1/5

O Smeštaju

Destinacija: Marmari, KOS, GRČKA
Lokacija: U neposrednoj blizini plaže
Usluga: Sve uključeno
 

Usluga: All Inclusive (sve uključeno-doručak, ručak, večera-švedski sto(samoposluženje), grickalice, hladni i topli napici, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića).

Lokacija: nalazi se 300m od peščane plaže (jedne od najlepših na ostrvu), u Marmariju. Od grada Kosa udaljen je 6km a od aerodroma 15km.U neposrednoj blizini je autobuska stanica.

Hotelski sadržaj: restoran, sef (uz doplatu), Wi-Fi (besplatno), bazen sa delom za decu, bar pored bazena, teniski teren (uz doplatu), bilijar, stoni tenis, fitness sala, igralište za decu.

Sobe: klima (besplatna u periodu 15.06.-15.09.), kupatilo, frižider, SAT TV, balkon /terasa. Sobe koje primaju 2 odraslih i 2 dece imaju krevete na sprat.

 

All inclusive concept - PYLI BAY

Doručak 07:30-09:30 švedski sto - samoposluženje Ručak 12:00-13:30 švedski sto - samoposluženje Večera 19:00-21:00 švedski sto - samoposluženje

 

SNACK BAR

Osvežavajuća pića sluze se od 10:00 do 23:30 i uključuju domaća alkoholna pića, konjak, rum, vodka, pivo, domaće vino, Ouzo, bezalkoholna pića, sokovi, čaj, kafa.

Popodnevni čaj/kafa od 16:00 do 17:00

 

ZABAVNI PROGRAM

Odbojkaski teren, mini golf, stoni tenis, bilijar, tenis, igraonica, igralište za decu, teretana

Napomena
Kos leto - posetite jedno od najlepših ostrva Grčke koje pripada ostrvskoj grupi Dodekaneze i provedite leto za pamćenje  

VAŽNO:

  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan / Beograd - Kos

Turistički aranžman započinje 2h pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.

2. - 10. dan / Kos

Slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.

11. dan / Kos - Beograd

Napuštanje soba najkasnije do 9h ( ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona ili kasnije u zavisnosti od poslovne politike objekta), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge.

Izleti