Milano

Filteri
Vrsta putovanja
  • 78
  • 6
  • 8
  • 53
  • 37
  • 2
  • 2
Vrsta prevoza
  • 2
Države
  • 2
1 - 2 od ukupno 2 rezultata

Milano putovanje

Opis destinacije:

Milano putovanje - Posetite italijansku prestonicu mode i fudbala! Putovanje u Milano pruža mogućnost upoznavanja svih njegovih znamenitosti, a Lider Travel tim je odgovoran za najbolji organizaciju putovanja koje ćete dugo pamtiti!

Aranžmani za Milano podrazumevaju obilazak grada koji će vam pružiti uvid u specifične atrakcije jedne od najlepših evropskih destinacija. Naši stručni vodiči vam stoje na raspolaganju tokom putovanja, a detaljno razrađen plan i program putovanja obuhvata i fenomenalne izlete u kojima ćete videti i saznati više o italijanskoj prirodi, kulturi i tradiciji.

milano putovanje

Na samom vrhu stranice možete videti koji aranžmani u Milanu se nalaze u našoj ponudi, kao i cene naših aranžmana, i rezervisati putovanje u Milano za sebe i svoju ekipu!

Kliktanjem na naziv smeštaja možete pogledati informacije i slike odabranog smeštaja i prema tome izabrati željeno Milano putovanje za sebe, porodicu ili društvo. Takođe, u nastavku možete naći i mnoštvo zanimljivih informacija o ovoj industrijskoj metropoli. 

Milano putovanje - svetski poznate znamenitosti koje vredi obići

Milano je poznat kao moderan, urban i turistički vrlo atraktivan grad, a ono što nudi predstavlja kombinaciju modernog i tradicionalnog italijanskog duha. Tradicionalno se oslikava u vekovima starim znamenitostima poput čuvene gotske katedre D´Uomo di Milano, dok moderni poslovni centri odaju utisak izuzetno urbanog poslovnog centra. 

Jedan od simbola Milana je i Milanska skala, čije je zdanje samo mali deo kulturnog i arhitektonskog nasleđa ovog grada. Ljubitelji kupovine će sasvim sigurno uživati u fenomenalnoj ponudi svetski poznatih brendova, dok će brojni ugostiteljski objekti pružiti pravi italijanski užitak uz autentične specijalitete i pića.

Putovanje u Milano - Umetnički raj i modna Meka

Milano je dom nekih od najznačajnijih umetničkih remek-dela. Posetite slavni muzej "Pinacoteca di Brera" da biste uživali u zbirci italijanskih majstora poput Rafaela i Caravađa. "Santa Maria delle Grazie" kuća je čuvene slike "Tajna večera" Leonarda da Vinčija, neprocenjivog dela istorije umetnosti.

Za ljubitelje mode, Milano predstavlja pravo blago. "Via Montenapoleone" i "Via della Spiga" su modni rajevi sa luksuznim buticima svetski poznatih dizajnera. Ne propustite posetu Galleria Vittorio Emanuele II, prelepom trgovačkom pasažu koji spaja modu sa arhitekturom.

Praznici u Milanu - Božićna čarolija

Praznici u Milanu imaju svoju specijalnu draž. Ceo centar je okićen i imate mnoštvo božinih pijaca. Ovde možete probati razne italijanske specijalitete i ukusnu hranu koja će vas očarati.

Italijani su poznati po svojoj gostoljubivosti i toplini. Sigurno ćete se osećati dobrodošlima dok istražujete ovu čarobnu zemlju, pa će Vam i doček Nove godine u Milano biti prelep! Dočekajte sa nama najluđu noć u Milanu, i stvorite nezaboravne uspomene!

milano putovanje

Milano aranžmani - zašto posetiti ovaj grad?

Milano je urban grad prepun autentičnih znamenitosti i simbola, koji poseban utisak ostavljaju tokom novogodišnjih praznika. Ljubitelji istraživanja će imati dovoljno vremena i prostora da posete najvažnije atrakcije Milana, a oni koji žele odmor u mirnije uživanje, mogu svoje mesto da potraže u nekom od brojnih restorana i kafića. 

Milano će Vas fascinirati arhitektonskim blagom. Posetite zamak Sforca, impozantni dvorac sa bogatom istorijom. Saznajte o suživotu savremene i tradicionalne arhitekture u "Piazza Gae Aulenti", modernom trgu sa spektakularnim fontanama i visokim neboderima.

Milano još zovu i svetska prestonica mode, fudbala i stila tako da ćete imati priliku da šopingujete, ali i da obiđete stadion San Siro/Đuzepe Meacu dom fudbalera Fc Intera i Ac Milana.

Milano putovanje - Gastronomska rapsodija

Putovanje u Italiju ne bi bilo potpuno bez probanja autentičnih italijanskih specijaliteta. Uživajte u svežoj pici, ukusnom rižotu i preslatkim sladoledima. Restorani, kafeterije i pijace nude širok spektar ukusa italijanske kuhinje.

Putovanje u Milano je prilika da zaronite u svet luksuza, stila i umetnosti. Grad bogate istorije i savremenih trendova pruža nezaboravno iskustvo. Rezervišite svoje putovanje i dozvolite da vas Milano okruži svojom lepotom i elegancijom.

Putovanje u Milano uz Lider Travel ekipu

Putovanje u Milano imaju mnogo veću draž kada putujete sa proverenom ekipom, a turistička agencija Lider Travel vam stoji na raspolaganju po pitanju organizacije puta, prevoza i smeštaja. Tu su i naši stručni vodiči koji će se pobrinuti da vidite i čujete što više zanimljivosti o Milanu.

Lider Travel putovanja su poznata po odličnom provodu i nezaboravnim uspomenama, pa ni putovanje u Milano nije izuzetak! Obiđite sa nama prestonicu mode i fudbala Milano, i stvorite nezaboravne uspomene na ovom zanimljivom putovanju!