Zimovanje 2022

1 - 15 od ukupno 0 rezultata

Za Vas smo spremili najbolje zimovanje 2022, u Srbiji i regionu, za koje nije potreban PCR test niti karatin. Za sve ljubitelje skijanja i zimskih čarolija u ponudi je veliki broj hotela i apartmana.

zimovanje

ARANŽMANI PO DRŽAVAMA

SRBIJA:

Kopaonik | Zimovanje 2022

Stara planina | Zimovanje 2022

Zlatibor | Zimovanje 2022

Zlatar | Zimovanje 2022

Javor | Zimovanje 2022

BOSNA I HERCEGOVINA:

Jahorina | Zimovanje 2022

BUGARSKA:

Bansko | Zimovanje 2022 zimovanje

Zimovanje 2022. sa turističkom agencijom Lider Travel

Kao i svake godine do sada, i ove godine smo za vas spremili najbolje ponude za zimovanje 2022 u Srbiji i regionu! Uz odlične ponude aranžmana koji svojim putnicima svake godine pripremi turistička agencija Lider Travel, sledi i nezaboravan provod i uživanje na ski stazama. Na svakoj destinaciji imaćete mogućnost skijanja, snowbordinga kao i ostalih zimskih čarolija koje vas očekuju na najlepšim srpskim planinama. 

Zimovanje 2021

Skijanje 2022. Srbija

Zimovanje Srbija 2022. koje smo pripremili za vas, podrazumevaju, kao i uvek, sasvim dovoljno vremena za upoznavanje nove destinacije na koju ste se uputili, ali naravno i uživanje u neponovljim zimskim čarolijama.

Na samom vrhu stranice možete videti koje zimske destinacije se nalaze u našoj ponudi, klikom na ime destinacije možete pogledati informacije, slike kao i cene naših aranžmana. Prema tome izaberite, i rezervišite svoje putovanje za sebe i svoju ekipu!

Za sva dodatna pitanja, informacije i rezervacije slobodno kontaktirajte naš Call centar - Lider Travel Turstička agencija Novi Sad  :

064-00-293-70 ili 021-544-444.

zimovanje 2021

Zimovanje 2022. Srbija  

Kopaonik zimovanje

Kopaonik je definitivno najekskluzivnija i sigurno najpoznatija planina u Srbiji, ali i u celom regionu. Ova planina se diči raznovrsnom ponudom, kako hotelskog, tako i apartmanskog smeštaja. Bez obzira da li dolazite da uživate u skijanju, prirodi ili kako bi učestvovali na nekoj biznis konferenciji, Kopaonik uvek ima nešto da ponudi.

Kopaonik u ponudi ima 36 staza, od toga 21 laku, 9 srednjih i 6 teskih. 97% staza je pokriveno sistemom za veštačko osnežavanje, tako da problema sa snegom neće biti. 62 km staza za skijanje pružiće mogućnost uživanja za svakog skijaša od početnika do profesionalca.

Kopaonik skijanje

Stara planina zimovanje

Uživanje u netaknutoj prirodi i skijanje je ono što Stara planina nudi za sve svoje goste.

Na ovoj planini se nalazi i prva ski gondola u Srbiji, koja hotel Stara planina povezuje sa ski stazom Konjarnik. Veštački sneg na stazama je obezbeđen na nešto više od 4 km staza, od ukupnih 13 km. Ova moderna tehnologija, bez koje je danas nemoguće zamisliti najbolja skijališta u svetu, omogućava skijanje čak i onda kad je manjak snežnih padavina.

Drugo ime za Staru planinu je Balkan, pa je celo naše poluostrvo dobilo ime po ovoj planini. Žitelji Stare planine veoma su gostoljubivi i uvek će vas dočekati sa bogatom trpezom i specijalitetima ovog kraja. 

stara planina skijanje

Zlatibor zimovanje

Posle Kopaonika, koji je naša najpoznatija planina, Zlatibor se definitnivno rangirao kao veoma tražena i popularna destinacija. Novoizgrađena gondola na Zlatiboru, kao najduža panoramska gondola na svetu, predstavlja novu turističku atrakciju ove planine. Gondola ima kapacitet 1000 putnika na sat, i u vožnji koja traje 25 minuta moćićete da uživate u panorami Zlatibora.

Ski centar Tornik se nalazi na 10 km od turističkog centra, na nadmorkoj visini od 1.100 m i najvišim vrhom od 1.496m. Ski centar poseduje četiri staze: Tornik, Čigota, Zmajevac i Ribnica, sa ukupnim kapacitetom oko 5.400 skijaša na sat. Ski staze su pokrivene sistemom za veštačko osnežavanje, što omogućava ski centru da ne zavisi od vremenskih uslova. 

zlatibor zimovanje

Zlatar zimovanje

U jugozapadnoj Srbiji, smeštena je jedna od po mnogima najlepših planina naše zemlje – Zlatar. Nalazi se između reka Lima, Uvca, Mileševke i Bistrice i pripada Dinarskim planinama. U blizini planine Zlatar nalazi se i kanjon reke Uvac. Kanjon je poznat po svom neobičnom izgledu, ali i kao dom ugrožene vrste - beloglavog supa.  

Zlatar zimovanje

Javor zimovanje

Javor ima zaista dobar položaj. Odličan smeštajni kapacitet i mnogo sadržaja za turističko-planinarski, dečiji ili porodični odmor, boravak u Kušićima u potpunosti omogućava uživanje u blagodetima klime Golije i Javora.

Prirodno okruženje čini ovo mesto jednom od omiljenih za uspešnu organizaciju dečijih rekreativnih nastava u prirodi, koja delotvorno deluje na poboljšanje zdravlja i okrepljujući oporavak organizma.

Javor zimovanje

Zimovanje 2022. Bosna i Hercegovina 

Jahorina zimovanje

Jahorina kao kraljica među bosanskim planinama je od pre nekoliko godina postala jedna od najpopularnijih zimskih sportsko-rekreativnih centara u ovom delu Evrope. Mnogi zaljubljenici u prirodu je svrstavaju u jednu od lepših planina u Evropi.

Razvoj turizma u ovom kraju doveo je do toga da se na nekoliko lokacija grade novi hoteli. Sve je veća zainteresovanost domaćih i stranih turista za posetu ovoj planini, koja postaje priznat brend, kako u regionu, tako i u svetu.

JAHORINA NOVA GODINA

Zimovanje 2022. Bugarska 

Bansko zimovanje

Bansko predstavlja najpoznatije ski odmaralište u Bugarskoj sa najdužim i najboljim stazama za skijanje i snoubording. Grad Bansko se nalazi u podnožju planine Pirin u jugozapadnoj Bugarskoj, 160 km od Sofije. Odmaralište nudi odlične uslove za ski sportove, sa sjajnom opremljenom infrastrukturom.

Bansko u svojoj ponudi ima 17 staza, a najviši vrh je Todorka sa visinom od čak 2746m. Bansko kao moderan i modenski skijaški centar, u poslednje vreme je doživeo pravi bum i veliku ekspanziju. Najviše turista dolazi iz Bugarske, ali i iz celog regiona, kao i iz zapadnih evropskih zemalja.

Bansko zimovanje

Ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Telefon: 064/0029370 (Viber/WhatsApp

Email: office@lidertravel.rs

Lider Travel Turistička agencija Novi Sad