Sharm El Sheikh - pogledajte našu ponudu aranžmana za putovanje u Sharm El Sheikh po najpovoljnijim cenama i uživajte u čarima Crvenog mora

Sharm El Sheikh  

*VAŽNA NAPOMENA:  Viza za boravak u Sharm El Sheikh-u: Egipatska viza, u formi specijalnog pečata je besplatna za putnike iz Republike SRBIJE, koji su sve vreme boravka u regiji Sharm El Sheikh-a. SAMO putnici koji planiraju duži boravak od 15 dana il fakultativni izlet u Kairo/ Jerusalim/ Manastir Svete Katarine i Petru, plaćaju vizu po sletanju u Sharm El Sheikh 25 $.

SVI STRANI DRŽAVLJANI KOJI KORISTE USLUGE NAŠE AGENCIJE SU U OBAVEZI DA SE RASPITAJU O VIZNOM REŽIMU EGIPTA, KAO I DA U PASOŠU SA KOJIM IZLAZE IZ SRBIJE IMAJU ULAZNI PEČAT NA TERITORIJU SRBIJE. PUTNICI KOJI POSEDUJU PUTNU ISPRAVU BIH MORAJU SAMI VIZIRATI SVOJ PASOŠ U AMBASADI EGIPTA U SARAJEVU, U PROTIVNOM NJIHOVO PUTOVANJE NEĆE MOĆI DA SE REALIZUJE.

 

Cenovnik:

Trenutno nemamo polaske za ovu destinaciju

 
Ostale aranžmane za Egipat možete pogledati na sledećem linku:

Hurgada letovanje 2021

 

Opis destinacije

Sharm El Sheikh letovanje

Opis destinacije:

Sharm el Sheik (Šarm el Šeik) je čuveno egipatsko letovalište koje se nalazi u pustinji između Sinajskog poluostrva i Crvenog mora. Sharm el Sheik je poznat po zaklonjenim peščanim plažama, bistrim vodama i grebenima tri koralna zaliva: Naam, Sharks Bay i Nabqa Bay.

Modenski dragulj Egipta Sharm el Sheik letovanje čini izuzetno pogodnim izborom, kako za odlazak na porodični odmor tako i za mlade koji leto odluče da provedu uz aktivan odmor na jednom od najegzotičnijih mesta - oivičenim palmama i u prepunim barovima i restoranima. Sharm el Sheik je uz Hurgadu najpopularnije letovalište.

Šarm el Šeik letovanje 2021 - raj za ronioce u prekrasnoj prirodi

Šarm El Šeik 2021 postaje najlepša destinacija za letovanje, okružena impresivnom pustinjom prošaranom beduinskim naseljima i Ras Muhammad nacionalnim parkom - glavnim ronilačkim odredištem. Naam Bay je najpoznatiji turistički centar koje nudi Šarm El Šeik letovanje, sa brojnim hotelima, kafićima, restoranima i prodavnicama duž šetališta.

Ras Muhammad nacionalni park je glavno ronilačko odredište, sa bujnim morskim životom gde najveću pažnju turista privlače ajkule i olupina broda Thistlegorm. 

Uredbom premijera i Dabskim dekretom zaštićeno je područje oko nacionalnog parka i tri koralna grebena kao područje od visoke prirodne važnosti za Egipat. Ovim je Sharm El Sheikh dao Crvenom moru međunarodnu reputaciju kao jednog od izuzetnih svetskih ronilačkih destinacija.

Bogat sadržaj hotela koji nude putovanje u Sharm El Sheikh 

Bogata ponuda agencije Lider Travela može se pohvaliti idelanim smeštajem za svačiji ukus  džep. Jedan od glavnih razloga zbog kojeg je Sharm El Sheikh letovanje postalo toliko popularno među putnicima je definitivno ugostiteljstvo na vrhunskom nivou. U ponudi se nalaze hoteli sa različitim brojem zvezdica, od kojih mnogi nude i all inclusive boravak.

Sharm El Sheikh letovanje će Vam sigurno biti nezaboravno ukoliko vaš izbor za ovo leto budu neki Lider Travel Sharm El Sheikh aranžmani. Osim ove destinacije, može posetiti i uvek traženu Hurgadu, a uz novosti na našem sajtu budite uvek informisani o popustima, zanimljivostima sa destinacija, kao first i last minute ponudama za svako letovanje.

Sharm el Sheikh letovanje 2021 - najbolje ponude za leto koje se ne propušta

Kada je u pitanju odlazak u Sharm el Sheik letovanje se svakome pretvara u najlepšu uspomenu, koja se zauvek pamti. Svako ko je barem jednom posetio ovo mesto, obavezno poželi da se ponovo vrati. Sharm el Sheik 2021 vam je na raspolaganju uz najbolju organizaciju Lider Travel turističke agencije, a na specijalne Sharm el Sheik aranžmane još niko nije ostao ravnodušan!

Rezervišite što pre najbolji aranžman za letovanje, jer se ovakva ponuda za Šarm el Šeik letovanje ne odbija. Naravno, na raspolaganju su vam i Sharm el Sheikh last minute ponude, pa svako čekirajte i ovu mogućnost za dodatnu uštedu. Iskusite čari najlepšeg egipatskog letovališta - Sharm el Sheikh 2021 vas čeka za najlepše letovanje do sada!

Plan puta
Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti