1/5

O Smeštaju

Rafting centar 2 (comfort) | Rafting Tarom

Rafting centar 2 nudi smeštaj u predivnom ambijentu na obali reke Drine. Udaljeni je 23 kilometra od Foče, 2 kilometra od Šćepan polja, graničnog prelaza Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Kamp sadrži razne objekte koji u potpunosti zadovoljavaju svačiji ukus i različite potrebe i nudi smeštaj sa pogledom na planinu i privatnu plažu. Svaka soba posjeduje sopstveno kupatilo sa tuševima i fenom, grejanje i besplatan wi-fi. Restoran je poluotvorenog tipa, površine 170m2 a u njemu možete probati vrhunsku domaću kuhinju.

Neke od pogodnosti koje Vas očekuju u rafting centru 2 su:

  • Organska hrana – u  kampu se poslužuje vrhunska hrana, ovog podneblja. Tradicionalna kuhinja, specijaliteti domaće kuhinje, zadovoljiće potrebe i najzahtevnijih gurmana.
  • Besplatan WiFi u celom kampu – svesni koliko je internet bitan svakom gostu kampa, nebitno da li je to poslovan razlog ili kačenje selfija, obezbeđena je internet konekcija u celom kampu.
  • Kamp je Pet friendly – u kampu je dozvoljen boravak vaših kućnih ljubimaca.
  • U sklopu kampa imate razne aktivnosti: pikado, bilijar, teren za odbojku ...
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1.dan

Preporučeno vreme dolaska u kamp je do 11h, kako bi krenuli na vreme i iskoristili veći deo dana za uživanje na reci.

Nakon dočeka u kampu sledi preuzimanje opreme koja se sastoji od neoprenskog odela, neoprenskih čizmi, kacige i sigurnosnog prsluka. Nakon provere opreme, ulazimo u džipove sa kojima se vozimo do Brštanovice koja je početna tačka naše avanture – raftinga rekom Tarom. Brštanovica se nalazi na oko 27km od kampova.

Spust se izvodi gumenim čamcima u koje staje 8-10 ljudi i traje oko 3-4 časa, koliko nam je potrebno da se spustimo do kampa. Za vreme trajanja spusta imaćete priliku da osetite adrenalin bukova i brzaka, kao i da uživate u pejzažu kanjona i prelepoj prirodi koja okružuje reku.  Spust može da traje nešto kraće ili duže, u zavisnosti od brzine reke, kao i vremena provedenog na pauzi, na kojoj ćemo imati prilike da vidimo predivan vodopad, slikamo se i odmorimo.

Nakon što razdužite opremu, istuširate se, osvežite i presvučete, sledi ručak. 

Ručak.

Kraj aranžmana. 
Izleti