1/5
Smeštaj Tip smeštajaTokom trajanja sezone, u periodu od - do:
01.04. - 01.10
RAFTING: RAFTING CENTAR 2 | COMFORT 1/6 (sa 3 obroka)85€
1/5 (sa 3 obroka)85€
1/4 (sa 3 obroka)85€
1/3 (sa 3 obroka)85€
1/2 (sa 3 obroka)85€

O Smeštaju

Rafting kamp 2 (comfort) | Rafting Tarom

Rafting centar 2 nudi smeštaj u predivnom ambijentu na obali reke Drine. Udaljeni je 23 kilometra od Foče, 2 kilometra od Šćepan polja, graničnog prelaza Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Čitav kompleks je izgrađen od drveta sa Vučeva. Voda je direktno iz Drine, dok se namirnice za restoran nabavljaju sa obližnjih plantaža i od lokalnih uzgajivača, što Vam pruža stoprocentni organski doživljaj.

Smeštaj u kampu u potpunosti zadovoljavaja svačiji ukus i različite potrebe i nudi smeštaj sa pogledom na planinu i privatnu plažu.

Kamp sadrži smeštajne jedinice u vidu soba i bungalova. Ukoliko Vam nije svejedno da li ćete biti smešteni u sobi ili bungalovu obavezna je pismena najava od strane putnika i odobrenje od strane agencije. 

Svaka soba i bungalov poseduju sopstveno kupatilo sa tuševima i fenom, grejanje i besplatan wi-fi.

 

Restoran je poluotvorenog tipa, površine 170m2 a u njemu možete probati vrhunsku domaću kuhinju. Neke od pogodnosti koje Vas očekuju u rafting centru 2 su:

  • Organska hrana – u  kampu se poslužuje vrhunska hrana, ovog podneblja. Tradicionalna kuhinja, specijaliteti domaće kuhinje, zadovoljiće potrebe i najzahtevnijih gurmana.
  • Smeštaj poseduje i sobe (dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrvetne) i bungalove (četvorokrevetne, petokrevetne i šestokrevetne). 
  • Besplatan WiFi u celom kampu – svesni koliko je internet bitan svakom gostu kampa, nebitno da li je to poslovan razlog ili kačenje selfija, obezbeđena je internet konekcija u celom kampu.
  • Kamp je Pet friendly – u kampu je dozvoljen boravak vaših kućnih ljubimaca.
  • U sklopu kampa imate razne aktivnosti: pikado, bilijar, teren za odbojku...
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1.dan

Dolazak u kamp u popodnevnim ili večernjim časovima (kada Vama odgovara). Upoznavanje sa okolinom i dodela ključeva od soba ili bungalova.

Večera.

Za večeru se služi pastrmka/lipljan na žaru, kuvana teletina sa prilozima... Domaći i kvalitetni specijaliteti. 

Druženje uz muziku i logorsku vatru. 

Noćenje.

Sledeći dan je veoma uzbudljiv zbog čega putnicima preporučujemo da se naspavaju i odmore od puta. 

2.dan / Rafting Tarom

Verujemo da ćete biti oduševljeni ovim predelom sa prvim zracima sunca.

Doručak.

Hranom u kampu niko nije ostao ravnodušan. Za doručak se služi domaća pršuta, projice, domaći hleb, uštipci, domaći kajmak, domaći med i džem, jaja, domaće kiselo mleko...

Rafting.

Nakon doručka sledi preuzimanje opreme koja se sastoji od neoprenskog odela, neoprenskih čizmi, kacige i sigurnosnog prsluka.

Nakon provere opreme, ulazimo u džipove sa kojima se vozimo do Brštanovice koja je početna tačka naše avanture – raftinga rekom Tarom. Polazak je planiran u 10:30. Brštanovica je udaljena oko 27km od kampa. 

Spust se izvodi gumenim čamcima u koje staje 8-10 ljudi i traje oko 3-4 časa, koliko nam je potrebno da se spustimo do kampa. Spust može da traje nešto kraće ili duže, u zavisnosti od brzine reke, kao i vremena provedenog na pauzi, na kojoj ćemo imati prilike da vidimo predivan vodopad, slikamo se i odmorimo.

Nakon što razdužimo opremu, istuširamo se, osvežimo i presvučemo, sledi ručak. 

Ručak.

Za ručak se takođe služe kvalitetni specijaliteti sa ovog podneblja, vrhunskog ukusa. Domaći hleb, čorba, jagnjetina i teletina ispod sača i sa ražnja, prilozi, sezonska salata, desert…

Kraj aranžmana. 

Izleti