Rafting Tarom prevoz: Želite na rafting, ali nemate prevoz? Ne želite da vozite do rafting kampova, već želite da se opustite sa ekipom u autobusu? Mi imamo rešenje za Vas!

Rafting Tarom prevoz

Rafting Tarom prevoz

Svakog petka imamo garantovane polaske tokom cele rafting sezone. Ne postoji minimalan broj prijavljenih putnika (možete se sami prijaviti) realizacija se obavlja sigurno!

S obzirom da bezbednost i komfor svih naših putnika shvatamo veoma ozbiljno, naše putnike prevozimo autobusima i minibusevima visoke turističke klase. Naravno prilikom putovanja u pratnji grupe se nalazi i licencirani vodič, koji će vam uvek biti na raspolaganju i interesantnom pričom o reci Tari i zanimljivim izletima koji vas očekuju na raftingu, skratiti vaš put.

Ukoliko imate grupu i želite da putujete odvojeno od ostalih putnika ili radnim danom, naravno da možemo za vas da organizujemo putovanje. U našem voznom parku posedujemo vozila od 6 do 90 mesta, a cena zavisi od broja osoba i vremena zadržavanja na raftingu.

Rafting Tarom prevoz

Rafting Tarom polasci iz Novog Sada

Svakog petka za vreme rafting sezone polasci iz Novog Sada su sa železničke stanice, ispred lokomotive. Okvirno vreme polaska, kako biste mogli da planirate Vaše obaveze je 15h.

Rafting Tarom polazak iz Beograda

Svakog petka za vreme rafting sezone polasci iz Beograda su ispred Arene/Sava centra (proveriti u agenciji). Okvirno vreme polaska, kako biste mogli da planirate Vaše obaveze je 16.30h.

Rafting Tarom polazak iz Čačka i Užica

Svakog petka za vreme rafting sezone imamo polaske i iz Čačka i Užica. Okvirno vreme polaska proveriti u agenciji.

Rafting Tarom prevoz

Rafting Tarom sopstveni prevoz

Ukoliko ipak dolazite sopstvenim prevozom, naši rafting kampovi se nalaze u Republici Srpskoj (BiH) nedaleko od Šćepan polja i na nekih 20 km od Foče. Kampovi se nalaze na desnoj obali reke Tare, tako da ukoliko dolazite sopstvenim prevozom nemate potrebu za prelazak u Crnu Goru.

Rafting Tarom mapa

Rafting Tarom 2021 

Celokupnu ponudu naših rafting aranžmana možete pogledati na sledećem linku – Rafting Tarom 2021

Ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Telefon: 064/0029370 (Viber / WhatsApp

Email: office@lidertravel.rs

Lider Travel Turistička agencija Novi Sad 

Autor: Stević Nebojša