1/5
Svi polasci
Avgust
Septembar
Oktobar
Smeštaj Tip smeštaja18.08. - 22.08
LIDO DI JESOLO: HOTEL 3* 1/3 sa doručkom109€
1/2 sa doručkom109€
Smeštaj Tip smeštaja22.09. - 26.09
LIDO DI JESOLO: HOTEL 3* 1/3 sa doručkom109€
1/2 sa doručkom109€
Smeštaj Tip smeštaja13.10. - 17.10
LIDO DI JESOLO: HOTEL 3* 1/3 sa doručkom99€
1/2 sa doručkom99€
Još 2 osoba gleda ovo putovanje.
Napomena

Severna Italija - obiđite sa nama najlepše gradove severne Italije ( Venecija, Padova i Verona) i uživajte u čarima ovog dela prelepe Italije.

VAŽNO:

  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
  • Više informacije o COVID uslovima i vizama na sledećem linkuinformacije o Covid uslovima i vizama
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta
Izleti

Severna Italija

Opis destinacije:

Venecija… Gospodarica Jadrana… Čudesni grad na vodi sa preko 400 kanala i gotovo isto toliko mostića, već vekovima predstavlja jedan od najčudnovatijih gradova koje je čovek sazdao… I već vekovima ovaj grad pleni svojom lepotom i posebnošću… Raskošne palate na Kanalu Grande, fantastične crkve (kažu da ih ima preko 100), neverovatni ambijenti… Sve je posebno… 

Severna Italija - Venecija

I sve ukazuje na to koliko je ovaj grad vekovima unazad bio moćan… Ukoliko odaberete posetu ovom gradu tokom čuvenog Karnevala, ostaćete bez daha! Tradicija duga vekovima menja izgled grada na trenutak, vraćajući sve posetioce u neka davnašnja vremena… Izlet do grada ljubavi Verone svakoga će oduševiti… Ovaj grad poseduje izuzetne srednjovekovne ambijente prepune starostavnih priča… A najčuvenija je priča o Romeu i Juliji.