1/5
Još 3 osoba gleda ovo putovanje.
Napomena
Saranda 2022 - Ovo je najmnogoljudnije urbano područje na albanskoj rivijeri i veoma je popularna turistička destinacija u ovoj zemlji.  

CENOVNICI: 

Saranda leto 2022 - cenovnik
 
Ponudu svih aranžmana za letovanje u Albaniji možete pogledati ovde:
Albanija letovanje 2022
 

VAŽNO:

  • Cene iz tabele su izražene po osobi i uključuju SMEŠTAJ NA BAZI 7 NOĆENJA sa izabranom uslugom.
  • Cenovnik organizovanog prevoza možete pogledati na sledećem linku - autobuski prevoz (prevoz nije moguće uplatiti bez rezervacije smeštaja)
  • Online rezervacije i prijave su besplatne.
  • PREPORUČUJEMO KUPOVINU PAKETA PUTNOG OSIGURANJA KOJI UKLJUČUJE I OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA. 
PRODAJNO MESTO:
  • Novi Sad, Danila Kiša 11, 021 544 444, 064 00 293 70
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

Saranda 2022. 

Opis destinacije:

Saranda 2022 - Ovo je najmnogoljudnije urbano područje na albanskoj rivijeri i veoma je popularna turistička destinacija u ovoj zemlji. Grad je dobro pozicioniran, i na samo 9 km je udaljen od grčkog ostrva Krf.

Na samom vrhu stranice možete pogledati cenovnike, dok se na dnu nalazi slike i opisi smeštaja za aranžmane - letovanje Saranda 2022. 

Klikom na sliku smeštaja možeš pogledati informacije i fotografije odabranog smeštaja, i prema tome izabrati željeno Saranda letovanje za sebe i odabrano društvo.

Ono što je sigurno je to da će vam Saranda i Albanija letovanje 2022 godine, uz Lider Travel aranžmane, biti nezaboravno iskustvo!

Saranda 2021

Saranda 2022 - simpatično mesta sa prelepom plažom

Saranda je veoma simpatična i podseća na Neos Marmaras. Mesto je brdovito, sa turističkom lukom u svojoj sredini u kojoj pristaju trajekti koji turiste voze do Krfa. Svakog dana trajekti nude prevoz između Sarande i Krfa čineći ovaj grad na jugu Albanije dobrom bazom za evropske i međunarodne turiste.

Ovaj grad je najmnogoljudnije urbano područje na albanskoj rivijeri i veoma velika turistička destinacija, u kojoj uživa veliki broj turista. Saranda je nezvanična prestonica albanske rivijere, a tokom letnjih meseci čini se da se broj stanovnika udvostručuje.

Veliki broj plaža i malih skrivenih plažica su samo jedna od stvari zbog kojih se turisti odlučuju za ovo mesto.

Smeštajni objekti su na obali ili su udaljeni nekoliko minuta od plaže. Šetalište pored plaže je novo i prostire se skoro celom dužinom ovog mesta.

Iz Sarande svakodnevno saobraća prevoz koji vozi do Ksamila, tako da možete za cenu od oko 50 centi otići do Ksamila i uživati u ovom gradiću.

saranda 2021

Saranda 2022 - najbolji aranžmani uz Lider Travel

Saranda je jedno od traženijih letovalište u Albaniji, i definitivno mesto sa koga ćete se vratiti prepuni letnjih uspomena.

Albanija putovanje Saranda 2022 koje smo pripremili za vas podrazumeva kombinaciju smeštaja i prevoza. Pogledajte ponudu hotela, rezervišite letovanje u Sarandi i pripremite se za nezaboravnu avanturu.

>