O hotelu

SUNRISE HOTEL  3* - http://sunrisehotelkenya.com/ke Smešten je u gradu Nairobi. Udaljen je 500 metara od Keniatta internacionalnog konferencijalnog centra u kome se organizuju najveće manifestacije i konferencije u Istočnoj Africi. Hotelska posvećenost zadovoljstvu gostiju uključuje interesantne hotelske sadržaje u sobi i pogodnu lokaciju. Sobe su opremljene sa dva odvojena kreveta ili bračnim krevetom, sopstvenim kupatilom, wifi internetom, sefom, 32 inča LCD televizorom koji ima satelitski program. Doručak se služi u restoranu koji je namenjen samo za goste hotela. CITYMAX HOTEL - https://hotelcitymax.co.ke   Nalazi na strateškom položaju jer je blizu vladinih i drugih velikih kancelarija grada Nakuru. Za putnike koji Nakuru posećuju radi odmora i zabave, ovaj hotel je pogodan pošto se takođe nalazi blizu glavnih atrakcija ovog grada kao što su Nacionalni park Nakuru i mnogi drugi. Na raspolaganju vam je efikasna 24-časovna usluga pranja veša i hemijskog čišćenja na zahtev. Sobe su opremljene sa dva odvojena kreveta ili jednim bračnim krevetom, sopstvenim kupatilom i wifi internetom. MITI MINGI ECO CAMP - http://mitimingiecocamp.com Miti Mingi Eko Kamp se nalazi na periferiji Nacionalnog rezervata Masai Mara, a pruža udobnost i komfor posetiocima u ovom delu Kenije. Postoji 25 lepih šatora, od kojih svi imaju različite konfiguracije kreveta i kupatila. Iako se kamp nalazi na osamljenoj lokaciji, gosti mogu očekivati toplu i hladnu vodu, kao i električnu energiju. Zbog toga što se kamp nalazi na obalama reke Ololaimutia, gosti mogu uživati u prizoru raznih ptica i divljih životinja koje posećuju reku. Miti Mingi Eko kamp ima igralište koje deca mogu uživati, imamo i osoblje koje vodi računa o deci. HAKUNA SHIDA GUESTHOUSE - http://www.hakunashida.com/ Smešten na manje od 100 metara od prekrasne, puder bele peščane plaže Paje, malog tradicionalnog ribarskog sela. U blizini je restorana, barova, ronilačkih centara i centara za kite-surf. Idealno igralište za vodene sportove ili samo da se izležavate na suncu i opustite se! Pansion Hakuna Shida nalazi se na 45 minuta od grada Stoun Taun, a 60 minuta od internacionalnog aerodroma Zanzibar. Hakuna Shida nudi dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe. Terasa gleda na bazen s ležaljkama. Wifi internet je dostupan na recepciji i oko bazena. Sve sobe imaju ventilator, mrežu protiv komaraca, noćni sto, zanzibarske police za odeću, sopstveno kupatilo i toplu vodu.

PRIMER SMEŠTAJA

MBUGANI HOTEL 3* - https://www.booking.com/hotel/tz/gaia-africana-travel.sr.html  Nalazi se u mestu Moši u blizini Aleems Grocery i džamije Moši. Restoran služi poljsku, indonežansku i afričku kuhinju. Svaka soba ima sopstveno kupatilo, klimu i LCD televizor.Osoblje je uvek na raspolaganju za pomoć na recepciji. Nacionalni park Kilimandžaro je udaljen oko 34 km od hotela.
VAŽNO:
  • Za putnike koji ne koriste uslugu avio prevoza preko agencije, cena aranžmana se uvećava za 150 eur.
  • Ukoliko sami kupujete avio kartu neophodno je obavestiti agenciju o detaljima kako bi organizovala transfer do smeštaja.
  • Ukoliko vam je potrebna asistencija oko prtljaga pri promeni gradova, molimo vas da nam to napomenete kako bismo vam pružili informacije o ovoj dodatnoj usluzi.
  • Obavezna vakcinacija protiv žute groznice.
  • Prvi deo putovanja je veoma aktivan i dosta se boravi u džipovima, po ne tako dobrim putevima. Ukoliko imate zdravstvenih poteškoća sa dužim sedenjem i svakodnevnom promenom mesta, možda ovo putovanje nije za vas.
Plan puta

1.dan / BEOGRAD – NAIROBI (KENIJA):

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla 3h pre poletanja aviona. Sledi let do konekcionog grada, a zatim let do Nairobia.

2.dan / NAIROBI (KENIJA):

Dolazak u Nairobi. Transfer do hotela i odmor. U dogovoreno vreme sledi upoznavanje sa gradom. Noćenje u hotelu Nairobiju.

3.dan /NAIROBI – NAKURU (KENIJA):

Odjavljivanje iz hotela u ranim jutarnjim časovima. Posle doručka sledi dvočasovna vožnja do nacionalnog parka Naivasha. Park je relativno mali u odnosu na ostale parkove, ali glavni stanovnici ovog parka su drveće zelenog papirusa, nilski konji, žirafe, bufala, crno-beli kolobus majmuni, flamingosi, razne vrste drugih ptica i leopardi. Nakon ručka sledi vožnja do hotela u gradu Nakuru, ručak, a zatim obilazak nacionalnog parka Nakuru u poslepodnevnim časovima.Večera. Noćenje u hotelu u Nakuru.

4.dan / NAKURU - MASAI MARA (KENIJA):

Odjavljivanje iz hotela u ranim jutarnjim časovima, doručak, a zatim sledi šestočasovna vožnja do kampa Masai Mara (Maasai Mara) u Keniji. Smeštanje u sobe, ručak, a zatim poslepodnevni safari u parku Masai Mara, koji zajedno sa nacionalnim parkom Serengeti u Tanzaniji formira najbolji park za posmatranje divljih životinja. Večera.  Noćenje u šatorima u rezervatu Masai Mara.

5.dan / MASAI MARA - NAIROBI (KENIJA):

Rani jutarnji safari. Doručak. Postoji opcija za fakultativni obilazak sela Masai ratnika. Oko podneva je predviđeno napuštanje šatora i ručak, a zatim polazak za Nairobi. Vožnja traje oko 6h. Dolazak u Nairobi u kasnim večernjim satima. Noćenje u hotelu u Nairobiju.

6.dan / NAIROBI (KENIJA) – MOŠI (TANZANIJA):

Doručak. Transfer do autobuske stanice, odakle krećemo za mesto Moši, u podnožju planine Kilimandžaro u Tanzaniji. Put je dugačak 350 km i putuje se okvirno osam sati, ali tačno trajanje ove vožnje zavisi od zadržavanja na granici, kao i od broja i dužine pauza koje se budu pravile. Dolazak u Moši i smeštanje u sobe u večernjim časovima. Noćenje u hotelu u Mošiju.

7.dan / MOŠI (TANZANIJA):

Nakon doručka slobodan dan, ili predlažemo da se pridružite nekom od fakultativnih izleta: Čaga zemlja, Pešačenje do kapije Kilimandžara ili odmor u vrelim izvorima Čemka. Slobodno vreme. Noćenje u hotelu u Mošiju

8.dan / MOŠI (TANZANIJA) – ZANZIBAR SITI – STONE TOWN:

Doručak, a zatim odjavljivanje iz soba. Slobodno vreme do polaska na aerodrom, koji je predviđen 3h pre poletanja aviona za Zanzibar Siti. Slobodno vreme možete iskoristiti za fakultativnu poludnevnu posetu vrelih izvora. Let Kilimandžaro - Zanzibar Siti traje oko 80 minuta. Po sletanju na ostrvo Zanzibar sledi transfer do smeštaja na u gradu Stone Town. Raspoređivanje po sobama i slobodno vreme. Noćenje u Stone Town-u.

9.dan / STONE TOWN:

Doručak, a zatim obilazak centra grada sa lokalnim vodičem. Posle podne slobodno vreme, ili predlažemo fakultativnu posetu plaža Nungwi i Kendwa. Noćenje u Stone Town-u.

10.dan / STONE TOWN - PAJE:

Doručak, odjavljivanje iz hotela, a zatim slobodno vreme do polaska za mesto Paje, ili predlažemo fakultativni obilazak ostrva sa džinovskim Aldabra kornjačama. Sledi transfer od Stone Town-a do mesta Paje. Smeštanje u sobe. Slobodno vreme. Noćenje u mestu Paje.

11 - 14. dan /  PAJE:

Slobodno vreme, ili se priključite fakultativnim izletima koje smo pripremili za vas. Neki od izleta su: istraživanje plaža, Jozani šuma, farma začina, originalni ili lokalni plavi safari. Četiri noćenja  u mestu Paje.

15.dan / PAJE - ZANZIBAR SITI – BEOGRAD

Odjavljivanje iz soba u jutarnjim časovima, a zatim slobodno vreme do polaska na aerodrom. Polazak na aerodrom 4h pre poletanja aviona.  Sledi let do konekcionog grada.

16.dan / BEOGRAD:

Nakon pauze u konekcionom gradu, sledi let za Beograd. Dolazak u Beograd u poslepodnevnim časovima. KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti