Filteri
Vrsta putovanja
 • 20
 • 27
 • 7
 • 8
 • 8
Vrsta prevoza
 • 15
 • 5
Države
 • 1
 • 1
 • 1
 • 1
 • 2
 • 1
 • 4
 • 1
 • 1
 • 2
 • 1
 • 2
 • 1
 • 1

Dan primirja putovanja

Za Vas smo spremili najbolja putovanja za Dan primirja 2022, u Srbiji, regionu i najlepšim gradovima Evrope. Dan primirja putovanje nudi Vam mogućnost odlaska na putovanje na jedan ili više dana i obilaske destinacija u vreme novembarskih praznika.

Dan primirja putovanja

Putovanje za Dan primirja 2022. sa turističkom agencijom Lider Travel

Kao i svake godine do sada, i ove godine smo za vas spremili najbolje ponude za Dan primirja u Srbiji, regionu i najlepšim Evropskim gradovima!

Uz odlične ponude aranžmana koji svojim putnicima svake godine pripremi turistička agencija Lider Travel, sledi i nezaboravan provod i uživanje na sjajnim destinacijama.

putovanje za dan primirja  

Putovanje za Dan primirja 2022. 

Dan primirja putovanje 2022. koje smo pripremili za vas, podrazumeva, kao i uvek, sasvim dovoljno vremena za upoznavanje nove destinacije na koju ste se uputili, ali naravno i uživanje u prelepim gradovima.

Na samom vrhu stranice možete videti koja putovanja za Dan primirja se nalazi u našoj ponudi, klikom na ime destinacije možete pogledati informacije, slike kao i cene naših aranžmana. Prema tome izaberite, i rezervišite svoje Dan primirja putovanje za sebe i svoju ekipu!

 

Ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Telefon: 064/0029370 (Viber/WhatsApp

Email: office@lidertravel.rs

Lider Travel Turistička agencija Novi Sad 

 

Dan primirja putovanje - gradovi

Istanbul Dan primirja

Ukoliko želite da otputujete u neku svetsku metropolu, a da se pritom cenovno osećate kao u Srbiji, onda prava stvar za vas je defintivno putovanje u Istanbul, grad koji upravo spaja staro i novo, istok i zapad, Aziju i Evropu, islam i hrišćanstvo.

Uz neke od najvažnijih znamenitosti, poput Aja Sofije, Vaseljenske patrijaršije, turskih poslastica, krstarenja Bosforom, i turističku agenciju Lider Travel, putovanje u Istanbul ćete sigurno pamtiti, i dugo prepričavati!

U ponudi imamo 2 aranžmana: dan primirja putovanja Istanbul

Sarajevo Dan primirja

Odličan izbor za one koji žele da posete grad meraka, dobrih ljudi i sjajne hrane. Glavni grad BiH je zaista teško opisati rečima; ovaj prelepi grad potrebno je da posetite i da doživite njegovu magiju i energiju.

Sarajevo je znatno teže opisati nego bilo koji drugi grad. Možda je to zbog pomešanih emocija koje se u svima nama bude na pomen Sarajeva – S jedne strane gorčina zbog burne sudbine, a s druge, neka toplina oko srca i radost, kada pomislimo na taj boemski grad i mesto gde se istok sastaje sa zapadom!

U ponudi imamo aranžman: dan primirja putovanja sarajevo

Trebinje Dan primirja putovanje

Posetite ove godine prema mnogima najlepši srpski grad, uz domaćinsku atmosferu i sjajnu mediteransku klimu! Putovanje u Trebinje uvek podrazumeva prelepe znamenitosti i obilaske, ali pre svega srdačno gostoprimstvo, karakteristično za ove krajeve i prijatne temperature zbog kojih turisti obožavaju da ovaj grad u Republici Srpskoj posete tokom cele godine!

U ponudi imamo aranžman: dan primirja putovanja trebinje

Budimpešta Dan primirja

Budimpešta putovanje 2022 - Kada neko nespojivo spoji, i to tako savršeno, onda iz toga može nastati samo jedna stvar, a to je jedan od najlepših gradova na svetu! Zaplovite sa nama po lepom plavom Dunavu, zaigrajte uz čardaš, nazdravite uz Tokajac. Budimpešta Vas čeka, nemojte je zaobići!

Budimpešta je jedna od najlepših i najdražih gradova u Evropi koji nam je na dohvat ruke. Godine 1987. Budimpešta je dodata na UNESCO-vu listu svetske baštine zbog kulturnog i arhitektonskog značaja. Zbog svoje lepote i nestvarne arhitekture dobio je nadimak „Pariz Istoka“.

U ponudi imamo aranžman:

dan primirja putovanje u budimpestu

Ljubljana Dan primirja

Ljubljana putovanje - ovaj grad na prvi pogled pomalo podseća na „istočni Salzburg“ s daškom italijanskog stila. Ljubljana nas dvorcem i uskim ulicama podseća na Stari grad u Salzburgu - ali naravno mnogo manje turistički i ne toliko promovisan u svetu. 

Ljubljana putovanje se uvek pretvori u sasvim poseban užitak, a oni koji su putovali u slovenačku prestonicu Ljubljanu, sa putovanja se uvek vrate puni najlepših utisaka. 

U ponudi imamo aranžman:

Beč Dan primirja putovanja

Beč putovanje - Putovanje u glavni grad Austrije je uvek odlična ideja. Beč je, kao svetska prestonica klasične muzike i univerzitetski centar Evrope, jedan od najposećenijih gradova na svetu.

Putovanje u Beč uključuje obilazak najatraktivnijih znamenitosti u organizaciji naše turističke agencije, čiji će vas stručni vodiči sprovesti kroz najlepše delove grada i sve ono što u Beču treba videti.

U ponudi imamo aranžman:

Prag Dan primirja putovanja

Zbog svoje lepote, Prag se poslednjih godina sve češće pominje kao jedna od najromantičnijih destinacija u Evropi. Šetnje ovim gradom, uz obilazak njegovih najlepših zdanja su magične tokom cele godine, jer ovaj grad turistički živi non stop.

Putovanje u Prag je posebno atraktivno upravo zbog znamenitosti ovog grada. Grad, koji zbog svoje 500 godina stare arhitekture netaknute tokom ratova, danas predstavlja jedan od najlepših gradova istočne Evrope i jednu od najatraktivnijih destinacija... Stotine tornjeva uzdižu se ponosno širom celog grada i čine ovaj "zlatni grad" zaista jedinstvenim.

U ponudi imamo aranžman:

Ohrid Dan primirja putovanja

Ohrid putovanje 2022 – Neverovatan spoj kulture, istorije, šoping, provoda…poznat je kao biser Makedonije i celog Balkana, grad na samom jugu Severne Makedonije, grad istorije i jedna od kolevki pravoslavne duhovnosti. Ohridsko jezero kao i sam grad proglašeni su 1980. godine za Svetsko kulturno nasledstvo pod zaštitom UNESCO-a. Nekada je imao 365 crkava – po jednu za svaki dan u godini,a i do danas je sačuvan veliki broj.

U ponudi imamo aranžman:

Milano Dan primirja putovanja

Milano putovanje - Posetite italijansku prestonicu mode i fudbala! Putovanje u Milano pruža mogućnost upoznavanja svih njegovih znamenitosti, a Lider Travel tim je odgovoran za najbolji organizaciju putovanja koje ćete dugo pamtiti!

U ponudi imamo aranžman:

Severna Italija Dan primirja putovanja

Severna Italija putovanje - Posetite prelepe italijanske gradove Veneciju, Veronu i Padovu i uverite se u magiju ovih gradova starih nekoliko vekova!

Ukoliko odaberete posetu Veneciji, ostaćete bez daha! Tradicija duga vekovima menja izgled grada na trenutak, vraćajući sve posetioce u neka davnašnja vremena… Izlet do grada ljubavi Verone svakoga će oduševiti… Ovaj grad poseduje izuzetne srednjovekovne ambijente prepune starostavnih priča… A najčuvenija je priča o Romeu i Juliji.

U ponudi imamo aranžman:

Toskana Dan primirja putovanja

Toskana putovanje - Toskana je jedna od 20 regija Italije, nalazi se u njenom središnjem delu. Glavni grad je Firenca, a ostali značajni gradovi su Piza, Livorno, Prato, Sijena, Luka, Montekatini Terme, San Gimignano… Toskana ima bogato kulturno – istorijsko nasleđe, koje se može videti po brojnim muzejima, galerijama, crkvama i trgovima…

Nadaleko je poznata po vinskim regionima i u njoj se proizvode najpoznatija vina Italije – Chianti Classico, Brunelo di Montalcino, Nobile di Montepulciano, Vernaccia… Svi ovi faktori doprineli su da Toskana bude jedna od turistički najposećenijih regija u svetu.

U ponudi imamo aranžman:

Kolmar putovanje za Dan primirja 

Kolmar putovanje - Postoje mesta u koja se zaljubite na prvi pogled. Kolmar je jedno od njih. Bajka u koju zaronite čim izađete iz autobusa. Ovo mesto će vas očarati raznobojnom arhitekturom starog centra grada. Kolmar je jedno od onih mesta u čijim ulicama želite da se izgubite. Nalazi se u relativno ravnom području gde se rečica Lauh uliva u reku Il.

U ponudi imamo aranžman:

Dan primirja avionom

Lisabon putovanje avionom za Dan primirja 

Lisabon putovanje - Jedan od najstarijih gradova na svetu, najzapadnija prestonica kontinentalne Evrope i jedini glavni grad na starom kontinentu koji izlazi na Atlantski okean.

Lisabon godinama mami turiste iz svih krajeva sveta svojom impresivnom arhitekturom i istorijom, pogotovo tokom Doba otkrića, blagom mediteranskom klimom, dobrom kuhinjom i još boljim vinima i niskim cenama, prihvatljivim čak i za naš standard.

U ponudi imamo aranžman:

Dan primirja Lisabon

Amsterdam putovanje avionom za Dan primirja 

Amsterdam putovanje avionom - grad karakteristične holandske arhitekture, kanala, brodića i mostova; grad boemskog duha i neverovatne atmosfere.

Na prvi pogled imaćete utisak da je u Amsterdamu vreme stalo u sedamnaestom veku koji je poznat kao zlatno doba holandske kulture, ali već na drugi pogled shvatićete zašto milioni mladih hrle u Amsterdam -  „grad u kome je skoro sve dozvoljeno“.

U ponudi imamo aranžman:

Dan primirja Amsterdam

Pariz putovanje avionom za Dan primirja 

Pariz putovanje avionom - prestonica Francuske, smeštena je na obe obale Sene i ima oko 2,141 miliona stanovnika. Pariz je centar kulturnog, političkog, industrijskog i trgovačkog života cele države, a pored toga, smatra se i centrom umetnosti i mode čitavog sveta.

Pariz. Mnogi pesnici, umetnici, dramski pisci, književnici, novinari i mnogi drugi pisali su o svojoj ljubavi prema ovom gradu. I verujte zaista je teško ne zaljubiti se u Pariz. To je mesto koje odiše kulturom, sofisticiranošću, klasom i stilom. I, kao i milioni pre vas, zaljubićete se u ovaj grad na prvi pogled.

U ponudi imamo aranžman:

Dan primirja putovanje

Dan primirja u toplijim krajevima

Hurgada Dan primirja putovanja

Putovanje u Hurgadu, biser Crvenog mora je pravi izbor za novembarske praznike! Hurgada je definitivno, uz Sharm el Sheik najpoznatije letovalište u Egiptu i mesto koje najviše privlači strane turiste.

Hurgadu krasi dugačka obala od preko 60 km, na kojoj su načičkani mnogi luksuzni hoteli, koji će sigurno zadovoljiti sve vaše potrebe. Neka ovogodišnje putovanje Hurgada putovanje 2022 bude odmor koji ste toliko dugo čekali!

Crveno more koje je na iznenađenje mnogih turista, koji prvi put posete Hurgadu, toplo i neverovatno čisto, poseduje zaista veliko podvodno blago i više nego raznovrstan morski svet.

Hurgada izleti su sjajni za "ubijanje" slobodnog vremena. Izleti kao što je obilazak drevnog Egipta (Luxor i piramide u Kairu), ronjenje u Crvenom moru, krstarenje do Rajskog ostrva, ali naravno i šoping i cenkanje sa lokalnim stanovništvom koje je u Egiptu nezaobilazno. Hurgada 2022 prestavlja defintivno pravu destinacija za odmor koji ste sanjali.

Hurgada putovanje

Dubai Dan primirja putovanja

Dubai je jedan od sedam emirata koji čine Ujedinjeni Arapski Emirati. Oblika poput kosog pravougaonika, omeđen je na severu Šardžom, a na jugu Abu Dabijem. Grad je prilično samostalan i skoro da je nezavisna gradska država, a definitivno je najmoderniji i najnapredniji emirat u UAE, razvijajući se brzim tempom, posebno u turističkom i trgovinskom sektoru. 

Dubai ima preko 300 sunčanih dana godišnje, a sav glamur i sjaj privlači veliki broj turista. Dubai se najbolje može opisati kao futuristički grad, koji sija kao dragi kamen usred pustinje. Do pronalaska nafte, ovo je bio običan gradić, koji je živeo od ribolova i lova na školjke. Međutim nafta i bogatstvo su promenili ovaj grad i danas on izgleda veoma lepo i moderno

dubai putovnje