1/5

O Smeštaju

Reina Del Mar Hotel

Lokacija: Hotel se nalazi u centralnom delu letovališta El Arenal. U blizini hotela su brojne prodavnice, barovi, restorani i diskoteke. Hotel je od centra Palme udaljen 14 km, a autobusi na redovnim linijama staju u blizini hotela. Nalazi se na 6 km od aerodroma, na istoj udaljenosti je i od Aqualenda, jednog od najvećih akvaparka u Evropi.

Plaža: Hotel je udaljen 400 metara od velike peščane plaže.

Hotelski sadržaj: Restoran, recepcija, spoljašni bazen, WIFI u lobiju, sef (uz doplatu),prostorija za odlaganje prljaga, rent-a-car, iznajmljivanje bicikala, bar pored bazena, bilijar, masaže (uz doplatu), lift, TV sala, ležaljke i sucobrani na bazenu, internet kutak uz doplatu, dečiji bazen, dečiji kutak.

Sobe: Hotel ima ukupno 180 soba. Svaka soba ima: kupatilo, klima uređaj, SAT-TV, WIFI, telefon, dečiji krevetac (na upit), balkon.

Usluga: Polupansion (doručak i večera, švedski sto – samoposluživanje).

Kontakt: www.saintmichel.net

Napomena

Majorka 2022 - krenite sa nama ovo leto i posetite po mnogima najlepše špansko letovalište.

POKLON: Za svaki uplaćen aranžman za Majorku od nas dobijate gratis 2 noćenja u Lider rafting kampovima (sezona  2022)

PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! MINIMALAN ROK VAŽENJA PASOŠA ZA ULAZAK U ŠPANIJU IZNOSI 6 MESECI OD DATUMA ZAVRŠETKA PUTOVANJA. 

PREPORUČUJEMO KUPOVINU PAKETA PUTNOG OSIGURANJA KOJI UKLJUČUJE I OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA. 

Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencija su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Španije, kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju republike Srbije.

Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan BEOGRAD - MAJORKA

Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera agencije BIG BLUE dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan let redovnom linijom kompanije Air Serbia za Majorku (oko 2 sata i 50 minuta). Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u izabranom hotelu. Noćenje.

2. do 7/10. dan MAJORKA

Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8/11. dan MAJORKA - BEOGRAD

Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let redovnom linijom kompaje Air Serbia za Beograd. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja. O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.