Smeštaj Tip smeštaja Organizovan polazak svakog petka iz NS i BG
RAFTING TAROM: RAFTING KAMP RT | ORGANIZOVANI PREVOZ 1/5 sa hranom115€
1/4 sa hranom115€
1/3 sa hranom115€
1/2 sa hranom115€
1/1 sa hranom115€

O hotelu

Dobrodošli na najlepše mesto na svetu, mesto jedinstvene prirodne lepote, kanjon reke Tare.

Kamp RT se nalazi nedaleko od Šćepan polja, na mestu gde se sastaju NP Durmitor, NP Sutjeska i Park prirode Piva. Ovde fascinantna reka Tara završava svoj tok i zajedno sa rekom Pivom čini neobično zelenu, bistru i snažnu reku Drinu.

Na tom prelepom mestu nastao je najnoviji i najmoderniji rafting centar na ovim prostorima. Novi kompleks je počeo sa radom krajem maja 2018. Smeštajni kapacitet ovog kompleksa je 180 ležajeva. 

Sa Velikim zadovoljstvom Vas pozivamo da posetite ETNO SELO&KAMP „RT“ koje se sastoji od:

 • - Lux bungalova sa sopstvenim kupatilima
 • - Hotelskog dela: sobe sa sopstvenim kupatilima  i lux sobe sa đakuzi kadama
 • - Autentični deo kampa: za one koji zele potpuni spoj sa prirodom u odvojenom delu kompleksa u omanjoj šumici smo napravili bungalove koji imaju zajedničke tuš kabine i toalete (jeftiniji smeštaj). Taj deo naravno korisiti sve ostale pogodnosti našeg kompleksa, restoran i sve ostale sadržaje.

Naš rafting centar RT je koncipiran kao moderno etno selo, spajajući najbolje iz prirode i nekadašnjih vremena i današnjeg savremenog doba. Posedujemo restoranski kompleks sa najmodernijom opremom gde ćemo moći da vam ponudimo tradicionalne specijalitete ovih prostora. Moderni bungalovi od hrastovog drveta,koji su zadržali autentičan izgled davnih vremena, opremljeni sa modernim kupatilima i grejanjem da bi vaš boravak kod nas, čak i u hladnijim danima, učinili što komfornijim.

Na raspolaganju smo vam obezbedili :

 • - terene za mali fudbal
 • - paintball teren
 • - mala škola strljeljaštva (gađanje vazdušnom puškom kao i gađanje lukom i strelom)
 • - teren za odbojku na pesku

Takođe možete da se zabavite uz:

 • - bilijar
 • - stoni fudbal
 • - pikado

RAFTING TURE SE ORGANIZUJU SVAKI DAN!

POLASCI SVAKOG PETKA IZ NOVOG SADA (15:00) I BEOGRADA (16:30) SU SIGURNI!

VAŽNO:
 • Cene su izražene po osobi. Za veće grupe i porodice odobravamo popust.
 • Ukoliko želite da rezervišete lux bungalove i sobe koje imaju sopstveno kupatilo cena se uvećava 10€ po osobi po noćenju za Rafting kamp RT, a 5€ po noćenju za Rafting kamp Hum.
 • Online rezervacije i prijave su besplatne.
 • Šta poneti na rafting?
 • Satnica i dužina trajanja aranžmana se može menjati i kombinovati sa drugim aranžmanima prema Vašoj potrebi.
 • Prethodno iskustvo nije potrebno.
 • Subotom zbog gužve na reci može biti organizovano više polazaka na rafting – od 9h, 11h i 13h
 • Potrebno je poneti važeći lični dokument – pasoš ili ličnu kartu.
 • Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja, opštim uslovima putovanja TA Lider Travel kao i opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja – Dunav osiguranja.
Plan puta

1. dan (Petak)

Polazak iz Novog Sada u 15h sa parkinga Lokomotive. Polazak za Beograd odakle je planiran polazak u 16:15 sa parkinga kod ARENE. Sledi vožnja kroz Srbiju uz kraće pauze radi odmora i osveženja, kao i regulisanja formalnosti na graničnim prelazima. Dolazak u kamp u kasnim večernjim časovima. Upoznavanje sa okolinom i dodela ključeva od bungalova. Druženje uz muziku i logorsku vatru... Noćenje.

Sledeći dan je veoma uzbudljiv zbog čega putnicima preporučujemo da se naspavaju i odmore od puta. 

2. dan (Subota) / Rafting aktivnosti

Verujemo da ćete biti oduševljeni ovim predelom sa prvim zracima sunca. Buđenje je predviđeno za 08.30h kako bi obavili sve aktivnosti i na vreme krenuli put raftinga. 

Doručak. (08:30 – 09:30)

Hranom u kampovima niko nije ostao ravnodušan. Za doručak se služi domaća pršuta, projice, domaći hleb, uštipci, domaći kajmak, domaći med i džem, jaja, domaće kiselo mleko...

Rafting. 

Nakon doručka sledi preuzimanje opreme koja se sastoji od neoprenskog odela, neoprenskih čizmi, kacige i sigurnosnog prsluka.

Nakon provere opreme, ulazimo u džipove sa kojima se vozimo do Brštanovice koja je početna tačka naše avanture – raftinga rekom Tarom. Polazak je planiran u 10:30.

Brštanovica se nalazi na crnogorskoj strani obale, na oko 27km od kampova (zbog čega je potrebno da sa sobom ponesete lični dokument - pasoš ili ličnu kartu). Vodiči i skiperi će Vas svakako podsetiti da treba da ponesete lični dokument pre samog polaska, zbog čega ne morate da brinete.

Spust se izvodi gumenim čamcima u koje staje 8-10 ljudi i traje oko 3-4 časa, koliko nam je potrebno da se spustimo do kampa. U zavisnosti od brzine reke, kao i vremena provedenog na pauzi, na kojoj ćemo imati prilike da vidimo predivan vodopad, slikamo se i odmorimo,  spust može da traje nešto kraće ili duže.

Nakon što razdužite opremu, istuširate se, osvežite i presvučete, sledi ručak. 

Ručak. (16:00 – 17:00)

Za ručak se takođe služe kvalitetni specijaliteti sa ovog podneblja. Domaći hleb, čorba, jagnjetina i teletina ispod sača i sa ražnja, prilozi, sezonska salata, dezert...

Nakon ručka imate slobodno vreme koje možete iskoristiti da se odmorite, igrate neki sport ili obiđete okolinu kampa koji ste odabrali, a koji se nalaze uz obalu ili na 2 minuta hoda od reke Drine. 

Večera. (20:30 – 22:00)

Za večeru se služi pastrmka/lipljan na žaru, kuvana teletina sa prilozima... Domaći i kvalitetni specijaliteti. 

Druženje uz muziku i logorsku vatru. 

Noćenje.

3. dan (Nedelja) / Rafting kamp

Doručak. 

Za doručak se služi domaća pršuta, projice, domaći hleb, uštipci, domaći kajmak, domaći med i džem, jaja, domaće kiselo mleko...

Posle doručka slede fakultativni poludnevni izleti za koje se možete prijaviti u kampu:

 • Obilazak NP Sutjeska, prašume Perućica (foto safari, vodopad Skakavac, vidikovac Prijevor) – 35€
 • Obilazak kanjona reke Pive i Pivskog jezera – 25€
 • Obilazak kanjona reke Pive i Pivskog jezera i ZIP LINE – 35€
 • Vožnja QUAD-a
 • Paintball

Ko ne želi da ide na izlete može da uživa u kampu, na plaži ispod kampa ili se zabaviti na sportskim terenima. Nakon povratka sa izleta sledi polazak za Beograd i Novi Sad. Okvirno vreme polaska je oko 15h.

Prva pauza će biti u Višegradu gde ćete imati mogućnost da se upoznate i šetate čuvenim mostom o kome ste verovatno čitali u knjizi našeg jedinog nobelovca Ive Andrića - „Na Drini Ćuprija“. Upoznaćemo se sa mostom, njegovom istorijom i zanimljivim pričama kojima je svedočio. U oviru naše posete Višegradu posetićemo i Andrićgrad ili Kamengrad, koji predstavlja kulturni, administrativni i edukativni kompleks smešten na poluostrvu između reke Drine i Rzave. Andrićgrad je nastao kao ideja našeg proslavljenog reditelja Emira Kusturice o kamenom srednjovekovnom gradu inspiranog delima i likovima nobelovca Ive Andrića. Planirano zadržavanje u Višegradu je 2 sata uz mogućnost organizovanja vožnje turističkim brodićem po Drini.

Sledi obavljanje graničnih formalnosti a zatim i druga pauza na jednoj od naših najlepših planina – Zlatiboru. Sledi vožnja do Beograda i Novog Sada gde je predviđen dolazak u kasnim večernjim časovima.

Kraj aranžmana. 

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti