Nei Pori

Filteri
Vrsta putovanja
  • 13
  • 56
  • 5
  • 1
  • 1
Vrsta prevoza
  • 3
  • 3
Države
  • 3
1 - 3 od ukupno 3 rezultata

Nei Pori Letovanje 2024

Nei Pori, idilično mesto smešteno na obali Egejskog mora, postaje sve popularnije odredište među ljubiteljima sunca, mora i tradicionalne grčke atmosfere. Ovaj tekst će vam približiti čari Nei Pori letovanja, istražujući razloge zbog kojih je ovo mesto tako posebno.

Nei Pori Letovanje - Raj za ljubitelje mora i sunca

Nei Pori se ponosi dugim peščanim plažama koje pružaju savršen spoj tople mediteranske klime i blistavog Egejskog mora. Kristalno čista voda i blagi talasi čine ovo mesto idealnim za opuštanje i uživanje u suncu.

Nei Pori ima tu privilegiju da ga zapljuskuje Egejsko more, koje je kristalno čiste i plave boje. Plaža je takođe mnogo puta bila nagrađivana Evropskom plavom zastavicom, koja se pre svega odnosi na čistoću mora, a dodeljuje se na godišnjem nivou.

Na ovoj nepreglednoj peščanoj plaži, zaista nikada nema gužve, pa se bez problema možete opustiti i uživati u prijatnoj atmosferi, naročito ako je gužva ono što vam često smeta. Ulaz u more je postepen što je odlično ukoliko imate malu decu. Naravno uvek možete da pročitate koji su to naši Nei Pori utisci i da na osnovu toga napravite svoje.

Ovo mesto nudi raznovrsne aktivnosti za zabavu. Probajte jedrenje na dasci ili vožnju pedalina, ili se upustite u avanturističke izlete do obližnjih atrakcija. Aktivnosti su prilagođene svim uzrastima.

Nei Pori letovanje 2024 - destinacija do koje se lako dolazi

Samo mesto se nalazi na nekih 80 km od Soluna, i veoma je povezan sa ostatkom kopnenog dela Grčke. Kada je u pitanju Nei Pori letovanje protiče u znaku uživanja na plaži i odmora posle koga ćete se sigurno vratiti srećni i napunjenih baterija.

Ovaj gradić raspolaže sa mnogo taverni, restorana i beach barova u kojima možete isprobati grčke specijalitete, pre svih - omiljeni giros i dan proveden na plaži završiti prijatnom večerom.

Smeštajne opcije u Nei Poriju su raznovrsne , od porodičnih hotela do tradicionalnih pansiona. Ovde možete doživeti grčku gostoljubivost i udobnost koja će učiniti vaš boravak nezaboravnim.

Nei pori

Letovanje u Nei Poriju 2024 - Doživite duh grčke tradicije

Ovo mesto je odlično locirano za posete antičkim lokalitetima kao što su Dion, sveto mesto antičkih Grka, i planina Olimp, dom bogova u grčkoj mitologiji.

Tokom leta, organizuju se različiti festivali i kulturne događaje koji pružaju priliku da doživite autentičnu grčku tradiciju kroz muziku, ples i gastronomiju.

Veče u Nei Poriju oživljava uz tradicionalne taverne i živahne barove. Uživajte u autentičnoj grčkoj kuhinji sa svežim morskim plodovima i lokalnim specijalitetima.

Marketi i suvenirnice

U letovalištu postoje manji lokalni marketi, suvenirnice, butici, prodavnice kožnih proizvoda, zlatare. Velikih marketa nema, najbliži Lidl ili Masutis nalaze se u Leptokariji.

Petkom se održava sjajna pijaca, gde možete kupiti masline, maslinovo ulje, voće, povrće, med, domaće lokalne proizvode. Za nešto veći šoping morate posetiti Solun.

Letovanje u Nei Poriju - Odmor u harmoniji sa prirodom i kulturom

Nei Pori letovanje obećava harmoniju između prelepih plaža, kulturnog nasleđa i uzbudljivog noćnog života. Rezervišite svoje letovanje u Grčkoj i doživite sve čari ovog grčkog bisera na obali Egejskog mora.