Rafting kampovi

Rafting kampovi

Za pravo uživanje i najbolji mogući rafting, uopšte ne morate da prelazite dug put. Sama priroda je odlučila da prelepa reka Tara, u čijoj blizini se nalaze najbolji rafting kampovi, bude stacionirana baš na našim prostorima. Zbog vode, toliko čiste i bistre, reka je nazvana „Suzom Evrope“ i ovo je samo jedan od razloga zašto ćete uživati u raftingu na Tari.

Ukoliko želite avanturu, adrenalin, da organizujete team building ili da jednostavno provedete nezaboravno vreme sa Vašom ekipom, onda ste na pravom mestu. U našoj ponudi se nalaze najbolji rafting kampovi u dolini reke Tare i Drine koje možete pogledati u nastavku teksta:

Rafting Kamp Grand Tara 

Rafting kamp Grand Tara

Kamp Grand Tara (ex Hum) se nalazi pored ušća reka Tare i Pive, gde se rađa reka Drina, a okružen je prelepim planinama – Vučeva, Maglića, Vukuše, Plijesa, Zelengore. Sagrađen je 2013 godine. Kapacitet kampa je 85 kreveta raspoređenih u dvokrevetne i višekrevetne bungalove sa i bez kupatila. U okviru kampa je restoran poluotvorenog tipa od 170 m2 sa vrhunskom domaćom kuhinjom. Kamp poseduje SAUNU od 30 m2 sa tuš kabinama i toaletom, koja vas dočekuje posle uzbudljivog rafting. U kampu možete da se bavite i sportskim aktivnostima, jer kamp ima teren za odbojku, kao i privatnu plažu na kojoj možete da se rashladite u toplim letnjim danima.

Rafting kamp Rajska Rijeka 

Rafting kamp Rajska Rijeka

Rafting centar Rajska rijeka nudi smeštaj u predivnom ambijentu na obali reke Drine. Udaljeni je 23 kilometra od Foče, 2 kilometra od Šćepan polja, graničnog prelaza Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Kamp sadrži razne objekte koji u potpunosti zadovoljavaju svačiji ukus i različite potrebe i nudi smeštaj sa pogledom na planinu i privatnu plažu. Svaka soba posjeduje sopstveno kupatilo sa tuševima i fenom , grejanje i besplatan wi-fi. Restoran je poluotvorenog tipa, površine 170m2 a u njemu možete probati vrhunsku domaću kuhinju.

Rafting kamp Tara Inn

Rafting kampovi

Tara Inn Rafting Resort se nalazi u mestu Bastasi, na putu Foča - Nikšić, udaljen 19km od Foče i 2km od graničnog prelaza Šćepan Polje (granični prelaz između Crne Gore i Bosne i Hercegovine - Republike Srpske). Sobe objekta Tara Inn resort sadrže sopstveno kupatilo sa tušem, besplatnim toaletnim priborom i besplatan WiFi. Sobe za goste u rizortu imaju flat-screen TV. Gosti ovog rizorta sa pogledom na reku mogu uživati u obroku u restoranu ili uz piće u baru, a na raspolaganju je takođe terasa za sunčanje.

Rafting kamp Tri Vodenice 

Rafting kampovi

Rafting centar Tri Vodenice u ponudi ima 24-časovnu recepciju, restoran i bar. Pored toga nudi besplatan bežični internet, vrt i jezerce sa ribama. Sve sobe i bungalovi imaju privatni ulaz. Iz svih se pruža pogled na vrt i planinu. Rafting centar poseduje i kamene vodenice, jedinstvene na ovoj regiji. Gostima je na raspolaganju zajedničko kupatilo. Hrana koja se priprema u kampu je organska, prirodna i zadovoljiće ukus svakog sladokusca i  probuditi sva vaša čula.

Rafting kamp Tara Extreme

Kamp Tara Extreme

Rafting kamp Tara Extreme ima 60 ležajeva raspoređenih u apartmane sa sopstvenim kupatilima i grejanjem. Smeštaj u rafting kampu Tara Extreme jedan od najkomfornijih u kanjonu Drine i Tare. Kamp poseduje predivan restoran i bar a radno vreme recepcije je 24/7. 

U kampu se služi tradicionalna domaća hrana: teletina ispod sača, jagnjetina sa ražnja, potočna pastrmka, mešano meso sa roštilja, domaći sir, vrući uštipci, sveža domaća salata, ukusni dezerti. Za sve putnike koji su vegeterijanci, vegani ili su na specijalnom režimu ishrane kamp priprema posebne obroke. 

Rafting kamp Konak

Rafting kampovi

Rafting kamp Konak se nalazi na 20 km od Foče, u neposrednoj blizini mesta gde se spajaju reka Tara i Piva, a nastaje reka Drina. Što se tiče smeštaja kamp u ponudi ima bungalove, a restoran služi tradicionalnu, organsku hranu sa ovog podneblja. Kuhinja je prilagođena i gostima s posebnim zahtevima (vegetarijanska ishrana, alergije na određene namirnice itd.)

Rafting kamp Kanjon Tara

Kamp Kanjon Tare

Rafting kamp "Kanjon Tara" nalazi se na putu Foča - Šćepan Polje, na nekih 18 kilometara od Foče. Kamp je izgrađen u etno stilu karakterističnom za ovo podneblje. Rafting kamp sadrži bungalove za spavanje i sjajan restoran koji se nalazi iznad reke Drine kapaciteta od 100 mesta sa ognjištem za vatru u sredini restorana. Kamp raspolaže sa 50 kreveta u dvokrevetnim i višekrevetnim bungalovima. 

Rafting kamp Divlja rijeka

Rafting kamp Divlja rijeka

Rafting kamp Divlja Rijeka je rafting kompleks koji se nalazi u kanjonu reke Tara nekoliko metara od mesta gdje se reke Tare i Piva spajaju na reku Drinu. Kanjon Drine, drugi najveći kanjon u Evropi, tek nakon kanjona Tare, je najdublji, upravo na području Divlje rijeke. Rafting kamp „Divlja rijeka“ uređena je kao moderno rafting mesto s rustikalnim bungalovima, sačuvanim prirodnim staništem i replikama starih seoskih kuća.

Highlander Rafting Kamp

Higlander rafting kamp

Kamp Highlander je smešten u blizini Foči. Kamp se nalazi na desnoj obali reke Drine, nekih 5km od njenog početka i poseduje malu plažu. Kapacitet kampa je 93 mesta za noćenje - 32 bungalova od kojih su 26 standardni, a 6 su lux bungalovi. 

Higlander ima restoran domaće kuhinje, kao i bežični internet širom kampa. Recepciju i bar stoje na raspolaganju 24h. U okviru objekta i u njegovoj okolini možete uživati u raznovrsnim aktivnostima, uključujući biciklizam, ribolov i planinarenje. Parking u sklopu objekta se može besplatno koristiti.

Najpopularniji rafting aranžmani:

1. VIKEND RAFTING TAROM (SA ORGANIZOVANIM PREVOZOM) | 3 DANA

2. VIKEND RAFTING TAROM (SA SOPSTVENIM PREVOZOM)| 3 DANA

3. RAFTING TAROM | 3 DANA

 

Ostali rafting aranžmani:

1. RAFTING TAROM | 1 DAN

2. RAFTING TAROM | 2 DANA

3. RAFTING + KANJON PIVE + ZIP LINE | 3 DANA

4. RAFTING + SAFARI 3 DANA

5. NP SUTJESKA + PIVA 3 DANA

6. NP SUTJESKA + PIVA 3 DANA

7. KANJONING (HRČAVKA) + RAFTING TAROM 3 DANA

8. KANJONING (NEVIDIO) + RAFTING TAROM 3 DANA

9. RAFTING SA VRHA TARE 3 DANA

10. KREIRAJ SVOJ ARANŽMAN

Za sve naše putnike tokom rafting sezone, imamo sigurne polaske svakog petka iz Novog Sada i Beograda.

Celokupnu ponudu možete pogledati na sledećem linku - Rafting Tarom

Ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Telefon: 064/0029370 (Viber/WhatsApp

Email: office@lidertravel.rs