Svi polasci
April
Smeštaj Tip smeštaja30.04. - 02.05
RAFTING: RAFTING KAMP GRAND TARA (EX HUM) | STANDARD 1/6 sa hranom80€
1/5 sa hranom80€
1/4 sa hranom80€
1/3 sa hranom80€
1/2 sa hranom80€
1/1 sa hranom80€
Smeštaj Tip smeštaja30.04. - 02.05
RAFTING: RAFTING KAMP GRAND TARA (EX HUM) | COMFORT 1/6 sa hranom90€
1/5 sa hranom90€
1/4 sa hranom90€
1/3 sa hranom90€
1/2 sa hranom90€
1/1 sa hranom90€
Smeštaj Tip smeštaja30.04. - 02.05
RAFTING: RAFTING KAMP RAJSKA RIJEKA | COMFORT 1/6 sa hranom95€
1/5 sa hranom95€
1/4 sa hranom95€
1/3 sa hranom95€
1/2 sa hranom95€
1/1 sa hranom95€
Smeštaj Tip smeštaja30.04. - 02.05
RAFTING: RAFTING KAMP GRAND TARA (EX HUM) | STANDARD 1/6 sa hranom80€
1/5 sa hranom80€
1/4 sa hranom80€
1/3 sa hranom80€
1/2 sa hranom80€
1/1 sa hranom80€
Smeštaj Tip smeštaja30.04. - 02.05
RAFTING: RAFTING KAMP GRAND TARA (EX HUM) | COMFORT 1/6 sa hranom90€
1/5 sa hranom90€
1/4 sa hranom90€
1/3 sa hranom90€
1/2 sa hranom90€
1/1 sa hranom90€
Smeštaj Tip smeštaja30.04. - 02.05
RAFTING: RAFTING KAMP RAJSKA RIJEKA | COMFORT 1/6 sa hranom95€
1/5 sa hranom95€
1/4 sa hranom95€
1/3 sa hranom95€
1/2 sa hranom95€
1/1 sa hranom95€
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Još 5 osoba gleda ovo putovanje.

Rafting Tarom PRVI MAJ - Trodnevni aranžman uključuje dva noćenja, četiri obroka i 25km raftinga sa organizovanim prevozom (sigurni polasci) svakog petka iz Novog Sada i Beograda. Transfer do početne tačke raftinga, boravišne takse, takse za rafting, osiguranje na raftingu i takse za Nacionalni park su uključeni u cenu. 

VAŽNO:

  • Cene su izražene po osobi. Za veće grupe i porodice odobravamo popust.
  • Online rezervacije i prijave su besplatne.
  • Šta poneti na rafting?
  • Satnica i dužina trajanja aranžmana se može menjati i kombinovati sa drugim aranžmanima prema Vašoj potrebi.
  • Prethodno iskustvo nije potrebno.
  • Subotom zbog gužve na reci može biti organizovano više polazaka na rafting – od 9h, 11h i 13h
  • Potrebno je poneti važeći lični dokument – pasoš ili ličnu kartu.

 

Slične ponude:

Rafting Tarom (vikend trodnevni) sa sopstvenim prevozom
Rafting Tarom (vikend trodnevni) sa organizovanim prevozom
Rafting Tarom 2021 (sve rafting ponude)

 

Rafting Tarom PRVI MAJ

Opis destinacije:

Rafting Tarom Prvi maj - Rafting nije nešto novo, ali defitivno nije ni izvikano. Oni koji odavno uživaju u bistroj i divljoj vodi reke Tare, godinama svoje utiske sebično čuvaju, kako im niko ne bi preoteo i pokvario to divno iskustvo. Ali, zato smo tu mi da vam predstavimo i približimo tu sjajnu rafting Tara priču!

Za pravi, najbolji mogući rafting, uopšte ne mora daleko da se putuje. Sama priroda je odlučila da najbolji rafting bude baš na našim prostorima. Zbog vode, toliko čiste i bistre, reka je nazvana „Suzom Evrope“ i ovo je samo jedan od razloga zašto ćete uživati u prvomajskom raftingu na Tari. Ipak nije sve u vodi, dubini ili brzini… Ima nešto i u fantastičnoj prirodi koji okružuje reku. Netaknuta priroda, privlači turiste tokom cele godine, i svakome je potrebno da pobegne od gradske vreve i da se opusti u prirodi.

Rafting Tarom Prvi maj - potpuno uživanje

Šta to čini rafting Tarom 2021. posebnim? Jednom rečju to je avantura, aktivan odmor, druženje, nova poznanstva, uživanje u prirodi i hrani ovog podneblja, iskustvo koje ne možete da doživite bilo gde… Rafting Tarom predstavlja specifičnu kombinaciju uzbuđenja i potpunog uživanja.

Pored instruktora, na splavarenje, čamcem se obično spušta još šest do devet ljudi. Mladi, stari, muški ili ženski - svi timski veslaju kroz ovaj izazov. Avantuturu krećemo spustom na reci Tari i nastavljamo u Drini.

Na samom vrhu stranice prilažemo listu dostupnih smeštaja za aranžmane Rafting Tarom 2021.  Klikom na naziv smeštaja možeš pogledati informacije i slike odabranog smeštaja, i prema tome izabrati rafting za sebe i odabrano društvo. Ono što je sigurno je to da će Vam  prvomajski rafting Tarom 2021. godine, uz Lider Travel ostati zauvek u pamćenju!

Rafting Tarom Prvi maj - O reci Tari:

Svi dobro znamo za reku Kolorado i njen najdublji kanjon na svetu, ali da li smo svesni lepote u našoj neposrednoj blizini? U pitanju je najdublji kanjon u Evropi i drugi po veličini na svetu - kanjon reke Tare. Njegova dubina dostiže čak i do 1300m, a dugačak je 149km. Ovaj kanjon predstavlja autentično prirodno bogatstvo, sa svojom specifičnom florom i faunom. Poseban u svakom smislu i još uvek nedovoljno istražen, predstavlja izazov avanturistima da upoznaju sve njegove tajne.

Voda iz reke Tare je u celom toku toliko čista i bistra, da se može slobodno piti. Najatraktivniji deo za rafting Tarom je poslednjih 25km, a pored raftinga idealna je i za ribolov i splavarenje. Svako ko je posetio reku Taru može da posvedoči o njenoj lepoti, te je čak veći deo reke (uključujući i njen kanjon) pod UNESCO-vom zaštitom.

Uz Taru i u njenoj okolini nalaze se još neka fantastična mesta kao što je šuma Perućica, glečerska jezera Zelengore, Pivsko jezero i kanjon reke Pive, Foča i Peščane piramide, Tjentište, Ostrog, i još mnogo, mnogo toga. Ukoliko ste u prilici, svoj (i više nego aktivan) odmor iskoristite u potpunosti, i kao turista i kao avanturista!

Plan puta

1. dan (Petak - 30.04.2021.)

Polazak iz Novog Sada u 15h sa parkinga Lokomotive. Polazak za Beograd odakle je planiran polazak u 16:15 sa parkinga kod ARENE. Sledi vožnja kroz Srbiju uz kraće pauze radi odmora i osveženja, kao i regulisanja formalnosti na graničnim prelazima. Dolazak u kamp u kasnim večernjim časovima. Upoznavanje sa okolinom i preuzimanje ključeva od bungalova. Druženje uz muziku i logorsku vatru... Noćenje.

Sledeći dan je veoma interesantan i dinamičan zbog čega putnicima preporučujemo da se naspavaju i odmore od puta. 

2. dan (Subota - 01.05.2021.) / Rafting aktivnosti

Verujemo da ćete biti oduševljeni ovim predelom sa prvim zracima sunca.

Doručak.

Hrana u kampu nikog nije ostavila ravnodušnim. Sigurno ćete biti oduševljeni! Za doručak se služi domaća pršuta, projice, domaći hleb, uštipci, domaći kajmak, domaći med i džem, jaja, domaće kiselo mleko...

Fakultativne aktivnosti:

Ukoliko se ipak odlučite da ostanete u rafting kampu vreme možete iskoristi uživajući na terenima za mali fudbal i odbojku, uživanjem u društvenim igarma kao što su pikado, stoni fudbal, stoni tenis, bilijar, a naravno možete da uživate u prirodi u kampu.

NAPOMENA: Na nagovor naših putnika od ove sezone, rafting u sklopu ovog aranžmana se održava nedeljom. Povratak putnika za Srbiju, koji dolaze u kamp organizovanim prevozom, je planiran u nedelju u 16:30h. Putnici tokom subote mogu da izaberu neke od zanimljivih fakultativnih aktivnosti / izleta. Ovo je odlična šansa da vaš odlazak na rafting upotpunite i da se vratite kući prepuni utisaka. Radi lakše organizacije izleta poželjno je najaviti se za iste pre dolaska na samu destinaciju.

Večera.

Za večeru se služi pastrmka/lipljan na žaru, kuvana teletina sa prilozima... Domaći i kvalitetni specijaliteti. 

Druženje uz muziku i logorsku vatru. 

Noćenje.

3. dan (Nedelja - 02.05.2021) / Rafting kamp

Doručak.

Za doručak se služi domaća pršuta, projice, domaći hleb, uštipci, domaći kajmak, domaći med i džem, jaja, domaće kiselo mleko…

Rafting.

Nakon doručka sledi preuzimanje opreme koja se sastoji od neoprenskog odela, neoprenskih čizmi, kacige i sigurnosnog prsluka.

Nakon provere opreme, ulazimo u džipove sa kojima se vozimo do Brštanovice koja je početna tačka naše avanture – raftinga rekom Tarom. Polazak je planiran oko 10:30. Brštanovica se nalazi na oko 27km od kampova.

Spust se izvodi gumenim čamcima u koje staje 8-10 ljudi i traje oko 3-4 časa, koliko nam je potrebno da se spustimo do kampa. Spust može da traje nešto kraće ili duže, u zavisnosti od brzine reke, kao i vremena provedenog na pauzi, na kojoj ćemo imati prilike da vidimo predivan vodopad, slikamo se i odmorimo.

Nakon što razdužimo opremu, istuširamo se, osvežimo i presvučemo, sledi ručak.

Ručak.

Za ručak se takođe služe kvalitetni specijaliteti sa ovog podneblja, vrhunskog ukusa. Domaći hleb, čorba, jagnjetina i teletina ispod sača i sa ražnja, prilozi, sezonska salata, desert…

Nakon vrhunskog ručka sledi povratak za Srbiju i polazak za Beograd i Novi Sad. Okvirno vreme planiranog polaska je oko 16.30 h.

Prvu pauzu za odmor i obilazak ćemo praviti u Višegradu gde ćemo imati mogućnost da se upoznamo i šetamo nadaleko poznatim mostom o kome je pisao naš čuveni nobelovac Ivo Andrić - „Na Drini Ćuprija“.

Uz zanimljivu priču o istoriji grada i mosta, imaćete priliku da se upoznate sa mnogim legendama, napravite sjajne fotografije i hodate ćuprijom koja stoji postojano već vekovima na istom mestu. U okviru naše posete Višegradu posetićemo i Andrićgrad, koji predstavlja kulturni, administrativni i edukativni kompleks smešten na poluostrvu između reke Drine i Rzave. Andrićgrad je nastao kao ideja našeg proslavljenog reditelja Emira Kusturice o kamenom srednjovekovnom gradu inspiranog delima i likovima nobelovca Ive Andrića. Planirano vreme boravka i pauze u Višegradu je okvirno oko 2 sata. Nastavljamo vožnju do Beograda i Novog Sada gde je predviđen dolazak u kasnim večernjim časovima.

Kraj aranžmana. 

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti