Dan primirja putovanje 2023

Filteri
Vrsta putovanja
 • 7
 • 8
 • 41
 • 31
 • 9
 • 2
 • 4
Vrsta prevoza
 • 22
 • 9
Države
 • 1
 • 2
 • 2
 • 1
 • 1
 • 1
 • 1
 • 6
 • 1
 • 1
 • 1
 • 1
 • 2
 • 2
 • 2
 • 3
 • 3
1 - 15 od ukupno 31 rezultata

Dan primirja putovanja

Za Vas smo spremili najbolja putovanja za Dan primirja 2023, u Srbiji, regionu i najlepšim gradovima Evrope. Dan primirja putovanje nudi Vam mogućnost odlaska na putovanje na jedan ili više dana i obilaske destinacija u vreme novembarskih praznika.

Dan primirja putovanja

Putovanje za Dan primirja 2023. sa turističkom agencijom Lider Travel

Kao i svake godine do sada, i ove godine smo za vas spremili najbolje ponude za Dan primirja u Srbiji, regionu i najlepšim Evropskim gradovima!

Uz odlične ponude aranžmana koji svojim putnicima svake godine pripremi turistička agencija Lider Travel, sledi i nezaboravan provod i uživanje na sjajnim destinacijama.

putovanje za dan primirja

Putovanje za Dan primirja 2023.

Dan primirja putovanje 2023. koje smo pripremili za vas, podrazumeva, kao i uvek, sasvim dovoljno vremena za upoznavanje nove destinacije na koju ste se uputili, ali naravno i uživanje u prelepim gradovima.

Na samom vrhu stranice možete videti koja putovanja za Dan primirja se nalazi u našoj ponudi, klikom na ime destinacije možete pogledati informacije, slike kao i cene naših aranžmana. Prema tome izaberite, i rezervišite svoje Dan primirja putovanje za sebe i svoju ekipu!

Ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Telefon: 064/0029370 (Viber/WhatsApp)

Email: office@lidertravel.rs

Lider Travel Turistička agencija Novi Sad

Dan primirja putovanje - gradovi

Istanbul Dan primirja

Ukoliko želite da otputujete u neku svetsku metropolu, a da se pritom cenovno osećate kao u Srbiji, onda prava stvar za vas je defintivno putovanje u Istanbul, grad koji upravo spaja staro i novo, istok i zapad, Aziju i Evropu, islam i hrišćanstvo.

Uz neke od najvažnijih znamenitosti, poput Aja Sofije, Vaseljenske patrijaršije, turskih poslastica, krstarenja Bosforom, i turističku agenciju Lider Travel, putovanje u Istanbul ćete sigurno pamtiti, i dugo prepričavati!

U ponudi imamo 2 aranžmana:

dan primirja putovanja Istanbul

Sarajevo Dan primirja

Odličan izbor za one koji žele da posete grad meraka, dobrih ljudi i sjajne hrane. Glavni grad BiH je zaista teško opisati rečima; ovaj prelepi grad potrebno je da posetite i da doživite njegovu magiju i energiju.

Sarajevo je znatno teže opisati nego bilo koji drugi grad. Možda je to zbog pomešanih emocija koje se u svima nama bude na pomen Sarajeva – S jedne strane gorčina zbog burne sudbine, a s druge, neka toplina oko srca i radost, kada pomislimo na taj boemski grad i mesto gde se istok sastaje sa zapadom!

U ponudi imamo aranžman:

dan primirja putovanja sarajevo

Trebinje Dan primirja putovanje

Posetite ove godine prema mnogima najlepši srpski grad, uz domaćinsku atmosferu i sjajnu mediteransku klimu! Putovanje u Trebinje uvek podrazumeva prelepe znamenitosti i obilaske, ali pre svega srdačno gostoprimstvo, karakteristično za ove krajeve i prijatne temperature zbog kojih turisti obožavaju da ovaj grad u Republici Srpskoj posete tokom cele godine!

U ponudi imamo aranžman:

dan primirja putovanja trebinje

Budimpešta Dan primirja

Budimpešta putovanje 2023 - Kada neko nespojivo spoji, i to tako savršeno, onda iz toga može nastati samo jedna stvar, a to je jedan od najlepših gradova na svetu! Zaplovite sa nama po lepom plavom Dunavu, zaigrajte uz čardaš, nazdravite uz Tokajac. Budimpešta Vas čeka, nemojte je zaobići!

Budimpešta je jedna od najlepših i najdražih gradova u Evropi koji nam je na dohvat ruke. Godine 1987. Budimpešta je dodata na UNESCO-vu listu svetske baštine zbog kulturnog i arhitektonskog značaja. Zbog svoje lepote i nestvarne arhitekture dobio je nadimak „Pariz Istoka“.

U ponudi imamo aranžman:

dan primirja putovanje u budimpestu

Ljubljana Dan primirja

Ljubljana putovanje - ovaj grad na prvi pogled pomalo podseća na „istočni Salzburg“ s daškom italijanskog stila. Ljubljana nas dvorcem i uskim ulicama podseća na Stari grad u Salzburgu - ali naravno mnogo manje turistički i ne toliko promovisan u svetu.

Ljubljana putovanje se uvek pretvori u sasvim poseban užitak, a oni koji su putovali u slovenačku prestonicu Ljubljanu, sa putovanja se uvek vrate puni najlepših utisaka.

U ponudi imamo aranžman:

Beč Dan primirja putovanja

Beč putovanje - Putovanje u glavni grad Austrije je uvek odlična ideja. Beč je, kao svetska prestonica klasične muzike i univerzitetski centar Evrope, jedan od najposećenijih gradova na svetu.

Putovanje u Beč uključuje obilazak najatraktivnijih znamenitosti u organizaciji naše turističke agencije, čiji će vas stručni vodiči sprovesti kroz najlepše delove grada i sve ono što u Beču treba videti.

U ponudi imamo aranžman:

Dan primirja putovanja

Prag Dan primirja putovanja

Zbog svoje lepote, Prag se poslednjih godina sve češće pominje kao jedna od najromantičnijih destinacija u Evropi. Šetnje ovim gradom, uz obilazak njegovih najlepših zdanja su magične tokom cele godine, jer ovaj grad turistički živi non stop.

Putovanje u Prag je posebno atraktivno upravo zbog znamenitosti ovog grada. Grad, koji zbog svoje 500 godina stare arhitekture netaknute tokom ratova, danas predstavlja jedan od najlepših gradova istočne Evrope i jednu od najatraktivnijih destinacija... Stotine tornjeva uzdižu se ponosno širom celog grada i čine ovaj "zlatni grad" zaista jedinstvenim.

U ponudi imamo aranžman:

Prag putovanje

Ohrid Dan primirja putovanja

Ohrid putovanje 2023 – Neverovatan spoj kulture, istorije, šoping, provoda…poznat je kao biser Makedonije i celog Balkana, grad na samom jugu Severne Makedonije, grad istorije i jedna od kolevki pravoslavne duhovnosti. Ohridsko jezero kao i sam grad proglašeni su 1980. godine za Svetsko kulturno nasledstvo pod zaštitom UNESCO-a. Nekada je imao 365 crkava – po jednu za svaki dan u godini,a i do danas je sačuvan veliki broj.

U ponudi imamo aranžman:

Ohrid Dan primirja putovanja

Milano Dan primirja putovanja

Milano putovanje - Posetite italijansku prestonicu mode i fudbala! Putovanje u Milano pruža mogućnost upoznavanja svih njegovih znamenitosti, a Lider Travel tim je odgovoran za najbolji organizaciju putovanja koje ćete dugo pamtiti!

U ponudi imamo aranžman:

milano putovanje

Severna Italija Dan primirja putovanja

Severna Italija putovanje - Posetite prelepe italijanske gradove Veneciju, Veronu i Padovu i uverite se u magiju ovih gradova starih nekoliko vekova!

Ukoliko odaberete posetu Veneciji, ostaćete bez daha! Tradicija duga vekovima menja izgled grada na trenutak, vraćajući sve posetioce u neka davnašnja vremena… Izlet do grada ljubavi Verone svakoga će oduševiti… Ovaj grad poseduje izuzetne srednjovekovne ambijente prepune starostavnih priča… A najčuvenija je priča o Romeu i Juliji.

U ponudi imamo aranžman:

Dan primirja putovanja

Toskana Dan primirja putovanja

Toskana putovanje - Toskana je jedna od 20 regija Italije, nalazi se u njenom središnjem delu. Glavni grad je Firenca, a ostali značajni gradovi su Piza, Livorno, Prato, Sijena, Luka, Montekatini Terme, San Gimignano… Toskana ima bogato kulturno – istorijsko nasleđe, koje se može videti po brojnim muzejima, galerijama, crkvama i trgovima…

Nadaleko je poznata po vinskim regionima i u njoj se proizvode najpoznatija vina Italije – Chianti Classico, Brunelo di Montalcino, Nobile di Montepulciano, Vernaccia… Svi ovi faktori doprineli su da Toskana bude jedna od turistički najposećenijih regija u svetu.

U ponudi imamo aranžman:

Toskana putovanje

Kolmar putovanje za Dan primirja

Kolmar putovanje - Postoje mesta u koja se zaljubite na prvi pogled. Kolmar je jedno od njih. Bajka u koju zaronite čim izađete iz autobusa. Ovo mesto će vas očarati raznobojnom arhitekturom starog centra grada. Kolmar je jedno od onih mesta u čijim ulicama želite da se izgubite. Nalazi se u relativno ravnom području gde se rečica Lauh uliva u reku Il.

U ponudi imamo aranžman:

Dan primirja putovanja Kolmar

Dan primirja avionom

Madrid avionom za Dan primirja

Madrid avionom - prestonica Španije, privlači posetioce svojom bogatom kulturom, umetnošću i živahnom atmosferom. Ovo putovanje pruža jedinstvenu priliku da istražite očaravajuće ulice, umetničke dragulje i ukusne ukuse španske kuhinje.

Madrid je dom mnogim kulturnim draguljima. Posetite "Museo del Prado", jedan od najpoznatijih umetničkih muzeja na svetu, gde ćete se diviti remek-delima Velaskeza i Goje, ali i drugih velikih majstora. "Palacio Real", kraljevska palata, nudi fascinantan uvid u bogatu istoriju Španije.

U ponudi imamo aranžman:

Madrid avionom

Barselona avionom za Dan primirja

Barselona avionom - Uz neke od najpoznatijih svetskih znamenitosti, španske specijalitete, uvek prijatne stanovnike Barse, i turističku agenciju Lider Travel, putovanje u Barselonu ćete sigurno pamtiti, i prepričavati!

Aranžmani za Barselonu avionom za koje smo pripremili za vas podrazumevaju obilaske najatraktivnijih delova ovog grada, odličnu organizaciju i uvek rapoložene vodiče koji su tu da vas upoznaju sa prelepom Barsom.

U ponudi imamo aranžman:

 

Valensija avionom Dan primirja putovanja

Putovanje Valensija avionom pruža nezaboravno iskustvo koje spaja bogatu istoriju, šarmantnu kulturu i prelepe plaže Sredozemlja. Ovaj španski dragulj privlači posetioce svojom raznolikošću, umetničkim nasleđem i kulinarskim čarima.

U ponudi imamo aranžman:

Valensija avionom

Lisabon avionom za Dan primirja

Lisabon putovanje - Jedan od najstarijih gradova na svetu, najzapadnija prestonica kontinentalne Evrope i jedini glavni grad na starom kontinentu koji izlazi na Atlantski okean.

Lisabon godinama mami turiste iz svih krajeva sveta svojom impresivnom arhitekturom i istorijom, pogotovo tokom Doba otkrića, blagom mediteranskom klimom, dobrom kuhinjom i još boljim vinima i niskim cenama, prihvatljivim čak i za naš standard.

U ponudi imamo aranžman:

Dan primirja Lisabon

Istanbul avionom - Dan primirja putovanja

Ukoliko odlučite da putujete avionom u Istanbul, put će trajati taman toliko da stignete da popijete piće, pribeležite glavne stanice vašeg obilaska, i spremite se za novu avanturu! Mi ćemo se pobrinuti za to da organizacija puta bude besprekorna.

Glavna prednost koju vam omogućava putovanje u Istanbul avionom koje mi nudimo je svakako činjenica da brže stižete do odredišta, ali i to što imate svu slobodu tokom obilazaka, jer ne zavisite od grupe. Istražite brojne znamenitosti ovog grada, čudesne bazare i svaki skriveni kutak Istanbula.

U ponudi imamo aranžman:

Kapadokija avionom - Dan primirja putovanja

Ove godine turistička agencija Lider Travel Vas vodi na put u kolevku Hrišćanstva u Kapadokiju. Dopustite da Vam putovanje u Kapadokiju pokaže zašto ova regija predstavlja jednu od najlepših na svetu. Rezervišite svoje mesto na vreme i doživite magiju Turske u nestvarnoj Kapadokiji.

U ponudi imamo aranžman:

Dan primirja putovanja Kapadokija

Rim avionom za Dan primirja

Ako tražite savršenu destinaciju za odmor u Evropi, putovanje u Rim je definitivno jedan od najboljih izbora. Glavni grad Italije, Rim je prepun istorije, umetnosti, arhitekture i ukusne hrane.

Ovo je grad koji treba posetiti najmanje jednom u životu i doživeti sve ono što ima da ponudi. U nastavku ćemo vam predstaviti nekoliko razloga zašto je putovanje u Rim savršeno destinacija za vas.

U ponudi imamo aranžman:

Rim putovanje

Amsterdam avionom za Dan primirja

Amsterdam putovanje avionom - grad karakteristične holandske arhitekture, kanala, brodića i mostova; grad boemskog duha i neverovatne atmosfere.

Na prvi pogled imaćete utisak da je u Amsterdamu vreme stalo u sedamnaestom veku koji je poznat kao zlatno doba holandske kulture, ali već na drugi pogled shvatićete zašto milioni mladih hrle u Amsterdam -  „grad u kome je skoro sve dozvoljeno“.

U ponudi imamo aranžman:

Dan primirja Amsterdam

Pariz avionom za Dan primirja

Pariz putovanje avionom - prestonica Francuske, smeštena je na obe obale Sene i ima oko 2,141 miliona stanovnika. Pariz je centar kulturnog, političkog, industrijskog i trgovačkog života cele države, a pored toga, smatra se i centrom umetnosti i mode čitavog sveta.

Pariz. Mnogi pesnici, umetnici, dramski pisci, književnici, novinari i mnogi drugi pisali su o svojoj ljubavi prema ovom gradu. I verujte zaista je teško ne zaljubiti se u Pariz. To je mesto koje odiše kulturom, sofisticiranošću, klasom i stilom. I, kao i milioni pre vas, zaljubićete se u ovaj grad na prvi pogled.

U ponudi imamo aranžman:

Dan primirja putovanje

Dan primirja u toplijim krajevima

Hurgada Dan primirja putovanja

Putovanje u Hurgadu, biser Crvenog mora je pravi izbor za novembarske praznike! Hurgada je definitivno, uz Sharm el Sheik najpoznatije letovalište u Egiptu i mesto koje najviše privlači strane turiste.

Hurgadu krasi dugačka obala od preko 60 km, na kojoj su načičkani mnogi luksuzni hoteli, koji će sigurno zadovoljiti sve vaše potrebe. Neka ovogodišnje putovanje Hurgada putovanje 2023 bude odmor koji ste toliko dugo čekali!

Crveno more koje je na iznenađenje mnogih turista, koji prvi put posete Hurgadu, toplo i neverovatno čisto, poseduje zaista veliko podvodno blago i više nego raznovrstan morski svet.

Hurgada izleti su sjajni za "ubijanje" slobodnog vremena. Izleti kao što je obilazak drevnog Egipta (Luxor i piramide u Kairu), ronjenje u Crvenom moru, krstarenje do Rajskog ostrva, ali naravno i šoping i cenkanje sa lokalnim stanovništvom koje je u Egiptu nezaobilazno. Hurgada 2023 prestavlja defintivno pravu destinacija za odmor koji ste sanjali.

Hurgada putovanje

Dubai Dan primirja putovanja

Dubai je jedan od sedam emirata koji čine Ujedinjeni Arapski Emirati. Oblika poput kosog pravougaonika, omeđen je na severu Šardžom, a na jugu Abu Dabijem. Grad je prilično samostalan i skoro da je nezavisna gradska država, a definitivno je najmoderniji i najnapredniji emirat u UAE, razvijajući se brzim tempom, posebno u turističkom i trgovinskom sektoru.

Dubai ima preko 300 sunčanih dana godišnje, a sav glamur i sjaj privlači veliki broj turista. Dubai se najbolje može opisati kao futuristički grad, koji sija kao dragi kamen usred pustinje. Do pronalaska nafte, ovo je bio običan gradić, koji je živeo od ribolova i lova na školjke. Međutim nafta i bogatstvo su promenili ovaj grad i danas on izgleda veoma lepo i moderno.

dubai putovnje