1/5

O Smeštaju

Rethymno Village | Krit letovanje

Lokacija: Ovaj odlično lociran hotelski kompleks se prostire na 10.000m2 i smešten je u mestu Platanjas, na svega 150 m od šroke lepe peščane plaže, a 3,5 kilometara od Retimna. Od centra mesta u kom se nalaze prodavnice, taverne i kafići je udaljen svega nekoliko minuta hoda. Preporučuje se kako parovima, tako i porodicama sa decom i svim putnicima koji biraju hotele kategorije 3 zvezdice, a sa uslugom “all inclusive”. Od aerodroma u Heraklionu hotel je udaljen 74 km.

Plaža: Se nalazi na 150 m od hotela. Uređena je i raspolaže velikim brojem suncobrana i ležaljki (uz doplatu). Hotelski sadržaj: U okviru kompleksa gostima je na raspolaganju recepcija, restoran, glavni bar, bar pored bazena, spoljašnji bazen, dečji bazen, terasa za sunčanje, bilijar, stoni tenis, internet kutak (uz doplatu), WiFi internet konekcija u lobiju hotela (besplatno). Ležaljke i suncobrani oko bazena su besplatni, dok se na plaži doplaćuju.

Sobe: Hotel sadrži 137 soba. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/wc), sef (uz doplatu na licu mesta, 2 evra dnevno), klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, 5 evra dnevno), frižider, SatTv, fen za kosu, telefon, balkon ili terasu sa pogledom na baštu ili bazen. Gosti mogu birati između standardnih i porodičnih soba. Standardne sobe mogu primiti maksimum dve osobe i jedno dete do 13,99 god. ili tri odrasle osobe. Porodične sobe su kapaciteta maksimum četiri osobe. Slične su standardnim, a veće kvadrature. Bebi krevetac je na raspolaganju gostima besplatno (obavezno najaviti prilikom rezervacije).

Usluga: All inclusive, obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt: www.rethymnovillage.gr/

Napomena: Dobar odnos cene i kvaliteta. Preporuka za porodice sa decom.

Napomena
Krit avionom - je defintivno idealan izbor, za one koje žele klasičan odmor na najlepšim plažama Grčke, ali i za one sa avanturističkim duhom  

VAŽNO:

  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan / Beograd - Krit (aerodrom Hanja ili Heraklion) 

Turistički aranžman započinje 2h pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su  rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.  

2. do 10. dan / Krit

Slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.  

11. dan / Krit (aerodrom Hanja ili Heraklion) - Beograd 

Napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od11. dan Krit (aerodrom Hanja) - Beograd: napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge. 

Izleti