Egipat putovanje

1 - 2 od ukupno 2 rezultata

Termini putovanja

Polasci na svakih 2 do 3 dana tokom cele godine. Termini na 6, 7, 9 10 i 13 noćenja.

Termini putovanja

Polasci na svakih 4 do 6 dana tokom leta. Termini na 10 i 11 noćenja

Egipat putovanje 2022 - Zemlja gde je leto tokom cele godine. Lider Travel Vam nudi mogućnost da imate mogućnost putovanja tokom cele godine i da posetite sjajne destinacije u Egiptu koje smo izabrali samo za Vas i iskusite pravo uživanje u omiljenim destinacijama naših turista.

Verujemo da će vam uz našu ponudu, putovanje u Egiptu 2022. ostati posebno u pamćenju kao najbolje do sada. 

Aranžmani Egipat putovanje 2022. - podrazumevaju kombinaciju avio prevoza, najboljeg smeštaja, all inclusive usluge i transfera na samoj destinaciji. 

Egipat putovanje

U nastavku se možete upoznati sa našom ponudom za putovanje u Egiptu 2022:

Egipat putovanje 2022:

HURGADA 2022 | EGIPAT LETOVANJE

ŠARM EL ŠEIK 2022 | EGIPAT LETOVANJE 

HURGADA DOČEK NOVE GODINE 2023 | EGIPAT PUTOVANJE

.

Egipat putovanje  

Egipat putovanje - zemlja piramida i faraona

Prva asocijacija na ovu zemlju su sigurno piramide u Egiptu, faraoni i pustinja, ali ova zemlja zaista ima mnogo toga da ponudi. Prelepo Crveno more sa nepregledno dugim plažama nateraće Vas da poželite da ostanete što duže u ovoj zemlji i sazanate sve zanimljivosti o Egiptu

Raznoliki morski svet mami sve turiste i one koje žele da probaju ronjenje i osete avanturu, pa shodno tim Egipat za njih postaje nezaboravno iskustvo.

Egipat je savršena destinacija tokom cele godineTemperature u Hurgadi govore da je ovo turističko mesto najbolje posetiti između aprila i juna i septembra i novembra, ali naravno ukoliko se uputite i u letnjim mesecima spremite se na nešto veće temperature koje dosežu i do 37℃. Naravno uz odlične bazene i najbolje koktele ni toplo vreme vam neće teško pasti.

Otkrijte već ovog leta jedinstveni i neponovljivi Egipat i poverite svoj odmor gostoljubljivim Egipćanima.

 

Korisni saveti za putovanje u Egiptu:

  • Lokalno vreme u Egiptu je isto kao i u Srbiji. Sve provincije u Egiptu nalaze se u istoj vremenskoj zoni, stoga je sat u Egiptu uvek isti u celoj zemlji.
  • Za putnike koji imaju srpski pasoš potrebna je viza za Egipat. Više o samom viziranju možete pročitati na sledećem linku - Viza za Egipat
  • Pasoš mora da važi najmanje 6 meseci od dana izlaska iz Egipta
  • Egipat izlazi na 2 mora - Mediteran, Crveno more, ali i na Suecki i Akapski zaliv 
  • Pozivni broj za Egipat je +20.
  • Korisni brojevi u Egiptu: Policija - 122, Turistička policija - 126.
  • Kontakt ambasade Republike Srbije: Kairo + 202 / 2735-40-61 serbia@serbiaeg.com; konzul@serbiaeg.com
  • Zvanična valuta u Egiptu je egipatska funta (EGP). U svim hotelima postoje menjačnice gde možete zameniti evre ili dolare za egipatske funte. Kurs lire možete proveriti na sledećem linku - kurs egipatske funte
  • Česta pitanja vezana za putovanje u Egipat možete pogledati na sledećem linku - Hurgada Egipat česta pitanja
Egipat putovanje  

Egipat putovanje 2022

Hurgada 2022

Ako se pitate koje je pravo mesto za vaše putovanje, znajte da je Hurgada Egipat učinila tako poželjnom destinacijom i da je ovo letovalište stecište najvećeg broja turista koji odluče da provedu odmor u zemlji faraona.

Putovanje u Hurgadu, biseru Crvenog mora koje je definitivno, uz Sharm el Sheik najpoznatije letovalište u Egiptu i mesto koje najviše privlači strane turiste.

Hurgadu krasi dugačka obala od preko 60 km, na kojoj su načičkani mnogi luksuzni hoteli, koji će sigurno zadovoljiti sve vaše potrebe. Neka ovogodišnje Hurgada putovanje 2022 bude odmor koji ste toliko dugo čekali!

 

Crveno more koje je na iznenađenje mnogih turista, koji prvi put posete Hurgadu, toplo i neverovatno čisto, poseduje zaista veliko podvodno blago i više nego raznovrstan morski svet.

Ovaj grad je sjajna početna tačka za Hurgada izlete, kao što je obilazak drevnog Egipta (Luxor i piramide u Kairu), ronjenje u Crvenom moru, krstarenje do Rajskog ostrva, ali naravno i šoping i cenkanje sa lokalnim stanovništvom koje je u Egiptu nezaobilazno. Hurgada 2022 prestavlja defintivno pravu destinacija za odmor koji ste sanjali.

Šarm el Šeik 2022

Sharm el Sheik (Šarm el Šeik) je čuveno egipatsko letovalište koje se nalazi u pustinji između Sinajskog poluostrva i Crvenog mora. Sharm el Sheik je poznat po zaklonjenim peščanim plažama, bistrim vodama i grebenima tri koralna zaliva: Naam, Sharks Bay i Nabqa Bay.

Modenski dragulj Egipta Sharm el Sheik putovanje čini izuzetno pogodnim izborom, kako za odlazak na porodični odmor tako i za mlade koji leto odluče da provedu uz aktivan odmor na jednom od najegzotičnijih mesta - oivičenim palmama i u prepunim barovima i restoranima.

Šarm El Šeik postaje najlepša destinacija za putovanje, okružena impresivnom pustinjom prošaranom beduinskim naseljima i Ras Muhammad nacionalnim parkom - glavnim ronilačkim odredištem. Naam Bay je najpoznatiji turistički centar koje nudi Šarm El Šeik letovanje, sa brojnim hotelima, kafićima, restoranima i prodavnicama duž šetališta.

Ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Telefon: 064/0029370 (Viber/WhatsApp

Email: office@lidertravel.rs

Lider Travel Turistička agencija Novi Sad