Rafting Tarom u septembru

Do kada traje sezona raftinga? Da li može da se dođe u septembru? Da li je vodostaj reke za rafting Tarom u septembru dovoljno visok?

Ovo su samo neka od pitanja na koje ćemo dati odgovor svima onima koji bi želeli da splavare Tarom u septembru ili oktobru. 

Rafting Tarom u septembru

Rafting Tarom u septembru

Sezona raftinga traje do sredine oktobra do kada nas najčeće i očekuje lepo vreme. Ovde možete pogledati kakvo Vas vreme očekuje u našem kampu – vremenska prognoza.

Vodostaj reke je isti kao i u julu i avgustu, gužve su manje, manja je buka u našim restoranima, manje su gužve na granicama i na putu, a rafting je i dalje savršen. Za vas smo takođe spremili i mnogo aktivnosti kao što su: Hiking, vožnja kvadova,  Jeep Safari, Zip Line, obilazak Nacionalnog Parka Sutjeska i još mnogo toga. 

Rafting Tarom i izleti u septembru

Hiking i jahanje konja

Za sve ljubitelje prirode i svežeg vazduha pripremili smo nezaboravan izlet, odnosno šetnju kroz predivne predele i jedinstvene pejzaže koji će na vas ostaviti jak i pozitivan utisak. Pored toga šetnja je veoma zdrava za naše telo, ona pozitivno utiče na naše raspoloženje i um, te ćete se vratiti zadovoljni i ispunjeni. 

Šetnjom kroz predivnu prirodu dolazimo do konjičkog kluba Velenić gde će vas dočekati ljubazni domaćini koji će vas upoznati sa istorijom arapskih konja sa Borika. Takođe ćete imati mogućnost da se oprobate u jahanju ovih plemenitih životinja. Ukoliko do sada niste ima priliku da se oprobate u ovoj veštini ovo će za vas biti jedno sasvim novo i nezaboravno iskustvo.

Vožnja kvadova

Ukoliko pored raftinga želite još neki adrenalinski šok, onda je vožnja kvadova pravi izbor za vas. Prethodno iskustvo za ovaj izlet vam nije potrebno jer ćete pre početka vožnje imati kratak brifing i obuku sa našim iskusnim vidičima kako biste bez problema mogli da se oprobate u ovoj nezaboravnoj, uzbudljivoj i adrenalinskoj avanturi.

Nacionalni park Sutjeska i prašuma Perućica

Uputite se na jedan od najtraženijih izleta kako biste se upoznali sa biserom Bosne i Hercegovine koji čini najstariji i najveći Nacionalni park Sutjeska. Nacionalni park Sutjeska zauzima veliku površinu i u njoj se nalaze i druge zanimljivosti koje ćete posetiti. U samom srcu NP smeštena je jedna od retkih sačuvanih prašuma Evrope – strogi pritrodni rezervat Perućica. Pored ove najočuvanije i najveće prašume obićete i delove planine Maglić,  Zelengore, Volujaka, kao i nezaobilazni spomenik na Tjentištu.

Nacionalni park Sutjeska

Nacionalni park Sutjeska

Ne ustručavajte se da nas kontaktirate. Obećavamo Vam istinski odmor i odličnu zabavu.