Nova godina avionom 2024

Filteri
Vrsta putovanja
 • 26
 • 40
 • 24
 • 28
 • 5
 • 3
 • 13
 • 2
 • 2
Vrsta prevoza
 • 4
Države
 • 1
 • 1
 • 1
 • 1
1 - 4 od ukupno 4 rezultata

Nova godina avionom 2024

Nova godina avionom 2024 kuca na vratima!! Posetite neku od evropskih metropola za Doček Nove godine 2024. Paket aranžmani već od od 369€, bez skrivenih troškova i dinarskog dela aranžmana.

Nova godina avio 2024. sa turističkom agencijom Lider Travel

Kao i svake godine do sada, i ove godine smo za vas spremili najbolje ponude za doček Nove godine avionom 2024! Uz odlične ponude aranžmana i nezaboravan provod koji svojim putnicima svake godine pripremi turistička agencija Lider Travel, takođe organizujemo i sjajne fakultativne izlete. Na svakoj destinaciji sa vama su profesionalni vodiči. Oni će se postarati da Vam pokažu sve lepote i znamenitosti destinacije na koju ste se uputuli kao i da vaše putovanje bude savršeno. 

Nova godina avio

Nova godina avionom 2024 aranžmani

Istanbul Avionom Nova godina 2024

Ako bi cela planeta bila jedna država – Istanbul bi bio njen glavni grad” – Napoleon Bonaparta

Krenite sa nama u neponovljivu avanturu u najveći grad Turske, koji se nalazi na raskršću 2 religije, hrišćanstva i islama, kultura Evrope i Azije..

Srbiji, onda prava destinacija za vas je Istanbul. Ovo je grad koji upravo spaja staro i novo, istok i zapad, Aziju i Evropu, islam i hrišćanstvo. Uz let koji traje samo 1h i 40 minuta, veoma brzo i lako stižete do ovog prelepog grada.

Uz neke od najvažnijih znamenitosti, poput Aja Sofije, Vaseljenske patrijaršije, Galata kule, turskih poslastica, krstarenja Bosforom, i turističku agenciju Lider Travelputovanje u Istanbul avionom ćete sigurno pamtiti, i dugo prepričavati!

Istanbul Nova godina avionom

Atina Avio Nova godina 2024

Doček Nove godine i najluđa novogodišnja noć u grčkoj prestonici, uz fenomenalnu prazničnu atmosferu i blagu klimu! 

Prelepa Atina za praznike izgleda još raskošnije nego u svom uobičajenom izdanju. Akropolj i sve druge simbolične znamenitosti ovog grada doživećete na jedan poseban i nov način. Novogodišnji duh u Atini podrazumeva veselu atmosferu i novogodišnje ukrase na ulicama i u ugostiteljskim objektima. Naravno tu su i ne tako niske temperature na koje smo navikli tokom zimskih meseci. 

Atina Nova godina avionom

Barselona Avio Nova godina 2024

Barselona avionom Nova godina 2024. - Najbolji način da ispratite staru i dočekate Novu godinu jeste upravo u glavnom gradu Katalonije. Uz neke od najpoznatijih svetskih znamenitosti, španske specijalitete, vatromet na ulicama Barselone, i turističku agenciju Lider Travel, doček Nove godine u Barseloni ćete sigurno pamtiti, i prepričavati!

Baselona Nova godina avionom

Pariz Avio Nova godina 2024

Pariz Nova godina avionom - Iskoristite priliku i dočekajte Novu godinu u prelepoj prestonici Francuske. U prvim danima Nove godine uživajte  na Jelijskim poljima ispijajući odlični francuski espreso. Pariz putovanje uvek pretvori u sasvim poseban užitak, a oni koji su doživeli putovanje u Pariz, smatraju ovaj grad za jedan od najlepših gradova sveta.

Pariz avionom

Moskva i Sankt Peterburg Avionom Nova godina 2024

Moskva Sankt Peterburg avionom Nova godina 2024. - Otkrijte sve lepote najlepših gradova Rusije, ispratite staru i dočekajte Novu godinu u magičnoj Rusiji.

Moskva avionom - je uvek odlična ideja za naredno putovanje, pogotovo ako imate želju da posetite i Sankt Peterburg. Turistička agencija Lider Travel vas vodi na nezaboravno putovanje u magičnu Rusiju, uz posetu Moskvi i St Peterburgu čiji vas autentičan šarm neće ostaviti ravnodušnim. 

Moskva Nova godina

Lisabon Avionom Nova godina 2024

Lisabon avio Nova godina 2024. - Najbolji način da ispratite staru i dočekate Novu godinu jeste upravo u glavnom gradu Portugala. Uz neke od najpoznatijih svetskih znamenitosti, portugalske specijalitete, vatromet iznad atlantskog okeana, doček Nove godine u Lisabonu ćete sigurno pamtiti, i prepričavati!

Aranžmani za Lisabon za doček Nove godine 2024. koje smo pripremili za vas podrazumevaju obilaske najatraktivnijih delova ovog grada, odličnu organizaciju i uvek rapoložene vodiče koji su tu da vas upoznaju sa misterioznim Lisabonom.

Lisabon avionom

Hugada Avionom Nova godina 2024

Hurgada Nova godina 2024 (Hurgada) - Hurgada je definitivno, uz Sharm el Sheik najpoznatije turističko mesto u Egiptu i destinacije koje najviše privlači strane turiste.

Hurgadu krasi dugačka obala od preko 60 km, na kojoj su načičkani mnogi luksuzni hoteli, koji će sigurno zadovoljiti sve vaše potrebe. Neka novogodišnje putovanje u Hurgadu 2024 bude odmor koji ste toliko dugo čekali!

Hurgada Poslovnica u Novom Sadu je na raspolaganju za sve dodatne informacije. Call centar Turistička agencija Lider Travel: 064-00-293-70 ili 021-544-444.