Svi polasci
Još 5 osoba gleda ovo putovanje.

Sarajevo Nova godina 2022 - Ovaj prelepi grad meraka, dobrih ljudi i sjajne hrane, morate posetiti i doživeti njegovu magiju i energiju.

Ostale aranžmane za Sarajevo možete pogledati na sledećim linkovima:

Sarajevo 1 noćenje

 

VAŽNO:

  • Plaćanje svih naših aranžmana vrši se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije (NBS) na dan uplate.
  • Cene iz tabele važe do subote ili do popunjavanja slobodnih mesta.
  • Navedene cene iz tabele se odnose na PAKET ARANŽMAN (100% hotelski smeštaj sa doručkom i prevozom) za polazak iz Beograda.
  • Za polazak iz Novog Sada cena se uvećava 10€ (minimum 4 putnika).
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.

PRODAJNA MESTA:

  • Novi Sad, Danila Kiša 11, 021 544 444, 064 00 293 70

Sarajevo Nova godina

Opis destinacije:

Sarajevo Nova godina 2022 – Grad meraka i sevdaha kao jedan od najboljih izbora za doček! Grad Sarajevo se prema mišljenju putnika izdvojio kao mesto gde ćete uz prijatne ljude, fenomenalnu hranu i opuštenu atmosferu imati nezaboravan doček Nove godine.

Sarajevo aranžman za doček Nove godine 2022. koje smo pripremili za vas, podrazumeva, kao i svake godine do sada, dovoljno vremena za upoznavanje grada i uživanje u prazničnim čarolijama, a kada otkuca ponoć 31. decembra, uverićete se zašto su Sarajlije majstori za pravljenje odličnog provoda za Novu godinu.

Na samom vrhu stranice možete videti koji hoteli u Sarajevu se nalaze u našoj ponudi. Takođe možete videti cene naših aranžmana, i rezervisati doček Nove godine u Sarajevu 2022. Kliktanjem na naziv smeštaja možete pogledati informacije i slike odabranog smeštaja i prema tome izabrati željeno novogodišnje putovanje u Sarajevo. U nastavku teksta možete naći mnoštvo zanimljivih informacija o ovom sjajnom gradu u Bosni, a tu je i lista svih potencijalnih izleta.

sarajevo nova godina

Sarajevo Nova godina putovanje - Spoj istoka i zapada u srcu Evrope

Već nakon nekoliko minuta u Sarajevu, primetićete da su ga bojili uticaji vizantijskog, otomanskog, ugarskog, mletačkog i rimskog carstva. Drugim rečima, doživećete sudar istoka i zapada. Na jednom ćošku videćete staru pravoslavnu crkvu, a već na sledećem džamiju, pa malo dalje katedralu, pa sinagogu, pa još poneku džamiju... Neki bi rekli da je Sarajevo kao balkanski Istanbul.

Zašto je doček Nove godine u Sarajevu pravi izbor za vas?

Sarajevo nije lako pretočiti u reči, mnogi se sa time ne slažu te će vam na pomen ovog grada, kao iz topa reći: “Ljudi, hrana i atmosfera”. Preporučujemo da u Sarajevo dođete praznog stomaka, jer nakon ćevapa potrebno je da probate i burek. Možda smo kroz ovaj kratak vodič o Sarajevu, opisali hranu i ljudeali onu pravu Sarajevsku atmosferu ćete morati da iskusite sami. Mi vam samo možemo reći da je ritam ovog grada istovremeno spor i raspevan, miran i boemski, jednom rečju – hedonistički. U njemu ćete se uvek osećati kao kod kuće i kad ga jednom posetite, zauvek ćete jednim malim delom sebe biti Sarajlija!

Sarajevo izlet - obilazak prelepe sevdah Bosne

Ukoliko se uputiti na putovanje u Sarajevo sigurno ćete želeti da posetite i još neka druga zanimljiva mesta u blizini glavnog grada Bosne i Hercegovine. Mi smo za Vas spremili najbolje Sarajevo izlete kao što su posete Mostaru i Blagaju, obilazak vrela Bosne, odlazak na Jahorinu ili večera u nacionalnom restoranu.

sarajevo nova godina

Sarajevo Nova godina aranžmani - Izaberi i rezerviši!

Uz turističku agenciju Lider Travel Sarajevo aranžmani za novogodišnje putovanje nude sve što vam je potrebno. Na vama je samo da okupite ekipu za put, pogledajte koji hoteli u Sarajevu se nalaze u našoj ponudi, i odaberete onaj po svojoj meri!

Uz doček u gradu kao što je Sarajevo Nova godina će započeti uz smeh, zabavu, jutarnju šetnju Baščaršijom i druženje do jutra. Rezervišite svoje putovanje i spremite se za doček Nove godine u Sarajevu koji ćete sigurno prepričavati. Pridružite nam se u novogodišnjoj avanturi i otkrijte čari koje nudi grad sevdaha - Sarajevo.

Plan puta

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan / BEOGRAD – Srbija – Bosna i Hercegovina:

Sastanak grupe na dogovorenom mestu u kasnim večernjim časovima. Vožnja preko Srbije i Bosne i Hercegovine uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti…

2. dan / Bosna i Hercegovina – SARAJEVO:

Dolazak u Sarajevo u jutarnjim satima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: Baščaršija, mostovi na Miljacki, Alipašino polje, Grbavica, Marijin dvor, Skenderija, Narodno pozorište, Gradska većnica, Inat kuća,Trg Sebilj, Kazandžiluk ulica, Baščaršijska džamija iz XVI veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Nakon obilaska sledi smeštanje u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog izleta Vrelo Bosne. U večernjim satima čeka nas slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost odlaska na noćnu žurku u neki od najpopularnijih klubova u Sarajevu. Noćenje.

3. dan / SARAJEVO – JAHORINA (fakultativno):

Doručak. Nakon doručka slobodno vreme ili mogućnost odlaska na Jahorinu, planinu koja pripada dinarskom sistemu sa nadmorskom visinom 1916 metara. Idelana prilika da uživamo u svežem i čistom vazduhu i čarima prirode koje Jahorina nudi. U večernjim satima čeka nas slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost odlaska na noćnu žurku u neki od najpopularnijih klubova u Sarajevu.  Noćenje.

4.dan / Sarajevo – MOSTAR (fakultativno) – Srbija – Beograd:

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili  fakultativni odlazak u Mostar. Sledi obilazak grada  u pratnji vodiča: Stari most, kula Kalebija, Kula Herceguša, Sahat Kula, Kriva ćuprija - jedan od najstarijih očuvanih spomenika iz osmanlijskog perioda, podignut polovinom XVI veku i po predanjima Stari most je sagrađen upravo po uzoru na ovaj mali most. Kujundžiluk - stara mostarska čaršija nalazi se na levoj strani reke Neretve sa svojim radionicama i suvenirnicama. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u Sarajevo i nastavak putovanja ka Beogradu. Dolazak na mesto polaska oko ponoći. KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti