Ukoliko ste zaljubljenik u prirodu i rafting definitivno pravo mesto za Vas je Rafting na Tari! Za pravo uživanje i najbolji mogući rafting, uopšte ne morate da prelazite dug put. Sama priroda je odlučila da  najbolji rafting kampovi bude stacionirani baš na našim prostorima, na prelepoj reci Tari! Zbog vode, toliko čiste i bistre, reka je nazvana „Suzom Evrope“ i ovo je samo jedan od razloga zašto ćete uživati u raftingu na Tari. Ukoliko želite samo da se opustite, da organizujete team building, ili da provedete nezaboravno vreme sa Vašom ekipom, za Vas smo spremili najbolje rafting kampove u dolini reke Tare i Drine:

 

Rafting centar RT 

Kamp RT se nalazi nedaleko od Šćepan polja, na mestu gde se sastaju NP Durmitor, NP Sutjeska i Park prirode Piva. Ovde fascinantna reka Tara završava svoj tok i zajedno sa rekom Pivom čini neobično zelenu, bistru i snažnu reku Drinu. Na tom prelepom mestu nastao je najnoviji i najmoderniji rafting centar na ovim prostorima. Novi kompleks je počeo sa radom krajem maja 2018. Smeštajni kapacitet rafting centra je 220 ležajeva.

 

Rafting Kamp Grand Tara 

Kamp Grand Tara (ex Hum) se nalazi pored ušća reka Tare i Pive, gde se rađa reka Drina, a okružen je prelepim planinama – Vučeva, Maglića, Vukuše, Plijesa, Zelengore. Sagrađen je 2013 godine. Kapacitet kampa je 85 kreveta raspoređenih u dvokrevetne i višekrevetne bungalove sa i bez kupatila. U okviru kampa je restoran poluotvorenog tipa od 170 m2 sa vrhunskom domaćom kuhinjom. Kamp poseduje SAUNU od 30 m2 sa tuš kabinama i toaletom, koja vas dočekuje posle uzbudljivog rafting. U kampu možete da se bavite i sportskim aktivnostima, jer kamp ima teren za odbojku.

 

Rafting kamp Rajska Rijeka 

Rafting centar “Rajska rijeka” nudi smeštaj u predivnom ambijentu na obali reke Drine. Udaljeni je 23 kilometra od Foče, 2 kilometra od Šćepan polja, graničnog prelaza Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Kamp sadrži razne objekte koji u potpunosti zadovoljavaju svačiji ukus i različite potrebe i nudi smeštaj sa pogledom na planinu i privatnu plažu. Svaka soba posjeduje sopstveno kupatilo sa tuševima i fenom , grejanje i besplatan wi-fi . Restoran je poluotvorenog tipa, površine 170m2 a u njemu možete probati vrhunsku domaću kuhinju.

 

Rafting kamp Tara Inn

Tara Inn Rafting Resort se nalazi u mestu Bastasi, na putu Foča – Nikšić, udaljen 19km od Foče i 2km od graničnog prelaza Šćepan Polje (granični prelaz između Crne Gore i Bosne i Hercegovine – Republike Srpske). Sobe objekta Tara Inn resort sadrže sopstveno kupatilo sa tušem, besplatnim toaletnim priborom i besplatan WiFi. Sobe za goste u rizortu imaju flat-screen TV. Gosti ovog rizorta sa pogledom na reku mogu uživati u obroku u restoranu ili uz piće u baru, a na raspolaganju je takođe terasa za sunčanje.

 

Rafting kamp Tri Vodenice 

Rafting centar “Tri Vodenice” u ponudi ima 24-časovnu recepciju, restoran i bar. Pored toga nudi besplatan bežični internet, vrt i jezerce sa ribama. Sve sobe i bungalovi imaju privatni ulaz. Iz svih se pruža pogled na vrt i planinu. Rafting centar poseduje i kamene vodenice, jedinstvene na ovoj regiji. Gostima je na raspolaganju zajedničko kupatilo. Hrana koja se priprema u kampu je organska, prirodna i zadovoljiće ukus svakog sladokusca i  probuditi sva vaša čula.

 

Najpopularniji rafting aranžmani:

1. VIKEND RAFTING TAROM (SA ORGANIZOVANIM PREVOZOM) | 3 DANA

2. VIKEND RAFTING TAROM | 3 DANA

3. RAFTING TAROM | 3 DANA

4. ODMOR U PRIRODI | 4 DANA

5. ODMOR U PRIRODI | 6 DANA

 

Ostali rafting aranžmani:

1. RAFTING TAROM | 1 DAN

2. RAFTING TAROM | 2 DANA

3. RAFTING + KANJON PIVE + ZIP LINE | 3 DANA

4. RAFTING + SAFARI | 3 DANA

5. NP SUTJESKA + PIVA | 3 DANA

6. NP SUTJESKA + PIVA | 3 DANA

7. KANJONING (HRČAVKA) + RAFTING TAROM | 3 DANA

8. KANJONING (NEVIDIO) + RAFTING TAROM | 3 DANA

9. RAFTING SA VRHA TARE 3 DANA

10. RAFTING SA VRHA TARE | 4 DANA

11. KREIRAJ SVOJ ARANŽMAN