanje 2022 | Sretenje putovanje 2022

1 - 15 od ukupno 0 rezultata

Za Vas smo spremili najbolja putovanja za Dan državnosti Srbije 2022, u Srbiji i regionu. Dan državnosti putovanja nudi Vam mogućnost odlaska na putovanje na jedan ili više dana i obilaske destinacija u vreme februarskih praznika.

Dan državnosti putovanje

ARANŽMANI PO DRŽAVAMA

AUSTRIJA:

Beč putovanje (1 noćenje) | Dan državnosti 2022

Beč putovanje (2 noćenja) | Dan državnosti 2022

BOSNA I HERCEGOVINA:

Sarajevo putovanje  (1 noćenje) | Dan državnosti 2022

Sarajevo putovanje (2 noćenja) | Dan državnosti 2022

Sarajevo + Jahorina (3 noćenja) | Dan državnosti 2022

Jahorina smeštaj | Dan državnosti 2022

Trebinje putovanje  (1 noćenje) | Dan državnosti 2022

Trebinje putovanje  (2 noćenja) | Dan državnosti 2022

BUGARSKA:

Bansko zimovanje | Dan državnosti 2022

TURSKA:

Istanbul putovanje | Dan državnosti 2022

Istanbul avionom | Dan državnosti 2022

Kapadokija avionom | Dan državnosti 2022

Ankara avionom | Dan državnosti 2022

MAĐARSKA:

Budimpešta putovanje (1 noćenje) | Dan državnosti 2022

Budimpešta putovanje (2 noćenja) | Dan državnosti 2022

SEVERNA MAKEDONIJA:

Ohrid (2 noćenja)| Dan državnosti 2022

SLOVENIJA:

Ljubljana putovanje (1 noćenje) | Dan državnosti 2022

Ljubljana putovanje (2 noćenja) | Dan državnosti 2022

SRBIJA:

Kopaonik | Dan državnosti 2022

Stara planina | Dan državnosti 2022

Zlatibor | Dan državnosti 2022

ČEŠKA:

Prag putovanje (3 noćenja) | Dan državnosti 2022

UKRAJINA:

Lavov putovanje (2 noćenja) | Dan državnosti 2022

EGIPAT:

Hurgada | Dan državnosti 2022

UAE:

Dubai | Dan državnosti 2022 Dan državnosti putovanje

Putovanja za Dan državnosti 2022. sa turističkom agencijom Lider Travel

Kao i svake godine do sada, i ove godine smo za vas spremili najbolje ponude za Sretenje 2022 u Srbiji i regionu! Uz odlične ponude aranžmana koji svojim putnicima svake godine pripremi turistička agencija Lider Travel, sledi i nezaboravan provod i uživanje na sjajnim destinacijama.

Na svakoj destinaciji imaćete mogućnost obilaska znamenitosti, a ukoliko Vaša destinacija bude planina, tu je naravno mogućunost skijanja, snowbordinga kao i ostalih zimskih čarolija koje vas očekuju na najlepšim planinama Srbije i regiona. 

Sretenje putovanje

Sretenje putovanja 2022. 

Sretenje putovanja 2022. koje smo pripremili za vas, podrazumeva, kao i uvek, sasvim dovoljno vremena za upoznavanje nove destinacije na koju ste se uputili, ali naravno i uživanje u prelepim zimskim čarolijama.

Na samom vrhu stranice možete videti koje Sretenje putovanja se nalazi u našoj ponudi, klikom na ime destinacije možete pogledati informacije, slike kao i cene naših aranžmana. Prema tome izaberite, i rezervišite svoje Dan državnosti putovanja za sebe i svoju ekipu!

Za sva dodatna pitanja, informacije i rezervacije slobodno kontaktirajte naš Call centar - Lider Travel Turstička agencija Novi Sad :

064-00-293-70 ili 021-544-444.

Zimovanje 2021

Dan državnosti putovanja - planine

Kopaonik Dan državnosti

Kopaonik je definitivno najekskluzivnija i sigurno najpoznatija planina u Srbiji, ali i u celom regionu. Ova planina se diči raznovrsnom ponudom, kako hotelskog, tako i apartmanskog smeštaja. Bez obzira da li dolazite da uživate u skijanju, prirodi ili kako bi učestvovali na nekoj biznis konferenciji, Kopaonik uvek ima nešto da ponudi.

Kopaonik u ponudi ima 36 staza, od toga 21 laku, 9 srednjih i 6 teskih. 97% staza je pokriveno sistemom za veštačko osnežavanje, tako da problema sa snegom neće biti. 62 km staza za skijanje pružiće mogućnost uživanja za svakog skijaša od početnika do profesionalca.

Kopaonik Dan drzavnosti

Bansko Dan državnosti putovanja 2022

Bansko predstavlja najpoznatije ski odmaralište u Bugarskoj sa najdužim i najboljim stazama za skijanje i snoubording. Ove godine obezbedili smo i prevoz za Dan državnosti za ovo najpopularnije bugarsko skijalište.

Grad Bansko se nalazi u podnožju planine Pirin u jugozapadnoj Bugarskoj, 160 km od Sofije. Odmaralište nudi odlične uslove za ski sportove, sa sjajnom opremljenom infrastrukturom.

Bansko u svojoj ponudi ima 17 staza, a najviši vrh je Todorka sa visinom od čak 2746m. Bansko kao moderan i modenski skijaški centar, u poslednje vreme je doživeo pravi bum i veliku ekspanziju. Najviše turista dolazi iz Bugarske, ali i iz celog regiona, kao i iz zapadnih evropskih zemalja.

Bansko Dan drzavnosti

Jahorina Dan državnosti putovanja 2022

Jahorina kao kraljica među bosanskim planinama je od pre nekoliko godina postala jedna od najpopularnijih zimskih sportsko-rekreativnih centara u ovom delu Evrope. Mnogi zaljubljenici u prirodu je svrstavaju u jednu od lepših planina u Evropi.

Razvoj turizma u ovom kraju doveo je do toga da se na nekoliko lokacija grade novi hoteli. Sve je veća zainteresovanost domaćih i stranih turista za posetu ovoj planini, koja postaje priznat brend, kako u regionu, tako i u svetu.

Jahorina dan drzavnosti

Stara planina Dan državnosti putovanja 2022

Uživanje u netaknutoj prirodi i skijanje je ono što Stara planina nudi za sve svoje goste.

Na ovoj planini se nalazi i prva ski gondola u Srbiji, koja hotel Stara planina povezuje sa ski stazom Konjarnik. Veštački sneg na stazama je obezbeđen na nešto više od 4 km staza, od ukupnih 13 km. Ova moderna tehnologija, bez koje je danas nemoguće zamisliti najbolja skijališta u svetu, omogućava skijanje čak i onda kad je manjak snežnih padavina.

Drugo ime za Staru planinu je Balkan, pa je celo naše poluostrvo dobilo ime po ovoj planini. Žitelji Stare planine veoma su gostoljubivi i uvek će vas dočekati sa bogatom trpezom i specijalitetima ovog kraja. 

stara planina zimovanje

Zlatibor Dan državnosti putovanja

Posle Kopaonika, koji je naša najpoznatija planina, Zlatibor se definitnivno rangirao kao veoma tražena i popularna destinacija. Novoizgrađena gondola na Zlatiboru, kao najduža panoramska gondola na svetu, predstavlja novu turističku atrakciju ove planine. Gondola ima kapacitet 1000 putnika na sat, i u vožnji koja traje 25 minuta moćićete da uživate u panorami Zlatibora.

Ski centar Tornik se nalazi na 10 km od turističkog centra, na nadmorkoj visini od 1.100 m i najvišim vrhom od 1.496m. Ski centar poseduje četiri staze: Tornik, Čigota, Zmajevac i Ribnica, sa ukupnim kapacitetom oko 5.400 skijaša na sat. Ski staze su pokrivene sistemom za veštačko osnežavanje, što omogućava ski centru da ne zavisi od vremenskih uslova. 

Zlatibor zimovanje

Javor Dan državnosti putovanja

Javor ima zaista dobar položaj. Odličan smeštajni kapacitet i mnogo sadržaja za turističko-planinarski, dečiji ili porodični odmor, boravak u Kušićima u potpunosti omogućava uživanje u blagodetima klime Golije i Javora.

Prirodno okruženje čini ovo mesto jednom od omiljenih za uspešnu organizaciju dečijih rekreativnih nastava u prirodi, koja delotvorno deluje na poboljšanje zdravlja i okrepljujući oporavak organizma.

Javor zimovanje

Sretenje putovanja - gradovi

Sarajevo Dan državnosti putovanja 2022

Odličan izbor za one koji žele da posete grad meraka, dobrih ljudi i sjajne hrane. Glavni grad BiH je zaista teško opisati rečima; ovaj prelepi grad potrebno je da posetite i da doživite njegovu magiju i energiju.

Sarajevo je znatno teže opisati nego bilo koji drugi grad. Možda je to zbog pomešanih emocija koje se u svima nama bude na pomen Sarajeva – S jedne strane gorčina zbog burne sudbine, a s druge, neka toplina oko srca i radost, kada pomislimo na taj boemski grad i mesto gde se istok sastaje sa zapadom!

U ponudi imamo 3 aranžmana: Sarajevo zanimljivosti planine

Istanbul Dan državnosti putovanja 2022

Ukoliko želite da otputujete u neku svetsku metropolu, a da se pritom cenovno osećate kao u Srbiji, onda prava stvar za vas je defintivno putovanje u Istanbul, grad koji upravo spaja staro i novo, istok i zapad, Aziju i Evropu, islam i hrišćanstvo.

Uz neke od najvažnijih znamenitosti, poput Aja Sofije, Vaseljenske patrijaršije, turskih poslastica, krstarenja Bosforom, i turističku agenciju Lider Travel, putovanje u Istanbul ćete sigurno pamtiti, i dugo prepričavati!

U ponudi imamo 2 aranžmana:

Trebinje Dan državnosti putovanja 2022

Trebinje putovanje - Posetite ove godine prema mnogima najlepši srpski grad, uz domaćinsku atmosferu i sjajnu mediteransku klimu!

Putovanje u Trebinje uvek podrazumeva prelepe znamenitosti i obilaske, ali pre svega srdačno gostoprimstvo, karakteristično za ove krajeve i prijatne temperature zbog kojih turisti obožavaju da ovaj grad u Republici Srpskoj posete tokom cele godine!

U ponudi imamo 2 aranžmana:

Ljubljana Dan državnosti putovanja 2022

Putovanje u Ljubljanu - ovaj grad na prvi pogled pomalo podseća na „istočni Salzburg“ s daškom italijanskog stila. Ljubljana nas dvorcem i uskim ulicama podseća na Stari grad u Salzburgu - ali naravno mnogo manje turistički i ne toliko promovisan u svetu. Putovanje u Ljubljanu se uvek pretvori u sasvim poseban užitak, a oni koji su putovali u slovenačku prestonicu Ljubljanu, sa putovanja se uvek vrate puni najlepših utisaka.  U ponudi imamo 2 aranžmana:

Lavov Dan državnosti putovanja 2022

Stari grad Lavova izgleda kao iz bajke, a putovanje u Lavov je uvek čisto zadovoljstvo. Bez obzira u koje doba godine posetite ovaj grad, on nikada nije dosadan, sa toliko sjajnih stvari koje treba da uradite dok ste u Lavovu.

Lavov se nalazi na Uneskovoj listi svetske baštine i pun je neverovatnih i zanimljivih mesta za posetu. Međutim, jedna od najboljih stvari u ovom gradu je šetnja uskim ulicama i osetiti ovaj divan boemski grad.

Budimpešta putovanje - Dan državnosti putovanja 2022

Budimpešta je jedna od najlepših i najdražih gradova u Evropi koji nam je na dohvat ruke. Zbog svoje lepote i nestvarne arhitekture dobio je nadimak „Pariz Istoka“.

Budimpešta je ekonomska, istorijska i kulturna prestonica Mađarske, sa približno 2 miliona stanovnika i približno 2,7 miliona posetilaca godišnje. Mađari su ponosni na ono što im nudi njihova prelepa prestonica i na njen doprinos evropskoj kulturi. Takođe se ponose svojim jedinstvenim jezikom koji se veoma razlikuje od svih ostalih evropskih jezika.

U ponudi imamo 2 aranžmana: